Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне

В селото има възпоменателен митинг за Възродителния процес
Обновена: 26 дек 2015 11:56 | 26 дек 2015 10:57,
245
Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне
Снимка: архив Булфото

Детронираният лидер на ДПС Лютви Местан се появи в село Могиляне, където предстои провеждането на възпоменателен митинг, посветен на годишнина от Възродителния процес.

Още по темата
Местан пристигна заедно с посланика на Турция у нас Сюлейман Гьокче и турския консул в Пловдив. С тях беше и областния лидер на ДПС в Кърджали Бахри Юмер, съобщи ”Нова телевизия”.

В Могиляне днес българските турци отбелязват годишнина от събитията през 1984 година. На този ден именно там умират четирима български турци, сред които и 17-месечната Тюркян.

Местан и посланикът на Турция са придружени от още около стотина души. Те обаче са на около половин километър от Тюркян чешма и вероятно няма да се смесят с другите хора. 

Наблюдава се засилено присъствие на турски дипломати.

В Могиляне пристигна и триумвиратът, който в момента управлява ДПС. Временните лидери обаче се разминаха с Местан и до среща не се стигна, информира "24 часа".
 

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСТИНСКИ ОРЕЛ , НАВИСОКО ЛЕТИ . РАЗОЧОРОВА СЕ ОТ СОКОЛА . НАШАТА ЗАДАЧА Е ДА ИЗЧАКАМЕ ПОЯВАТА НА ЯСТРЕБА.
135
1
 
2
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ПРИ РУСОФИЛИТЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ 9 МЛН,С НАД 100 МЛД ОСНОВНИ ФОНДОВЕ,С ИКОНОМИКА ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО,ПИЛЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА МИНЕ ПО ГРАНИЦИТЕ,А НЕ СЕГА ВСИЧКИ СА ПИШМАН ПАТРИОТИ И ДОГАН ДА НИ ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ,СРАМ,НЕ ЗА ДОГАН А ЗА БИЕЩИТЕ СЕ В ГЪРДИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ.
134
0
 
1
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ДПССДС-ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ КРАЯ НА СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО,ДПСНДСВБСП-ПРИВАТИЗАЦИЯ,ДЕМОНКРАДАЦИЯ ДПССДСЛИКВИДАЦИЯ НА ИКОНОМИКАТА,ДПССДСЛИКВИДАЦИЯ НА ТЕЖКАТА НИ ПРОМИШЛЕНОСТ.СДСДПСЛИКВИДАЦИЯ НА АРМИЯТА,СДСДПСЛИКВИДАЦИЯ,ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ЛЕКАТА НИ ПРОМИШЛЕНОСТ,КЪДЕТО И ПОСЕГНЕШ ОТ 25 ГОДИНИ БЕЗ ДПС НЕ СТАНА КРАЖБАТА И УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА.СДС,ДПС,БСП,НДСВ,ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЦЯЛОТО НАРОДНО СТОПАНСТВО.
133
0
 
0
 
! Отговори
joker преди 8 години
До bg turkало турския ариец....а като жена ти е българка ти сам кажи какви са синовете ти?? можеби чисти турци?? сам виждаш че явно и при теб нещата не са много арийски!
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този се нарича български политик, абе кьорави ли са тези наши служби ало господин министър председател, господа парламентаристи нарочно ли се правите че не виждате предатели
131
13
 
3
 
! Отговори
до всички преди 8 години
всички които пишете против местан колко ви плаща дпс и колко кебачета ви обеща доган за да клеветите местан вие сте продажно племе бойко също отива в турция личен приятел на ердоган и бойко ли е шпионин стига глупости
130
12
 
3
 
! Отговори
bg turk преди 8 години
до всички толкова ли сте *** подхвърлиха ви нещо за местан всички се йурнахте като стадо *** институциите и службите ни работят ако имаше нещо такова отдавна щяха да го задържат и недейте забравя 500 години империя това не са 50 години а 500 за тези които се правят на българи и ги пишат тези коментари първо малко си помислете за тези 500 години колко сте чисти българи и мойта жена е българка ама за синовете вие кажете
129
2
 
11
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
Както нямаме армия ще се молим на братята руснаци да ни освобождават пак ако стане беля
128
3
 
17
 
! Отговори
Тъпчо преди 8 години
Абе не знам аз ли съм толкова ***, но си мисля, че ако бяхме в нормална държава тоя Местан щеше да лежи до живот за шпионаж. Щяха да го хвърлят в някой концлагер и да изхвърлят ключа.Но тук всичко е възможно.Ще очаквам момента, в който Руснаците ще изтрият тая смешна държава от лицето на земята. Разминало им се е Първата световна сега е времето да ги разтурят.
127
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маските паднаха. Местан е на щат в турските служби и целта е с нашето население да се прокарва турска политика на сегрегация. Ако може чрез ДПС да пламне България и от там Балканите, Ердоган ще създаде проблеми на всички. Колкото повече проблеми за другите, толкова по далече от истината за пълния провал на агресивната и безцеремонна политика за възстановяването на османската империя. Ще лъсне уникалния срив на турската икономика и кражбите на фамилията му.
126
16
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
МЕСТАН И СЪЮЗНИКА НИ ОТ НАТО---заедно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*** и ДС-ченгетата пикат ...газ...ха,ха,хаааааааааа
125
4
 
23
 
! Отговори
овеч преди 8 години
представям си руски депутат или американски сенатор,да ходят в чужди посолства и да се разхождат с чужди посланици,на другия ден ще бъдат или в затвора или далеч от държавна работа до края на продажния ,и жалък живот.
124
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция една държава от средновековието облечена в съвременни дрехи с които мисли че може да прикрие истинската си същност.
123
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е чиста гавра и провокация! Точно на Коледа! Весели празници!
122
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Местан ли е бъркал в меда без да пита "батко"? Щото иначе трудно мога да измисля друга причина за изритването му. Каквото и да си говорим, накрая става дума за пари и птички.
121
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан да си отива в Турция няма място в България този мазен ***
120
4
 
7
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 8 години
До Анонимен 164 Ей, чиляк, я по-кротко, *** ти направо изпадаш в истерия, като даже само си помислиш за Русия. Я, ако има нормален около тебе да ти даде успокоително и незабавно да те заведе в Карлуково. Та, напълно съм съгласен с тебе, че Османската империя само добро ни е донесла, Батак, Стара Загора са измислица на руската пропаганда, Левски, Ботев, Караджата са терористи и руски агенти, а пък Иван Вазов, ако знаеш кой е той, най вече. А Местанчо брани с голи гърди евроатлантическите ценности
119
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пре последните дни к'во ни занимават с тия турци в България??? Ае стига вече с турска пропаганда! Да си ходат у турция.
118
5
 
30
 
! Отговори
достатъчно преди 8 години
Незабавно сваляне имунитета на агент Павел,отнемане на българското гражданство и съд за национална измяна.Премахване на двойното гражданство.Който се чувства турчин да се откаже от българския паспорт и да замине за Турция.Така няма да има противопоставяне.Мир за всички.Турция да престане да се меси във вътрешните работи на България защото това вече преминава мярката за добросъседство.
117
2
 
26
 
! Отговори
питам преди 8 години
Турция има посланик в България.Порад що има консули в Бургас и Пловдив и каква е тяхната дейност?