В 8:56 Борисов влезе, в 8:59 премиерът излезе. Гласува?!

Пуснал глас, за да продължат видимите резултати в София и около нея
Обновена: 25 окт 2015 11:23 | 25 окт 2015 09:15,
156
В 8:56 Борисов влезе, в 8:59 премиерът излезе. Гласува?!
Снимка: архив, Булфото

В 8 и 56 премиерът Бойко Борисов гласува в 78-мо училище в родната си Банкя. 

С усмивка на лице той подаде на членовете на секционната избирателна комисия личната си карта, а те от своя страна му подадоха изборните книжа, за да упражни правото си на глас в тъмната стаичка.

Там той се забави точно три минути, до 8:59, защото трябваше да гласува за кмет на кметство, за кмет на общината, за столичен кмет, за общински съветници, пък и за референдума.

След като пусна бюлетините си в урната, той обяви, че е гласувал, за да продължат видимите резултати в София и всички около нея.

"Толкова е видимо, че няма какво да го коментирам. Витошка беше като битпазар, заводът за боклука беше мечта, да има метро - също беше мечта, а сега паркове, градини, всичко има", обяви той пред чакащите го журналисти.

По думите му най-младите автобуси тогава са били на неговата възраст, а сега всичко е ново – трамваи, тролеи, автобуси.

На стълбите на школото той призова хората масово да участват в референдума.

Веднага след вота си Бойко Борисов трябва да отпътува за Брюксел на свиканата спешна среща заради бежанската криза в Европа.

Пред журналистите премиерът коментира, че позицията на България по въпроса с бежанците, остава същата.

"Сега е пълен хаос, ние, където сме на самата граница, сме изложени на страхотен риск, ако почнат да ги връщат, ще настане хаос у нас и в Турция", каза той.

"Който иска, да приеме колкото желае, ние като Европа трябва да обявим колко мигранти можем да приемем", настоя той.

"Ако Германия и Австрия затворят границите, тези хора къде ще отидат", каза той и обяви, че няма надежди за днешната среща с европейските лидери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТО НЕЩАТА СА ЯСНИ дори без усмивката на Бойко
74
2
 
3
 
! Отговори
To6 преди 8 години
Софиянци да мълчат, те ни ги натресохахахаха.
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изборите - преброяване на глупаците !За това се смее Бойко
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pros narod slaba darjava bg
71
4
 
11
 
! Отговори
Ти Местиш !???!!!??? преди 8 години
За пръв път в човешката история властта показва колко презира и ненавижда избирателите. Да сложиш лозунг, мото, девиз на избори "Ти местиш" е подигравка. Дори децата знаят, че "Местя го в другия крачол" е нещо цинично, но показващо липса на отношение към даден въпрос, т.е. "Не ми пука". Всъщност на властта не и пука за изборите-тя вече ги е спечелила.Дано един ден доживеем малко уважение.След наркотиците, строителството е най-голямата далавера.Да почетем БЛАГОустроителите на съвременна България.
70
2
 
10
 
! Отговори
А любовницата преди 8 години
А Кристалина Георгиева гласува ли??? Или хич не и пука. Пишете нещо по темата. Или е твърде заета да си брои милиардите откраднати с Боко.
69
1
 
6
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Е и? Бързо се е изходил!Да ва ..................
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаем когато човек остарява започват промени в мозъка. Казва се деменция. Нашичкият от времето на комОнизамЪТ лъже ли лъже, което стана основна черта на характера му. Страхът и лъжата така са се прегърнали, че чувайки и особено виждайки го се питаме, добре ли е ментално или от изолацията от живота у нас и мислите за милиардите в офшорките,съвсем и изперкал.От както го помня, само строи, дава, разрешава, открива. А живеем все по-бедно и лошо.Вдига данъци и такси,стяга колана.А за икономиката нищо
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДАНО СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ ФИЗИОНОМИЯТА МУ ДА НЕ Е ТОЛКОВА ДОВОЛНА
66
1
 
0
 
! Отговори
дрът куманиз преди 8 години
До ПП Глас НароденА ти какво искаш бе чyгун...
65
1
 
7
 
! Отговори
ПП Глас Народен преди 8 години
"Толкова е видимо, че няма какво да го коментирам. Витошка беше като битпазар, заводът за *** беше мечта, да има метро - също беше мечта, а сега паркове, градини, всичко има", обяви той пред чакащите го журналисти. ПАРКОВЕ ГРАДИНИ ВСИЧКО ИМА БЕ, пхахаххахахаахахах тоз *** как ме разсъни, много смях.
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този ако успее да се крепи още някое време в България ще останат само амуджите които храни никаквеца, болните и пенсионерите. Последните две категории умиргат бързо, ще останат само първите. Като изпоскат бюджета, ще му видят сметката и на него защото те са благодарни докато им даваш. И като види дебелия ще избяга в Тексас ограден от гавази и ще преживява с милиарди но без журналисти и медии. И това ще му е проблема, няма да има лентички, аз направих, АЗ дадох, АЗ построих, АЗ, АЗ, АЗ ...
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеса, наясно ли сте, че показвайки Бойко, който говори какво е свършила партията му, вие извършвате изборна агитация, тъй като е 100% ясно за кого е гласувал?
62
6
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Здравствуйте таварисшч Лавров... - как дела...
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз бях по-бърз. Това да не е кръстоловица, че да му се мисли много.
60
0
 
7
 
! Отговори
ще видим преди 8 години
Баце, умната! Да не ги приказваш пред нас едни, а пред бабет М други! Не ти ходи да се подгъваш пред мераците на големите началници. Я, какъв юнак си - отрежи ги, както се полага и стига с тези увъртания! Държавите си имат гранични пунктове, влиза се само през тях и с документи! За нарушителите - депортация в обособени зони до зоните на военни действия директно! Кажи на Бабет, да научи законите и да ги спазва, а не да принуждава всички да ги нарушават!
59
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мачкай Бойко, мачкай.........
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието е подвеждащо. Не бил пуснал "глас" ами "газ". От едно специално местенце. Заради, което излязъл толкова бързо.
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В девет и една се почеса по главицата
56
0
 
9
 
! Отговори
DE преди 8 години
A РЕДНО ли е да казва за кого е гласувал, това не е ли АГИТАЦИЯ ЗА ПАРТИЯТА, КЪДЕТО ЧЛЕНУВА? В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ЗАЧИТА ЛИ СЕ НЕГОВИЯТ ГЛАС? Нали се пенеше в петък по отношение на нарушителите, СЕГА КАКВО ПРАВИМ?!