Не съм ястреб, по-сдържано с Русия, зове Борисов

Премиерът се разграничи от позицията на президента Плевнелиев
Обновена: 17 ное 2015 09:53 | 17 ное 2015 07:08,
217
Не съм ястреб, по-сдържано с Русия, зове Борисов
Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов последва примера на световните лидери и посъветва да се промени тонът на българските политици към Русия.

"Аз не съм такъв ястреб. Трябва внимателно да си мерим думите. Виждате, че и на срещата на Г-20 най-големите лидери в света се държат доста сдържано с Русия", призова той.

Още по темата

Това заяви снощи българският премиер във Варна на въпрос дали подкрепя изявлението на президента Росен Плевнелиев, че Русия води хибридна война срещу България.

Така Борисов деликатно се разграничи от твърдата антируска позиция на държавния ни глава пред "Индипендънт", в която българският президент предупреждава, че Русия е насочила поглед към Балканите, за да започне хибридна война, целяща дестабилизация на цяла Европа. В него Плевнелиев призова САЩ и НАТО да контрират растящата заплаха от руска агресия.

Премиерът Борисов посочи от своя страна, че след трагедията във Франция се опасява от намаляване на средствата по оперативните програми, заради инвестициите в повишените мерки за сигурност.

"Няма човек в света, който в момента да излезе и да каже: "Няма риск, в безопасност сме. Ще бъде решено с едно движение", каза той.

Бойко Борисов настоя, че по отношение на сигурността у нас всичко, което е трябвало да бъде направено, вече е факт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
2
 
! Отговори
Джак преди 8 години
"Няма човек в света, който в момента да излезе и да каже: "Няма риск, в безопасност сме. Ще бъде решено с едно движение", каза той.Бойко АЗ съм човекът! Слушай ме внимателно! Изкарваш армията и полицията и де що има цветнокожо в цялата страна ги качваш на камиони до турската граница, късаш им документите и бой с палките и им казваш никога да не се връщат повече. После армейски патрули по границата. Който дойде го биеш и го пращаш обратно. И всичко е решено с едно движение, пълна безопасност!
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко чмо ***! Какое место этот пидар занимает среди политиков мира? последнее по ходу.....после польского пидараса! Бойко на коленях *** в Кремль ползти будешь мразь..
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Премиерът Борисов и придружаващите го министри избраха днес парадоксално място да отдадат почит на жертвите на атентатите в Париж - при откриването на сметище в Аксаково. Бог да ги прости хората", казва премиерът, прекръства се. Следва минута мълчание. После гръмва музика и се раздават ножици за да се пререже лентата на сметището. Kato premieryt pojela krepko zdrave na martvite i dalboko sastradanie kam nepo4inalite francuzi, raneni pri atentatite. i nito duma ili cvete za rusnaci te , zaginali
143
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Долу ръцете от Мистър Бийн! Дайте му Сникърс и ще се оправи.Плевнев, Не си ти когато си гладен!
142
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kasno,bulka,kasno!
141
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е трудно да се прецени дали 1944-1989 или от 1989 насам е по позорно. И комунистите се постараха и псевдодемократите се постараха да завоюват позорния приз.
140
28
 
1
 
! Отговори
НФСБ преди 8 години
Гогa, зaбрaвяш зa периодa 1944- 89 г. този период нямa aнaлог по позор в Бългaрскaтa история, сегa сме достa по- aдеквaтни
139
0
 
29
 
! Отговори
Гогата преди 8 години
Банановите републики обикновено са управлявани от наркотрафиканти. След 1989 България е в най-позорния си исторически период.
138
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** човек ******
137
13
 
0
 
! Отговори
До 170 преди 8 години
....Самите вие - селяни червени, сте руски проект!......Разбра ли 172 пост или още се опитваш да зацепиш колелата там горе?
136
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и двамата сте едни гугутки-
135
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Самите вие - селяни червени, сте руски проект!простотията ви, мизерията ви е руски проект !Ако не беше руския проект, щяхте да сте поне на нивото на гърците, *** заспали."Точно така е и в допълнение ще кажа че руския проект ( съветския съюз който имаш на предвид)Е юдео масонски проект финансиран от Американски и западно европейски масони и евр'еи което на практика излиза че сме прект на тези които ти плащат да плюеш руснаците и нас
134
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самите вие - селяни червени, сте руски проект!простотията ви, мизерията ви е руски проект !Ако не беше руския проект, щяхте да сте поне на нивото на гърците, *** заспали.
133
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще видим руски проекти вече нанайки..............много се надявам повече НИКОГА да не видим "руски проекти" от какъвто и да е вид.
132
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено един пл'ъх не може да бъде яст'реб. То яст'реби в Бг изобщо няма, но пл'ъхове, мишоци, и *** колкото искаш
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено един пл'ъх не може да бъде ястреб. То ястреби в Бг изобщо няма, но пл'ъхове, мишоци, и *** колкото искаш
130
0
 
10
 
! Отговори
Българка преди 8 години
До БЪЛГАРЧЕ"Ах колко е жалък политическия елит и т.н ...."Какво искаш да каже човека???За пет минути и ще приключат с нас.Най лесно е отстрани да се коментира, всяка тяхна реплика е от съдбоносно значение за българския народ.
129
1
 
28
 
! Отговори
БЪЛГАРЧЕ преди 8 години
Ах колко е жалък политическия елит на ГЕРБ.Та съвсем до скоро същите тези псевдо-политици ревяха с цяло гърло срещу Русия и Путин.Сега обърнаха резбата за ряз бройки и ни смятат за късопаметни.Е няма как да стане, помните ли как със сълзи на очи Соломон Паси изрази радостта си че станахме член на НАТО.Онзи ден обаче същия този радетел на НАТО И КРАВАРСКИТЕ ПРИНЦИПИ направи рязка чупка в кръста казвайки че трябва да отчитаме влиянието на Русия и значението и като велико сила.ЖАЛКИ ПСЕВДОПОЛИТИЦИ.
128
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе и ти си радиоточка на краварското посолствов марионетния театьр такива птици нема
127
0
 
25
 
! Отговори
75 преди 8 години
Б.Б е велик. Не случайно има двама убити дядовци-един от "фашистите" и един от комунистите.Така при всяка власт се изтъква съответния дядо.Сега сме с американците,ама ако се обърне палчинката,ще каже-" Ето,аз ня съм ястреб и не говорих против Русия,аз съм ваш човек"