НаКонтеният Светльо: Никой не иска да работи!

Всеки гледал на хляба мекото, ама и управляваните си били виновни
Обновена: 2 ное 2015 14:00 | 2 ное 2015 13:58, Камелия Цветанова
25
НаКонтеният Светльо: Никой не иска да работи!
Снимка: Булфото, архив

В България никой не иска да върши работа. Всички искат да са на позиция за казват какво да се работи, всеки търси на хляба мекото, оплака се лидерът на партия "Глас народен" Светльо Витков.

Още по темата

След последните избори той – наКонтения, и Венци Мицов влязоха в Общинския съвет на София.

"В началото мислех, че управляващите са виновни. След четири години разбрах, че и управляваните са виновни, защото не са активни и нямат желание за активност", коментира Витков пред Нова тв.

"Ние сме най-обикновени хора, които всеки ще може да намери по всяко време. Това досега не се е случвало", категоричен бе Венци Мицов.

Той обясни мотива на двамата да влязат в политиката така: "Когато се събудиш на 40 и видиш, че всичките ти приятели са заминали за чужбина, че има хора, които се ровят в кофите за боклук, тогава взимаш нещата в свои ръце".

Мицов се зарече, че ще покаже на хората кои са техните представители в политиката, защото сега столичани нито си знаят районните кметове, нито общинските съветници.

"Нашата работа е да се погрижим за дребните неща, които интересуват хората, градинката, където да си разходиш кучето, велосипедната алея, паркинга. Когато видиш нещо нередно, събираш подписка и я внасяш в общинския съвет", настоя новият общинар.

Мицов даде заявка да опита да промени сайтовете на районите в София, защото сега изглеждат така, сякаш са направени като в час по трудово обучение в училище.

"Търсете ни, за който проблем можем да решим, ще го направим, но само не ни търсете за неща от типа на имаме 3000 лева да дадем дарения за някаква църква, как да го направим", призова Светльо Витков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бре, тоя шапшарон открил топлата вода ?!Най-работния на майка си бил...
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знам чий 'проект' са витков, борисов, бареков. знам чии проекти са първанов, станишев, доган, кобурготски, кунева, костов. вече се досещаме и чий проект е беловласият другар, дето ходи по нощите из натфиз. въпросът е кога ще се появи един единствен човечец, който да няма тъмно минало и да зависи от чуждите тайни служби, нито да ходи да се моли в чуждите посолства. а ония симпатяги красито и валерката въобще не влизат в проект, освен 'пиенье и йеденьйе'.
12
3
 
7
 
! Отговори
Дългополец преди 8 години
Честито Светльо! Днес е радостен ден за цялата Община Дългопол!
11
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 8 години
А той самият се изпоти от работа!
10
11
 
20
 
! Отговори
555554 преди 8 години
и този фалшивко стана костюмарче, а хората са достатъчно глупави да гласуват за клоуни в политиката
9
1
 
16
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Та, ето как стоят нещата в нашата мила, родна страна: Шепа политици, още от Костов насам са се заели твърдо да убеждават народа, колко много трябвало да се работи, за да се излезе от кризата в която същите тия са ни набутали много трайно, и отдавна! То всички ставаме за политици, всеки може да се изтъпанчи и да каже: Трябва да се работи! Но никой от тия не се хваща на работа...
8
1
 
26
 
! Отговори
сър Пичук преди 8 години
Честито на Светльо и за новия кмет на Дългопол!Успя да бутне Маринка Иванова, крадлата, която се хвалеше, че е и най-богатата кметица в България...
7
1
 
14
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Не е модерно, то е задължително да си ***! Колкото си по-*** ти е по-лесно! И... просто!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
имам чувството, че вече е модерно да си ***. Дори света се заформя, така че на простите да им е лесно. Овце..
5
2
 
11
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Те пък нали се препотиха от работа, завалиите!
4
2
 
11
 
! Отговори
макето преди 8 години
най сме си добре ние селянето дека живеем у балкано ни бачкаме ни оаре ни требат по цел ден печеме ягниша и пиеме вино що вика комшията работата и у сутиен да ми я турат не я барам
3
7
 
36
 
! Отговори
az преди 8 години
А бе тия като влязоха в политиката и спряха да пеят. Що да се дерат като им капят пари от въздуха.:)
2
11
 
36
 
! Отговори
Бригадир Аспарухов преди 8 години
Проект на Бриго Аспарухов с цел да бъде обран алтернативният протестен вот. Хитри ходове на генерала манипулиращ не особено интелигентна част от населението.
1
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая мацка ли е на ген. Бригадир Аспарухов щерката?