Без компромиси с нелегалните, подкрепа за граничарите!

ВМРО пак зове да се изпрати армията на браздата
26
Без компромиси с нелегалните, подкрепа за граничарите!
Снимка: Булфото, архив

След инцидента в Средец, при който нелегален мигрант от Афганистан беше убит, вероятно от рикоширал куршум, ВМРО призова за солидарност към граничарите, които трябва да са  безкомпромисни, когато пазят браздата.

Още по темата

"Българското общество трябва да подкрепи служителите на МВР, а не да им се внушава вина", настояват воеводите в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

Те изразяват пълна солидарност с "момчетата, командировани по границата и разделени от семействата си, за да границите ни".

"Няма по-ценно от човешкия живот, но по целия свят неподчинението на полицейските разпореждания означава риск за живота и това е избор, който всеки сам взема", напомня ВМРО.

Според патриотите причината за случилото се е неадекватна европейска политика, наложена от Брюксел, която насърчава имигрантите. 

От години ВМРО предупреждава за опасностите от нелегалната имиграция, която често се крие зад бежанските проблеми. Именно по инициатива на патриотите бяха приети и законови поправки, които да ускорят довършването на оградата по българо-турската граница, припомнят от партията.

"ВМРО не отстъпва от позицията, която многократно е защитавала, че армията трябва да бъде изпратена по границата, за да бъде защитена страната ни, както и европейската сигурност. Призоваваме правителството да преосмисли позицията си за подкрепа на турската политика по бежанския въпрос. Очевидно е, че Турция системно допуска към България групи от опасни мигранти", настояват още воеводите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
0
 
! Отговори
atakict преди 8 години
До твърдо заDA ARMIATA I OTPRED-----GLAVNOKOMANDIRAAAAAA EEEEEEEEE
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахаха...ако главнокомандващият - чехлю, застане начело на охраната на границата, може и брак да му предложат срещу 4-5 камили.
15
3
 
0
 
! Отговори
1234 преди 8 години
хора, това не се случва на границата, Средец е на 30-км по въздух от границата, помислете малко ... става въпрос за някакви пари май?
14
2
 
4
 
! Отговори
до балканът преди 8 години
Лъжец и платен ***! ВМРО НЕ Е ЧАСТ от изпълнителната власт и са единствените, които не поискаха министерски кресла и позиции (за разлика от АБВ и 'Деформаторите'). Ти правиш ли разлика между ПАРЛАМЕНТАРНА подкрепа за определени закони и УЧАСТИЕ в изпълнителната власт (министри и зам. министри)? Не гласувам и не симпатизирам на нито една партия, но още след изборите тази позиция ми направи силно впечатление и затова съм я запомнил - това беше първата подкрепа за мнозинство без искане за министри
13
3
 
9
 
! Отговори
да преди 8 години
В случая-браво на ВМРО , както и на всеки ,който застава в позиция за защита на българската държава и граница.И съд за националните предатели на високите нива,като оня представителя ни от ООН,който настоява за разследване..
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки Нормален ЧОВЕК би Подкрепил Граничаря който в крайна сметка си върши работата... Това му е Раотата... няма да му е Лесно Все пак е Убил Човешко създание... а някой интересува ли се как се чувства в момента Граничаря??? Освен това има опастност и Отговорност да му Търсят ...
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 10. ТИ ЯВНО СЕ НЯКОЕ ПУБЕРЧЕ НА КОЕТО МЛЯКОТО ОЩЕ МУ СЕ СТИЧА ПО БУЗКИТЕ. ЗА ГРАНИЧНА ЗОНА ЧУВАЛ ЛИ СИ? АКО НЕ СИ ЧУВАЛ ПОПИТАЙ ЧИЧКО ТИ ГУГЪЛ ТОЙ ЩЕ ТИ ОБЯСНИ ПОДРОБНО.
10
3
 
22
 
! Отговори
До 10 преди 8 години
Кака, да те светна, че "граничната зона" обхваща територия с дълбочина 30 км. от линията на държавната граница и граничният контрол се осъществява и върху тази територия.А с`я бЕгай да лющиш боб пред печката!
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Логично и ясно и за най-тъпите е, че след бомбардировките на Русия позициите на ИД са отслабени и те ще търсят начини за действие по други канали. Готови ли сме за посрещането на новите "бегълци"? И да не им хареса у нас, и да продължават на Запад, дали няма да ни ги връщат обратно? Точно на нас, защото оттук са влезли в ЕС?
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кефи ме как избухват европейските медии. Сайтовете, които позволяват коментирането под статиите си, или са ги изключили, или яко трият наред. А някои от тях са събрали стотици коментари вече.Ясно е, че мнозинството европейци НЕ ИСКАТ да се занимават с НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ.
7
42
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква бразда? Те не са били на границата, а на 30 км от границата. Значи, че нашите граничари НЕ са охранявали границата. Бих подписала каква и да е петиция за подкрепата им, ако това се беше случило на границата, но в този случай - не.
6
3
 
18
 
! Отговори
Ali Kemal преди 8 години
Tvardo zastavam zad policaite i armiqta,policaia deto go e gramnal da stane maj na godinata
5
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютна подкрепа за граничарите.Т.нар "политици", начело с Мерекл, Юнкер, Туск и подобните - ВЪН! от властта и в затвра за държавна измяна!
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съгласно допитване, проведено от британския таблоид Daily Express, над 70% от британците подкрепят действията на Руската федерация в Сирия. В допитването за общественото мнение са взели участие над 27 хиляди британски граждани Ей ей ей тия нямат ли соросидни организации да им кажат истината
3
3
 
54
 
! Отговори
браво на полицая.... преди 8 години
браво на полицая..... армията на границата...начело с главнокомандващия....
2
3
 
60
 
! Отговори
Сашко Г. преди 8 години
Браво на момчетата граничари с празна раница да пазят граница това е подвиг-героизъм.
1
4
 
76
 
! Отговори
твърдо за преди 8 години
правете подписка, да се подписваме! И момчето да оставят на мира, и да пратят каквото е останало от армията ни незабавно на границата!