ДСБ видяха: Води се хибридна война срещу властта?

Целта е да се блокират реформите, настояха от партията
13 ное 2015 16:40,
90
ДСБ видяха: Води се хибридна война срещу властта?
Архив: Булфото

Срещу управлението се води компроматна и хибридна война и се хвърля медийна помия. Това обяви ръководството на ДСБ без лидера си Радан Кънев на извънредна пресконференция в партийната си централа. 

Изявлението идва ден след като сайт публикува интервю с твърдение, че Радан Кънев е гей. Самият Кънев пък написа снощи в интернет, че ще търси правата си по съдебен ред. 

"През последните дни сме свидетели на изключително грозна медийна кампания срещу управляващата коалиция. Причината са кривите сметки на някои хора за резултатите от изборите. Политическата атака след изборите за  разбиване на управляващото мнозинство в последните дни се изроди в компроматна война и медийна помия", обяви зам.-шефът на ДСБ Петър Москов. 

Той допълни и че за тъмносините била очевидна връзката между излизането на записите на съдийките Мирослава Янева и Румяна Ченалова с твърденията за Кънев. Москов нарече двете съдийки "отвратителни и грозни лица на съдебната система". Той анализира, че целта на излизането на техните разговори, публикувани през последните дни, е удар по премиера Борисов. 

"Целта на тази компроматна война е разколебаване на мнозинството и блокиране на реформите, които правителството прави", убеден е Москов. Той обясни, че атаката няма да успее. 

"Става въпрос за класическа хибридна война, която се води на територията на страната срещу реформаторските сили. По примера на своите задгранични приятели тези среди в България използват същите методи за дискредитиране", каза Атанас Атанасов. Според него атаката била и заради предстоящото гласуване на промените в Конституцията. 

Атанасов уточни, че хибридната война било модерното наименование на класически активни мероприятия на Държавна сигурност. 

Зам.-шефът на парламента Иван Иванов пък обясни, че Реформаторите ще предприемат серия инициативи, с които да се разгледа въпросът за регулацията на медиите в интернет пространството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
А защо не видяха и не усещат, че водят война срещу народа?
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е защо Дсб да е във властта като не са гласували за тях
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може някой да твърди, че Радан Кънев е гей.Ама - девствен ли е, като оная поетесаЧе сега ни занимават с разни групости
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро в Белене и реформаторите и цялата евроатлантическа, продажна, безродна фа.шистк.а мафия, която е узурпирала властта вече 26 години. Малко ви остава и ще усетите народната любов.
38
3
 
3
 
! Отговори
рамадан кънев преди 8 години
Чакай малко!Нали ДСБ изповядва европейските ценности.Какво лошо има че некъкъв си се похвалил че "ашладисал" *** на Радан? Това трябва да е гордост!А здравния министър?Жълтата книжка где му е? Попарата на Костов всички са я яли ама хибридна попала още не сме!
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Действително последните избори влудиха родната комунистическа клика и руските им покровители!!!
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И не само Пеевските медии .....
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, че се води хибридна война. Че нали уж демократичните медии бяха създадени и финансирани от кръгове и лица, свързани с мрачното комунистическо минало ! И така е и до днес....
34
9
 
8
 
! Отговори
Бесни са!! преди 8 години
ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ---ВЛУДИХА КОМУНИСТИТЕ!!ВИДЯХА СИ ХАЛА И ....БЪДЕЩЕТО......!!!В големите градове , вече не ги бръснат за слива,дори....ха,хаааааааааа...Как да не пенясат от злоба ??!!!
33
1
 
5
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
Вземайте си хапчетата редовно по график който ви направих преди седмица. С неуважение д-р Димитров.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпросителната в заглавието е неадекватен "принос" на някой от днес.бг
31
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави впечатление, че комуноидно-русофилските *** са много , ама много прости и злобно-цинични в безпомощността си да въздействат на когото и да било...
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжи и злепоставяне - мноого смърди на ДС!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мръсната хибридна война се води нон стоп от повечето Бг медии. Отвратително!!!!!!!!!!
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИМАМ ВЪПРОС КЪМ РЕДАКТОРИТЕ НА САЙТА:ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ВЪПРОСИТЕЛНА НАКРАЯ НА ИЗРЕЧЕНИЕТО В ЗАГЛАВИЕТО?ТОВА НЕ Е ЛИ КОНСТАТАЦИЯ?(едно време не ми се учеше,в момента изкарвам средното в БГ,на 31-год съм)
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На геноцида те казват "реформи"!!! хаха И какво "реформирате" ??? Икономиката, която унищожихте окончателно за 25г.? Здравеопазането, което също унищожихте? Образованието- унищожено и унизено? Селското стопанство- съсипано, без следа от онова изобилие и качество,което имахме и което изхрнаваше не само България, а изнасяхме по света!!! Сега дори хубавият български домат е забранен от европейския Коминтерн! Младите, можещи и образовани избягаха! За кого са тия реформи, за гетата и маймуните?
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това правителство пречи само на себе си и ще докара България до поредната национална катастрофа! Как ще върнем тези 21 милиарда лева заеми взети от него само за една година? С вдигането цената на винетките ? Или с увеличаването акциза на цигарите? Такава нечовешка правителствена безпомощност трудно може да се види някъде!
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И това се нарича медия!? Трият като за световно!
24
1
 
20
 
! Отговори
Радан е лъжец преди 8 години
Гей или не, по-важното е, че е лъжец. Преди изборите лицето Радан Кънев каза (цитирам):- Няма да подкрепим кабинет начело с Борисов !Няколко дни след изборите се отметна и ПОДКРЕПИ ГЕРБ.От този момент нататък ДСБ не е опция за мен, въпреки, че съм гласувал няколко пъти за тях.
23
2
 
27
 
! Отговори
тия са доста нагли преди 8 години
ахаххахаха значи войната срещу Орешарски беше демократична, па тая била хибридна...брей,че дмократично правотелство,брей...те искат на ръце да ги носят пък хората протестират срещу демократите..."комунисти"такива!хахаххаааааааааааааааааааааааааааа