Кънев за Захариева: Не съм изненадан!

"Не говорим за човек с лична отдаденост за съдебната реформа"
25
Кънев за Захариева: Не съм изненадан!
Снимка: БТА

Новината, че новият министър на правосъдието ще е Екатерина Захариева, не се хареса на обявилия се за опозиция доскорошен партньор на управляващите Радан Кънев.

Той обеща партията му ДСБ скоро да излезе с официална позиция по въпроса, която най-вероятно ще е съобразена с опозиционната роля на тъмносините.

Още по темата

"Не говорим за човек с лична отдаденост или традиция в сферата на съдебната реформа", коментира той.

Въпреки че не е по вкуса му, Кънев призна, че не е изненадан от избора на Захариева.

"Досега тя заемаше в два служебни кабинета позиция, за която не е намерен друг кандидат и за мен това е ясен знак, че ГЕРБ и останалите в управляващото мнозинство от РБ, нямат кандидат за правосъден министър. Отново много лоша новина за перспективите пред реформите в съдебната власт", отсече Радан Кънев.

Той обаче не се припозна в изказването на шефа на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов, който настоя, че имат нужда от силен, а не от комплексиран партньор.

"Аз не съм партньор на ГЕРБ така, че питайте някой друг дали е комплексиран", посъветва той журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Отдавна няма нищо за изненадване..........:-) Може би единствено, че премиерът е много тъжен или поне така изглежда.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ни занимават с несподелената любов между Радан и Боко. Да седнат и да се разберат двамата, то явно си е нещо лично,
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радке , гледай си там организацията на гей-парадите в София и не се бъркай в политиката
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом като и Шлифера вдигна мерника на Радан, направо му е спукана работата.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е за лудницата-участник в управляваща коалиция какъв е ,ако не партньор?
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да угоди на Гоце и Местаня Боко се вкара в такъв филм, че сега пак ще вдига кръвно. А Гоце и Местан с ехидни усмивки ще гледат. Те не са вчерашни, нито пък са емоционални като онова момченце Раданчо.Боко не беззъбите реформатори ще го изядат, а старите хиени.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радане, немой с лошо. Жената е отдадена приятелка на семейство Плевналиеви. Ако се отдава на всеки и на всяка реформа ще й излезе лошо име.
14
1
 
9
 
! Отговори
До 14 Винету преди 8 години
Как е вожда ти слънце? Вдига ли кръвно????Демокрацията ще победи защото мафиоти и комунисти диктатори като Борисов и Цветанов ще влязат скоро в затвора. Идва видов ден за мутрата!
13
12
 
7
 
! Отговори
ист преди 8 години
Стига с този Радан. Сменям каналите на телевизията и Радан, пак Радан, пак.....Колкото и медиите да ми го натрапват, няма да го приема за домашен любимец. Имам си куче.
12
7
 
2
 
! Отговори
Теменужка преди 8 години
До 13. Ха-ха-ха, и колко време я "въртеше" Костов политиката - 4 години. А Бойко доста повече. Затова сега "великият" "син" приватизатор умира от завист и злоба.
11
7
 
0
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До 4 и 8 анонимник (вероятно един и същ). А бе, я си свали тъмносините очила. Вие каква електорална подкрепа имате - ти учил ли си какво е това демокрация?
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато Костов въртеше политиката и спасяваше държавата, тогава Бойко беше още индианец !!!И сега е все още индианец, защото никога не научи политиката, защото си мисли че тя се яде ?!
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3- Абре Митре, верно ли Костоваците биле као муде?- Верно е бе, истина ти думам !- Е оти тогава си ги слагаш връз устата та да ти приличат на мустаци ???
8
8
 
11
 
! Отговори
неразбиращ преди 8 години
имам един съвсем простичък въпрос,породен явно от недотам интелигентния ми мозък и той е ....Как така,този невзрачен *** стана шеф на ДСБ....та Иван Костов беше много сериозен и хитър политик. Защо никой не търси коментар от истинския шеф на ДСБ ?! Защо дружинната Екатерина Михайлова онзи ден ,на въпрос на журналист отговри...."Не ме занимавайте аз отдавна съм излязла от политиката и в момента съм само експерт "(хахха)...Що се крият ?! Къв е тоя *** Радан Кънев ?...КВО СТАВА,ХОРА ?
7
2
 
2
 
! Отговори
Журн. анкета преди 8 години
- Добър ден !- Добър ден !- Вие познавате ли Катето ?- Познавам я разбира се ! Тя е най-добрия човек у маалата ! По добра от нея няма ! Нямам нито един приятел в маалата който да се е оплакал от нея ! Нали ти казвам бе, много добър човек е ! Които и да и е поискал нещо .... все му е дала ! И на кьораво и на съкато .... дава ! Добра жена е ! Ама вие ... сега ... от този разговор да не излезе нещо !? Аз само искам да кажа че жената е добър човек, нали ме разбирате ...- Разбирам, разбирам, бла
6
2
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Ами по добре Радан! Ти какво ще кажеш, че от сутрин до вечер ни навират по всички медии мутрата на Винету?
5
6
 
5
 
! Отговори
тъп разбирач преди 8 години
А бе я предложете Раданчо за министър - да му гледаме сеира на него и да видим каква ще я свърши. Аз горе-долу знам.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От сутрин до вечер - Радан. Какво казал Радан, какво послание отправил Радан, каква песен пуснал Радан.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
-Абре Митре, верно ли Костоваците биле као муде?-Не бре, мудете участват ама не се увират у арното а тея са баш обратното. Сакат да са у арното мам да ги мислим дека не участват
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз не съм изненадан - една службогонка, която Президента си хареса, защото е послушна. Още преди дни казах, че ако има трети служебен кабинет тя ще го оглави. нито ще направи реформи, нито ще се противопоставя на ***, нито пък разбира от правосъдие -за този пост се иска юрист, а тя не е такъв. Два пъти беше министър на икономикаат и енергетиката.