Зеленогорски опроверга Местан: Стабилни сме!

Не виждам причини за предсрочен вот, рече реформаторът
9
Зеленогорски опроверга Местан: Стабилни сме!
Снимка: БТА, архив

Прогнозата на лидера на ДПС Лютви Местан, че догодина ще има предсрочни парламентарни избори, няма да се сбъдне, смята съпредседателят на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски.

Още по темата

"Няма нищо по-логично от това представител на опозиция да вещае предсрочни избори. Коалицията е стабилна, обществото очаква стабилност и аз не виждам никаква причина Местан да вещае избори догодина", опроверга той лидера на ДПС.

Според Зеленогорски Местан очевидно е притеснен от преподписването на коалиционото споразумение на управляващите, което ще гарантира бързи съдебни реформи и приемане на антикорупционното законодателство.

"Явно идеята на опозицията е да блокира реформите чрез вещаене на предсрочни избори и опити за дестабилизация", заподозря реформаторът.

Той увери, че в началото на следващата седмица анексът към споразумението ще е факт.

"В него ще се съдържат основните неща, за които сме говорили през тази една година и ще продължим усилията си. Но за нас най-важното вече е новият правосъден министър да ни даде гаранции, че за 6 месеца ще направим бързо промени в Закона за съдебната власт, в кодексите и това е наше задължително изискване", разясни Зеленогорски.

В анекса ще бъде разписана и времевата рамка за законовите промени, което според него ще даде сериозни импулси по отношение на взаимодействието на реформаторите с ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стабилно застанали на четири крака пред КОЙ
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стабилни са?!))Като Пръч на лед ...
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стабилни в алчността и некадърността си сте! Останалото е бошлаф!
4
2
 
5
 
! Отговори
Cveti преди 8 години
Толкова са жалки, че чак са смешни тези нещастници.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стабилни сте кат крик у пясък
2
2
 
5
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Тя на козметик ще отиде да си оправи муцуната, ще се премести в друга партия и пак ще цуца народни пари. Освен да вика YES дали знае и друго, несретницата !
1
2
 
7
 
! Отговори
от матр'яла преди 8 години
Ми ... аз виждам много добра причина за такъв - поне няма да ми се налага да гледам оная с кривата джука. Лъснаха ви дирниците и няма шанс да излъжете някого да гласува за вас. А пари да си купите изборите - нямате.