Симеонов не отлюспил Карастоянова емоционално

Каракачанов е по-малък от мен, за да дава оценки на батко си!
3
Симеонов не отлюспил Карастоянова емоционално
Валери Симеонов. Снимка: архив, Булфото

Нито е емоционално, нито е без основание искането на НФСБ за изключване от групата на ПФ на Полина Карастоянова, отсече лидерът на партията Валери Симеонов.

Още по темата

Той припомни, че решението на неговите съпартийци в парламента да свалят политическото си доверие от нея и да настояват за отлюспването й заради удара по селските казани за ракия е взето още на 27 ноември, нищо че официално новината беше съобщена вчера.

Вчера лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов определи поведението на Симеонов като емоционално и застана зад Карастоянова, а днес Симеонов му отговори задочно: "Красимир Каракачанов е доста по-малък от мен, за да дава оценки на батко си".

Дали депутатка ще стане ябълката на раздора между ВМРО и НФСБ ще се разбере във вторник, когато съдбата й ще бъде обсъдена на заседание на парламентарната група на ПФ.

Засега е ясно, че Симеонов не отстъпва от искането си, а Каракачанов е зад нея, а самата Карастоянова няма да напусне сама.

"Ние сме внесли решение за изключването на Карастоянова да отиде там при Баракова и Кадиев", отсече Симеонов.

Според него е несериозно подозрението на депутатката, че е атакувана заради спадащата подкрепа за НФСБ.

"Ще се вдигне политическата подкрепа, като атакуваме Карастоянова? В това няма логика", отсече Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Тия пък как влезнаха в парламента не знам. Бургазлийте са виновни!!!
2
3
 
23
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Депутатката явно е закъсняла с поредната тлъста парична вноска към господина. Не може така, дисциплина трябва да има, че иначе и други ще почнат да закъсняват с вноските.
1
2
 
29
 
! Отговори
фактолог преди 8 години
Бившата стюардеса Полина Карастоянова, перхидролено руса като магистрална нощна пеперуда, обрамчена със златни цайси за "тежест", водеше представянето на ГОРД. Семейна дружба свързва съпругът на Полина Аспарух /Паро/ Карастоянов, наследник на комунистически род, със Слави Бинев, бивш кръчмар, който се изявява втори мандат като евродепутат.Полина Карастоянова стана печално известна с фоторазказ на столични папараци, които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с оттренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по о