За сигурността трябват пари, категоричен е Манолов

Системата за национална сигурност ще загине съвсем бързо
4 ное 2015 09:30, Елка Василева
7
За сигурността трябват пари, категоричен е Манолов
Снимка: Булфото

Сигурността е сектор, за който трябва да има пари, тъй като ситуацията може да излезе извън контрол, каза пред БНР президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Още по темата

Той уточни, че синдикатът няма да оглави протестите на служителите на реда. "Твърде възможно е да участват наши хора, които са засегнати от това, което се говори, т.нар. лица, работещи по трудово правоотношение. Има ги в МВР, в армията", обясни Манолов. Той обаче подчерта, че синдикатът няма как да играе водеща роля в този процес.

Според Манолов протестът не е свързан само със социалните права на служителите на реда. Според него това се превръща в проблем на цялата система на сигурността.

"Това третиране на всички системи единствено и само като някакъв набор от пари, някъде може да се изтърпи, някъде може да убие по-бавно една или друга система, но системата за национална сигурност ще загине съвсем бързо, защото хората ще я напуснат. Те вече я напускат", каза Манолов.

Президентът на КТ "Подкрепа" предупреди, че ако не се вземат адекватни мерки, може да има сериозни последици за полицията и армията.

"Ударът, който ще бъде нанесен на МВР, не може да бъде оправен 20 години напред. И на армията, в това число", заяви синдикалният лидер.

Вчера от КТ "Подкрепа" заявиха, че ще поискат среща с премиера Бойко Борисов. Според тях министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова не е автор на предложенията за орязване на социалния пакет за полицаите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ И ПОЛИЦИЯ СА ДОЛНА МАФИЯ
5
1
 
4
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Как да загине нещо, което вече е умряло?...Освен, ако не изкопаят трупа и не започнат гавра с него, след което пак да го "умъртвят" и закопаят...То май, точно това правят в момента.Държавната ни сигурност отдавна е унищожена.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно Манолов още не е разбрал, че в Бг национална сигурност няма от както баце Бойко влезе във властта. Ама гласувайте за него, после не ревете.
3
0
 
5
 
! Отговори
АНДЖЕЛА преди 8 години
Сега е момента да излезат всички срещу правителството и депутатите.ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ ПАЗИ! Ако глупавите българи си седят вкъщи то тази държава никога няма да се оправи. Очаквам поредния компромат да излезе от правителството тормоз на граждани от полицаи с няколкомесечна давност но пуснат сега от услужлив човек за да противопостави обществеността срещу полицаите и да отвлече вниманието о вече изхарчения бюджет на БГ за 2015 скоро ще има нов ЗАЕМ който всички ще плащаме
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Блокирането на магистрали и кръстовища застрашава националната сигурност и живота на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!Тяхната арогантност няма край!Трябва да бъдат дисциплинарно уволнени
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kato imat pretenzii sa visoki saplati koi esizi govorat kakvo sa savarschili selenduri c Sofia. Snajat da bijat naredeno im e koi ima 30 dena otpuska samo te mirischat na rakija zigari v usta navizite govorat na4imereni Sabira Po to4no milizioneri ne Polizai. V eu stranite popitaha e stegnat govori 2 esika ima. Schokolad sa Poliz. Govorat na vie a naschte k Tova koeto vsimat e mnogo sa Tova koeto varschat ba4varova da si hodi pe6a ot kade schofiori ohrani. Parite na pensionerite Jadete