Волен не е волен, заключи се в централата си

От сутринта е на пл. "Славейков" с Чуколов и Гаджева
26 окт 2015 16:30,
189
Волен не е волен, заключи се в централата си
Снимка: архив, Булфото

Волен Сидеров от рано сутринта е в централата си, съобщават пред "24 часа" съседи по офис на лидера на "Атака" на площад "Славейков" в столицата.

Още по темата

Той е пристигнал във видимо добро настроение, спокоен. След него е дошла жената, която му роди син - Деница Гаджева. Пристигнал е и депутатът Десислав Чуколов, който отсъстваше от снощната драма в НАТФИЗ.

По-рано днес главният прокурор Цацаров поиска ареста на двамата депутати заради първото нахлуване в НАТФИЗ на 23 октомври.

Тогава Волен Сидеров обясни, че студентите се дрогирали и той на практика се опитва да ги спаси от този порок.

При снощното си нахлуване той обясни, че търси човек, който го заплашил и затова е отишъл непоканен в НАТФИЗ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше някаква песен за волен като за райна княгиня но нещо не е пеят вече
111
1
 
7
 
! Отговори
маги преди 8 години
пак се разхожда необезпокояван! докога? защо не е задържан?защо не е в лудницата например?само защото е депутат! срамота резил, това не е държава а пародия също като тия дето я уж управляват!тук вече н е заживеене, всеки ден напускат хора и дано скоро останат само вампири като болния волен тука!психиатрите в действие моля врем е !
110
1
 
3
 
! Отговори
Rusiq v Burgas преди 8 години
abe hora toz da nqma brat bliznak i sledkato se izmori ot panairi da se poqvqva drugiq ?
109
2
 
11
 
! Отговори
ПРОРОК преди 8 години
Това ИЗЧАДИЕ само ще се САМОУБИЕ! Първо ще си УБИЕ семейството ВОЛЕН БОЛЕН,после ще се разстреля сам!
108
3
 
13
 
! Отговори
младен преди 8 години
"Тогава Волен Сидеров обясни, че студентите се дрогирали и той на практика се опитва да ги спаси от този порок."Е нема такова обяснение...и такъв спасител. Смех, смех и пак смех
107
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пореден път се убеждавам, че по глупав народ от нашия няма и като гледам не след дълго няма и да го има.
106
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да са си спретнали тройка хората.Като за последно.В затвора най-много да спретне някоя тройка с някои рецидивисти, но тогава може да е в ролята на гаджето.Тоооо като няма гаджето, там и Волен ще им хареса на момчетата.
105
1
 
4
 
! Отговори
до 144 пророк преди 8 години
На България или на турската губерня Булгариста?!?!?!?! Защото до колкото си спомням с гласа на Сиддер ефенди ДПС направи правителство като им дадоха мандата? Може да се мислиш за пророк, но ти куца историята?
104
17
 
6
 
! Отговори
Пророк преди 8 години
Волен е следващият премиер на България, запомнете това.
103
3
 
6
 
! Отговори
софия преди 8 години
до 140объркал си ника,не Българин,руснак
102
33
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Волен е голям български политик в съвременната история на България. Всички останали миришат на корупция и предателство! Бъди жив и здрав, Волене! Бог да те пази от враговете на България!
101
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Писна ми от тоя Волен, цялата държава се занимава с някакъв хулиган, да му свалят имуните и да го пратят където му е мястото.
100
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NA PRODAGNIZITE OT MIN.SAVET I NAR.SABRANIE NIKOI NE IM ISKA IMUNITETA--AZ NA TEBE,TI NA MENE.
99
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
волин ни е последна грижактега сте ни го бутали пред очите държавата се разкапва от проблемиубийства кражби курупция те се хванали за волен щото знаят че е безобиденче и го бият- пълна порнографияа хората измират в зала армеец - и сме правели изборивместо платените с грантове от америка послушници и хуманитарни организации да са там заедно с телевизиите- те цял ден бичат волен та волене какво толкова ограби ли някой или банкаили далавера с общ. поръчки каво направи
98
9
 
19
 
! Отговори
42 преди 8 години
КОЛКОТО И АЗ ДА НЕ ОДОБРЯВАМ ДЕЙСТВИЯТА МУ, ТОВА Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО ПЪРВИ СЕ ОСМЕЛИ ПУБЛИЧНО ДА КАЖЕ ИСТИНАТА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА УНИЗЕНА, ПЕТОРАЗРЯДНА, ИЗЦЯЛО ЗАВИСИМА ОТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ДЪРЖАВА. ГРАБЕНА ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, КОИТО БИВАТ ЗАЩИТАВАНИ У НАС ОТ КЛАКЬОРИ И ПАПАГАЛИ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ НА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП, КОИТО СА СВИКНАЛИ САМО ДА ПРЕДАВАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И ДА ГО УНИЖАВАТ, И ДА ГО КРАДАТ. ТАКА ЧЕ ШАПКИ ДОЛУ ЗА СМЕЛОСТТА МУ ДРЕБНИ ИНТЕРЕСЧИЙЧЕТА.ТАКИВА ХОРА РЯДКО СЕ РАЖДАТ.
97
9
 
12
 
! Отговори
nina преди 8 години
3 в 1-алкохол,кока И психични проблеми,са взривоопасна комбинация.Сваляйте му имунитета и пълен детокс за Воленчо в психодиспансера.Не става за артист, но пък задмина всичките кукувици по простотия...
96
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
или волен е безкрайно страшенили власта се стреми да замита простотиите си с такава мъгла какво направил воленсигурно има 1000 по-важни неща касаещи стотици хиляди и повече хора но те ни занимават с вален- айде стига сте хвърляли прах в очите на хората да не гледат далаверите от които политиците станаха милионери
95
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
страх ли вие толерасти и разни протестърчета, затова квичите срещу Волен по 24 часа в денонощието, малко ви остава, много малко и в Белене до живот.
94
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви *** бе, аз пиша от Австралия, като гледам в какъв евроатлантически *** превърнахте прекрасната ни родина само за 26 години и никой не ми плаща за това. Всички тези с разни имена, са платени *** соропитеци, никой не плаща на анонимен.
93
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Революцията в България срещу евроатлантическата проционистка ф.ашистк.а мафия, която е узурпирала властта в страната вече 26 години е неизбежна. Не може да гласуват 25 процента от имащите право на глас и такива избори да са легитимни.