Любимата на FaceБойко в листата на ГЕРБ в София

Певицата Йоана Драгнева е кандидат за общински съветник
Обновена: 13 сеп 2015 07:43 | 13 сеп 2015 07:39, Красимир Ангелов
61
Любимата на FaceБойко в листата на ГЕРБ в София
Певицата Йоана Драгнева. Снимка: Булфото

Певицата Йоана Драгнева ще е кандидат за общински съветник в София от листата на ГЕРБ, съобщава "24 часа".

Бившата вокалистка на Deep Zone е половинка на актьора Ненчо Балабанов, прочул се като FaceБойко  - имитатор на премиера Бойко Борисов в “Господари на ефира”. Балабанов бързо се превърна в любимец на публиката и спечели и тв формата "Като две капки вода".

Точно дует между Ненчо и Йоана ще е изненадата за актива и гостите на ГЕРБ в зала “Арена Армеец” днес. Очаква се пред близо 15 000 души партията на Бойко Борисов да представи своите 265 кандидати за общински кметове и 35 за районни.

Министър-председателят Бойко Борисов ще направи изказване пред структурите на ГЕРБ от цялата страна, а на представянето на кметовете ще присъстват народни представители и министри от ГЕРБ, кандидати за общински съветници, областни и общински координатори на партията, както и членове от всички областни и общински структури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До димитровМного си *** питай колко струва един семестър общо с кеартирата и със разходите за път ядене и всичко останало?
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си гербаджия е тарикатско и доходно, но пък е много долно.
34
1
 
25
 
! Отговори
офф топик преди 8 години
Малеее... очаквам в най-скоро време заглавие: "Мара Отварачката-кмет на София" .
33
1
 
20
 
! Отговори
11 преди 8 години
До Образование,сякаш на духов инструмент е най-добра,поточно,на кавал с една дупка.
32
8
 
37
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ПРОСТАШКО Е ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ !!!
31
1
 
27
 
! Отговори
Образование преди 8 години
"Завършва средно музикално училище Любомир Пипков с профил ударни инструменти. Продължава своето образование в Музикалната академия Панчо Владигеров, учейки ударни инструменти и поп и джаз пеене. Едновременно с ученето е репортер в предаването на БНТ Всички пред екрана.През 2011 г. Йоанна се дипломира като магистър по ударни инструменти."Голям съветник ще е наистина, но поне е висшист.
30
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пише се "***", бе фенът на Орешарски! Затова идват толкова хора при тях понеже са поне грамотни, ти не си и грамотен даже!
29
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще сме свидели на едно шоу по американски образец!Мащабно, кичозно и популистко. Забележете как ще са се строили и как ще си държат лапите утрепките на сцената!Тази *** ще е на 98-мо място в листата, в забутана секция и няма опастност от калинкаджийство!
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Користните цели се преследват най-лесно чрез "благородни" каузи, особено чрез огромна "любов " към децата. След тази бездарница да очакваме и Ненчо във властта! Да повърнеш!
27
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По цял свят политическите послания на музиканти са предимно от левичари или от хора с поглед "у лево".Джон Ленън осмиваше недостатъците на обществото по свой си начин и не си спомням някога да е пял на партиен форум. Правеше си много тънък бъзик - на концерт веднъж каза - богатите да дрънкат с накити, а бедните да ръкопляскат. А такива политически ангажименти като на нешего брата са ми доста комични.Хубавата музика е най-доброто послание, стига да има на кой да му идва в главата.
26
0
 
17
 
! Отговори
dozera преди 8 години
Male male
25
2
 
31
 
! Отговори
Калинколог преди 8 години
Тя само се прави на певачка иначе е професор по духова музока.
24
1
 
22
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
До италиянецаВръщай се! Сега е моментът! Може и министър на отбраната да те направят! Земеделието и липсата на образование е предимство в редиците на герберите...
23
9
 
22
 
! Отговори
димитров преди 8 години
Няма условия за бизнес в БГ. На 33 години и без образование съм една година ситърсех работа и не намерих в жалка БългарияТи си жалък миличък.България е държава с изключително достъпно образование,като те мързи да учиш , никой не ти е виновен.А държавата е на това дередже защото поне 50 % са като теб - ниско образовани,ниско интелигентни, мързеливи и претенциозни.Аз съм инженер на 65 г.,работя и ще продължа да работя докато мога защото печеля добре и се чувствам полезен за себе си и обществото
22
2
 
20
 
! Отговори
до 28 преди 8 години
Няма спор..прав си. Аз по-скоро засяга народопсихологията ни..примирени, обезверени, *** послушници. Само си припомнете какво направиха гърците и както правим ние? Ако толкова ни е страх,,,,поне не трябва да гласуваме изобщо..., защото НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА САМО С ГЛАСОВЕТЕ НА СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ. ЗАТОВА ТАМ КЪДЕТО ИМА ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМИ ХОРАТА БОЙКОТИРАТ ИЗБОРИТЕ. НО, НИЕ И ТОВА НЕ ПРАВИМ...ВСЕКИ ОТИВА И БЕЗРОПОТНО ГЛАСУВА С НАДЕЖДА ДРУГИТЕ ДА ГО ОПРАВЯТ..А ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ.. ДС..
21
10
 
19
 
! Отговори
Ergo преди 8 години
До ФАКТСеляни са. Да сравняват Deep Zone Project с чалга. Научили граматиката и решили да покажат познания. Вземайте мотиките че работа виз чака.
20
7
 
23
 
! Отговори
италиянеца преди 8 години
До ДРУГО МНЕНИЕОт 6 години се занимавам със земеделие в Италия корените не знам кде са ми но в БГ ще се върна ако доживея някога за пенсия можеби. Давам пример: 10 тона грозде държавата го взима за 10 000 евро а в БГ питай на колко стотинки ще ти го вземат? Един трактор нов от 2013 година го взехме тук за 60 000 евро в БГ същия е от 150 000 евро нагоре. Няма условия за бизнес в БГ. На 33 години и без образование съм една година ситърсех работа и не намерих в жалка България
19
5
 
28
 
! Отговори
wtf преди 8 години
Какво още трябва да се случи, за да разбере матряла, че го управлява жалка пасмина ***???? От десет години 1 млн българи гласуват под хипноза за едни откровени и очевидни дебилни ***.
18
19
 
22
 
! Отговори
ФАКТ преди 8 години
Брей, много от рано налазили тука платените комунярски ***! Нека се пенат, тяхната обща партийка БСП=ДПС=Атака умира безвъзвратно! ;)
17
4
 
29
 
! Отговори
ДРУГО МНЕНИЕ преди 8 години
По принцип сте прави, които критикувате духачите на Боко, но...поставете се и на тяхното място. Без да му се слагат, няма бизнес, няма пари, няма бъдеще....вярно е , че няма и морал и всичко в тази държава става порно, но какво да се прави ? ѝслед като близо 1 милион предпочитат да се унижават вместо да се борят..Може би такава ни е нацията....ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВА САБЯ НЕ Е СЕЧЕ.......ИСТИНАТА В ОЧИТЕ И БЯГСТВО В ЧУЖБИНА.И ТАМ ИМА УНИЖЕНИЯ, ДЪРВО СИ БЕЗ КОРЕН, НО ГЛЕДАШ ДЕЦАТА СИ В ОЧИТЕ!