Мръсотията в кварталите най - много дразни Кунева

Чистете, махнете колите от тротоарите, оправете градинките
83
Мръсотията в кварталите най - много дразни Кунева
Снимка: БТА

Оказа се, че вицепремиерът Меглена Кунева най-много се дразни на мръсотията в кварталите.

"Много се дразня, когато видя, че не е чисто. За всичко друго могат да се намерят оправдания, да се каже, че няма средства, но мръсотията ме побърква. Чистете, чистете навсякъде, направете градинките, улиците, махнете тези коли от тротоарите, защото няма къде да се минава - това са неща, които важат за цялата страна", призова тя, след като гласува на балотажа на районен кмет на Лозенец.

Според нея на втория тур избирателната активност трябва да е  много висока.

"Очаквам гражданите на България да бъдем единни в това да кажем, че ни интересува какво става в страната, в нашите квартали, коментира Кунева", цитирана от БТА.

Тя  заяви, че има обезпокоителни сигнали за гласуването днес и се надява МВР да провери сигнал по сигнал, за да може хората да са спокойни, че изборите минават честно.

"Нечестната власт не трае дълго", посочи тя и допълни, че всички трябва да са убедени, че началото на управлението по места в страната е честно.

Кунева заяви, че в следващите няколко дни от ДБГ ще оповестят предложения за промени в изборното законодателство.

Повече от сигурно е, че промяна трябва, смята тя.

"Много има какво да се направи. Има примери в цяла Европа, които могат да бъдат взети на въоръжение у нас, от това как се прави медийна кампания, до това как се броят гласовете, през електронно или машинно гласуване. Има много възможности да се направи този процес открит, честен и с решителна промяна", коментира лидерът на ДБГ.

Не може в този век на технологиите да се случва това, на което бяхме свидетели, това не се връзва с реалния живот, смята Кунева.

Според нея, "ако има политическа воля, повече тази трагикомедия няма да се случва".

Кунева заяви, че машинното гласуване е трябвало да бъде въведено на повече места в страната. Според нея трябва да се намери начин да се даде възможност на българите в чужбина да гласуват.

"Трябва да сме убедени, че гласът ни е преброен, че не е просто - "няма значение за кой ще гласуваш, важно е как ще броиш". Това е абсолютно нетърпимо. За какво говорим, ако не можем да направим организация за едни честни избори?", коментира Кунева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Кочо преди 8 години
А мен най-много ме дразни мръсотията на "Чистницата".
51
1
 
0
 
! Отговори
white version преди 8 години
Ха сега ми да дойде китайската мафия да ти изчисти блока и микро района, не само че ще почистят ами ще сменят и плочките с нови , там евреи руснаци и американци няма , чистят и очистват , парите се отчитат в друга партийна каса , покрай сухото ...........................та не на мен тия.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като изритаме руско еврейската мафия ще дойде американско еврейската мафия на която не им дрене за собствените им роби та ще им дреме за нас. Щом гласувате, вие подкрепяте системата. Само тоталния бойкот ще ги гътне.
49
0
 
2
 
! Отговори
dirty verrsion преди 8 години
Ми да дойдат гъците да изметат нали взеха няколко стотин милиарда евро фор фрее , бг политиците в брюксел са умрели , кой чакаш виетнам ците ли да ти изринат руско еврейската ***., пари няма и тебе да те няма..... руско еврейски клоун.
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен пък ме дразни мръсутията в душата ня Кунева и компания
47
1
 
1
 
! Отговори
опетков преди 8 години
До Анонимен: Абсолютна лъжа е това което твърдите. И важи не само за Брюксел, но и за всяко кътче на Белгия в което съм бил, а те не са малко.
46
1
 
0
 
! Отговори
dirty version преди 8 години
руско еврейската *** и що е руско еврейската *** , като може и да не е руско еврейската ***,да дойдат гърците ли да метат улиците от тази руско еврейската *** , тихо да не събудим българската олигархия щото е е руско еврейската *** на балканите.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нечестната власт не траела дълго според Пръмова.А нима правешкият *** не управлява 33 години?Дали Борисов дойде честно на власт и дали честно управлява?А?Да си оправим градинките,щото те дразнела мръсотията. Брей каква чистофайница се извъди.Да си махнем колите от тротоарите,ми направете достатъчно места за паркиране.И да знаеш мадам Йес ти и останалите престъпници управлявали България и предали Българските интереси на господарите си от Брюксел и вашингтон ще бъдете съдени за държавна измяна
44
1
 
6
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Как не припаднах! Дразнело я! Я пак! А мене не само ме издразни, ами направо полудях, когато тази персона съдейства най-активно за затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Да си изчисти първо долното съзнание, и тогава да ми говори за чистота. Мърсотията в душите им е много по-страшна от мърсотията по улиците.
43
1
 
7
 
! Отговори
Раздразнена преди 8 години
МРЪСОТИИТЕ които КУНЕВА СЪТВОРИ на БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ Я ДРАЗНЯТКОЛКО Е ЩАСТЛИВА????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако една община си закупи машина за почистване на есенните лист и изобщо- всякакви машини за почистване на уличната настилка, какви работни места ще открива държавата за ци*ганите- за това, г-жа пръмова, не помислихте ли? С две думи- толкова сте юрист, колкото аз- ватман! Добре, че не сте практикуващ юрист, че гладна ще останете с тези "юридически' ваши знания...
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мръсотията да не пада от небето ве, Пръмова???? :) Състоянието на български политически "елит" е такова, че тежко ни!
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева- пръмова, хайде сега- обясни на ВСИЧКИ бг, данъкоплатци следният казус- ДЛЪЖЕН ли е един гражданин да почиства междублоковите градинки, ако те са САМО общинска собственост и не са взети под наем от етажната собственост на жилищната сграда? Я сега кажи "на тези хора", КЪДЕ И ЗА КАКВО отиват парите ни от плащане на местни данъци и такси и в описаният от мен случай ПО ЗАКОЙ КОЙ Е ДЛЪЖЕН да чисти междублоковите градинки - общинска собственост- общината или гражданите?
39
0
 
6
 
! Отговори
e преди 8 години
е и мен ме дразни нейната мърсотия!
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ В БРЮКСЕЛ Е ЧИСТО ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ.САМО НА 2 КМ ОТ ЦЕНТЪРА Е ТАКАВА МРЪСОТИЯ...КОЙТО Е ХОДИЛ МОЖЕ ДА ГО ПОТВЪРДИ.
37
0
 
4
 
! Отговори
baihui преди 8 години
po vremeto na komunizma nemash koli po trotoarite i vsi4ki gradinki beha kato kartinki, shtoto *** togava ba4kaha po gradinkite a sega polu4avat sotsial
36
0
 
10
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ЗНАЕЛИ НЯКОИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА СА НАПРАВИЛИ НЕЩО ЧЕСТНО?
35
1
 
2
 
! Отговори
цирк яне куневица преди 8 години
Не и харесвало руско еврейската *** , че на кой му харесва рискоеврейската *** .......
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снахата Пръмица повдига добър въпрос.А именно, колко мръсен, долен и прокажен народ сме българите.Права е Пръмица, от българите по-мръсен народ няма.Срам ме е, че съм българин.
33
0
 
19
 
! Отговори
А1 преди 8 години
Супер лицемерие. Сега ли я видя мърсотията и безброй други проблеми по градската среда. Да не си от вчера в София? Ами си и управляваща. Ще минат изборите и ще се скриеш пак в Лозенец, пазена от НСО - какво те засяга мърсотията...