За Радан Кънев Горанов е "щета в управлението"

Стискал зъби цяла година, вече не се налагало
25
За Радан Кънев Горанов е "щета в управлението"
Снимка: БТА, архив

Владислав Горанов е голяма щета и за ГЕРБ, и за коалицията, упрекна лидерът на ДСБ Радан Кънев, който макар и да остана в РБ мина в опозиция.

Кънев вече призова за оставката на финансовия министър в социалната мрежа Facebook.

"Не познавам десен човек, който да не му иска оставката цяла година, ние стискахме зъби цяла година, сега не се налага повече", заяви Кънев.

Той уточни, че решението за излизане в опозиция е могло да бъде факт още преди година, заради историята с частните пенсионни фондове.

Депутатът обясни, че сега идеята на Горанов е с правилник да се въведе данък, който е отхвърлен от парламента. Нещо, което Конституцията не допуска, но политическият знак е покъртителен, коментира депутатът.

"В момента "данък уикенд" ще стане факт, но с правилник на Министерството на финансите. Това е повод за искане на оставка дори от колегите от мнозинството, защото повечето не подкрепиха този данък", каза още Кънев.

По отношение на кандидата за министър на правосъдието Екатерина Захариева Кънев заяви, че е много малък шансът реформаторите да постигнат общо решение за гласуването в пленарната зала утре.

Той уточни, че ръководството на ДСБ ще вземе решение за гласуването по-късно днес.

Попитан за актуализацията на коалиционното споразумение Радан Кънев заяви, че ДСБ не участва в преговорите.

"Ние казахме в какви параметри си представяме излизане от тази криза. Явно колегите от ГЕРБ си ги представят по друг начин - чрез раздробяване на няколко парламентарни групи и сглобяване на ново мнозинство около същия кабинет. Ние предложихме нов кабинет около старото мнозинство", каза още Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съгласно американската система всички икономисти,финансисти,юристи ,философи и всякакви друга *** "политолози" и "политицитици" са "арт"-исти- т.е. измамници и циркаджии по призвание и образование!Представете си как ще реагират,ако технологиите и организацията се развият до ниво,при което стоките и услугите станат безплатни- което беше цел за социализма и комунизма!Няма пари,данъци,кражби,корупция,престъпления!Колко много "арт"-исти ще слязат при публиката!Да им помогнем!!!
10
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Кънев да си прибере принципите дълбоко.Марионетките всъщност нямат принципи.Снобите-още по-малко.Всеки,който иска да дестабилизира държавата ,е враг на държавността и нацията.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Радане! нАЙ-ПОСЛЕ ДА ПОКАЖЕШ БАНДИТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ!!!
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан Кънев и Иван Костов са щета за Държавата .
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kanev e prav goranov da si hodi Dankov Pak da Doide Pone pisna Piza schte ima a pri goranov i Kalfin bkp glad miseria i visoki danazi
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До OdysseusПет пари не давам за Горанов! Отвратен съм, че в медийното пространство се налога този несретник!!!
5
10
 
25
 
! Отговори
@ преди 8 години
Хубаво е, че има поне един политик в България, който не отстъпи от принципите си, заради пост или няколко сребърника. С теб сме, Радане!
4
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кънев не ми е Симпатиченно за сметка на това Горанов ми е напълно Антипатичен от край време Браво на Кънев тоя Път Горанов направо изчезна от Географската карта след Протестите на Служителите от МВР и останалите
3
6
 
7
 
! Отговори
Кудкодякова преди 8 години
Има гласец на ярка, не може да е водач
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, стига вече с това семпло същество! Цяла седмица му гледам тъпата физиономия и му слушам глупостите! Смелете се най-после, скрийте го якъде...
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рада президент!!