БСП срещу кандидат-кмета Кадиев: Стяга изключване

Решението му е политически разврат, определи Миков
Обновена: 9 сеп 2015 11:52 | 9 сеп 2015 11:42,
7
БСП срещу кандидат-кмета Кадиев: Стяга изключване
Михаил Миков. Снимка: архив Булфото

Лидерът на БСП нарече политически разврат решението на соцдепутата Георги Кадиев да се кандидатира за кмет на София. 

Червеният единак обяви решението си в профила си във Facebook снощи. Кадиев ще се кандидатира противно на волята на партията, която вече обяви, че нейният кандидат е социологът Михаил Мирчев. 

"Политическият разврат и политическото номадство е характерно за българския политически живот", каза Миков. Той припомни, че Кадиев ще се кандидатира за трети път за кмет на столицата. Лидерът на БСП обясни, че групата ще се събере, за да гласува изключването му.

Още по темата

Това ще е поредният вот за и против Кадиев сред червените депутати. Преди няколко месеца той се "спаси" на косъм след гласуване за изключването му заради поредната му солова акция - внесе проект за агитацията на чужд език зад гърба на БСП. 

"Аз лично ще гласувам за изключването му от групата", обясни Миков. Той обаче припомни, че за това са нужни гласовете на две трети от депутатите. 

Изключването на Кадиев от партията трябва да се реши от столичната организация на БСП, стана ясно от думите на Миков. Това е работа на градската организация и тя трябва да вземе това решение, каза лидерът на БСП. 

Миков коментира и решението на България да не пусне руски самолети на път за Сирия. "Става въпрос за пореден акт към Русия, който разваля добрите отношения, но не съм учуден, защото с този външен минисрър, с този министър на отбраната и тези позиции на президента, това е така", каза лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво му е разсъждаващото - иска да се агитира на МАЙЧИН ЕЗИК.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази партия е разделена на отделни фракции и,ако не си намериш мястото,си свършен.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП срещу кандидат-кмета Кадиев: Стяга изключванепореден епизод на 70 годишния сериал "ВРАГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ" и рекламен клип на нестихващата от близо век комундурска игра - "ПРЕЕВИ ДРУГАРЧЕ БЪРЗО И СЕГА"
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един разсъждаващ има в тази партия, та за да са консистентни трябва да го махнат.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да го изключват? Това е пълна глупост. По-добре да го освободят от отговорна партийна длъжност, да го махнат от всякаквио листи и да си (о)стане редови член заради вноската. Той сам ще си тръгне. Друг е въпросът, че Кадиев е неизбираем, но гьонсуратлъкът е присъщ на всеки един от родните (и не само) политици.