ВМРО vs. БНР: Защо турска реч може, а Волгин – не

Воеводите отново поискаха оставките на Янкулов и Лозанов
23 дек 2015 16:52,
74
ВМРО vs. БНР: Защо турска реч може, а Волгин – не
Снимка: архив Булфото

ВМРО излезе с остра декларация срещу ръководството на БНР и СЕМ заради спирането на предаването на Петър Волгин от ефир. Според воеводите това е проява на болшевизъм.

Още по темата

"Радиото, което уж няма пари, а намери средства да открие турска радиостанция, си позволява да сваля от ефир човек заради изразявано от него мнение. Може да е ляв, може да обича Русия, но правото му на мнение е свещено", се казва в позицията.

ВМРО отново поиска оставките на шефа на БНР Радослав Янкулов и шефа на СЕМ Георги Лозанов. Лидерът Красимир Каракачанов пък ще постави въпроса публично в парламента при старта на новата сесия.

Той нарече СЕМ синекурна органицзация. "Тя наскоро допусна в Кърджали от националния ефир да звучи турска реч, днес преследва заради свобода на словото. Не е ли това двоен аршин", питат патриотите.

Воеводите цитирът и Волтер: "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш".

"Не Волгин, а Лозанов и Янкулов харчат безсмислено обществените пари. Защото хиляди пъти по-добре е да не си прав, но да си достоен, отколкото да си слуга на всяка власт", завършват от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
До АнонименНе се разбира кое им е лошото на тези които набеждаваш за комунисти, но тези като теб, които се задавят от злоба и безсмислени словоизлияния, ако са алтернативата ще ще им противостоя до последен дъх.п.п. не е зле да се прегледаш при психиатър непредизвикано си агресивен
36
0
 
10
 
! Отговори
тя преди 8 години
Предаване , което единствено имаше друга гледна точка ,различна от официалната и беше премахнато , ако това не е ЦЕНЗУРА "здраве" му кажи!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Воеводите "цитирът" ?!?
34
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Ало, "демократите" от Днес!Защо ме изрязохте,когато писах ,че няма у нас свободна журналистика и попитах символично "няма ли шопи със сопи"!?
33
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Каракачанов България се управлява от агенти на Турция Затова бе изритан Волгин. А ти какво правищ в това протурско правителство? Нали си патриот!
32
3
 
12
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
До 32 Фашизма е по--добър от комунизЪма. Частна собственост и едно партийна с--***.Частната собственост е икономическа свобода. Аз не го сравнявам с комунизма. Да разликата е точно такава. Не си ли с ГЕРБ, *** жална. Освен ако имаш някакъв дребен или много труден бизнес, който не представлява интерес за мърдите от управлението. За разлика от много хора не смятам, че руското е комунизъм. Който не вярва да посети Сибир и ще види частното богатство, иначе паметниците на Ленин си стоят.
31
25
 
7
 
! Отговори
Лада Москова преди 8 години
А защо да не може да има новини на турски, след като имаме съграждани етнически турци? А имаме ли съграждани фашисти, за да се слуша фашистката пропаганда на полезния *** Петър Петров Гьоргиев, прекръстил се на "Волгин"?
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Siderov i ataka vi govorat ot 4 g Tova no ne go potkreoahte gerb se podmasva na dps koito bes dogan sa nula siderov govori Istinsta sa mnogo neschta istinskijat balgarin da se sabudi na bG. Tursko Robstvo ne trabva a i dr Robstvo ne ni trabva v bG ima Intel. Mladi Hora s 4ujdi esizi no pre4at na tesi deto 26 g samo dardorat i bG Stana nai bednata v eu a horata Unijeni s nisko saplaschtane pensii miseria. Obeschtsnijata 26 g vse edni i saschti te stanaha milioneri
29
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За всеки средноинтелигентен българин трябва да е ясно, че е много по-добре българските турци да слушат новини на турски от БНР и БНТ, отколкото от турски радия и телевизии или Ал джазира например. А Волгин е един нахален комунист, те повечето са такива мислят, че някой им дължи нещо.
28
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откакто Волгин вкючи на тема путинофилия (преди не беше такъв) спрях да слушам БНР. Сега може пак да опитам.
27
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комунистите са отвратителни демагози. Постоянно ***, че медиите били проамерикански, неолиберални и незнам какви, но точно те, КОМУНИСТИТЕ И БИВШИТЕ ЧЕНГЕТА имат най-силно медиино пръствие. Само една малка част от постоянно говорещите и пишещи НЕОКОМУНИСТИ: ВОЛГИН, АНДРОЛОВА, РАЙЧЕВ, СТОЙЧЕВ, ДЪРЕВА, БАЕВА, ЕНЧЕВ, СИМОВ, ЧУКОВ... списъкът може да бъде продължен. Всеки ден от радиа, телевизии, вестници и сайтове те разтръбяват неокомунистическата си пропаганда много по-силно от всичко друго.
26
2
 
7
 
! Отговори
а1 преди 8 години
Абе аз не знам, но... "народно радио". В смисъл, ние им плащаме заплатите, пък те да правят каквото си поискат, или каквото им спуснат от ГЕРБ (управляващата в момента партия). Като либертарианец, аз съм против тези институции, макар че наистина много ми е жал за тези невероятно кадърни хора, работещи там.
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волгин е рокаджия колкото Станишев е рокер. Те на комунистите са им такива и рокаджиите и рокерите, все ***.
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къв рокаджия бе, тоя е само на Йосиф Кобзон и Филип Киркоров.
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какви глупости дрънка това ченге от ДС?!!! Кой му е отнел на Волгата правото на мнение? Аз като нямам предаване по националното радио, значи ли, че някой ми е отнел правото на мнение. Айде стига с тия ченгеджийски манипулации.
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Idealist--24;Фашизма е по--добър от комунизЪма. Частна собственост и едно партийна с--***.Частната собственост е икономическа свобода.
21
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГ--28;Путинофилите в Русия. Марш!
20
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от тоя ЛЪЖЕПАТРИОТ ченге.
19
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарят Георгиев (с хубавия "български" псевдоним Волгин) е един арогантен и самозабравил се, войнстващ путинофил. Такъв елемент изобщо няма място в държавна медия. Търпяха го прекалено дълго, което отврати много нормални хора от БНР.
18
6
 
6
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ЧЕ ТО СЕ ОЧАКВАШЕ,КАКВО ИСКАТЕ ОТ ПОТУРНАЦИ,АМЕРАКАНОФИЛИ И ЕВРОГЕЙЦИ.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,КАТО НЕ Я ОБИЧАШ ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЩО ЧИНИШ ТУКА,ИМА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ,НАЛИ ЗА ТОВА СЕ БОРИХТЕ,НЕ НИ ВАДЕТЕ ДУШАТА,ЕЙ ТИ АНАДОЛА,Е ТИ ИДИЛ,ЕЙ ТИ ЕС,НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.