Младите в ДПС: Само на Доган му пука за България!

Гордеем се с Вас, пишат младежите до почетния си лидер
Обновена: 29 дек 2015 20:37 | 29 дек 2015 20:35,
145
Младите в ДПС: Само на Доган му пука за България!
Снимка: архив Булфото

Общинският съвет на младежкото ДПС в Разград излезе с декларация в подкрепа на Ахмед Доган. В него младежите заявяват, че се гордеят с почетния си лидер и го наричат единственият български политик, на когото му пука за България.

Още по темата
Младите депесари от Разград поздравяват Доган и за това, че с речта си е събудил голяма част от обществото, което било заспало “дълбок сън“.

Младежите изразяват и възхищение от смелата гражданска позиция на Доган, изразена в новогодишната му реч. Те декларират и че застават зад взетите решения от ръководството на ДПС, които са в името на интересите на страната и сигурността на българите.

Младите депесари споделят тревогата си, че няма добри решения за развитието на страната. “Но и радостното за нас е фактът, че Вие сте единственият български политик, който има зрял политически разум, на който му “пука“ за България, и който не би позволил да бъдат потъпкани интересите на страната в която живеем, в която са живели и нашите деди“, се казва още в позицията на младежкото ДПС.

Те настояват да не се допуска никакъв компромис в името на правата и достойнството на българските граждани.

Младежите изразяват и задоволството си от това, че Доган е показал на Изтока, Запада и света, че е достоен политик, който защитава интересите на гражданите на България. “Ние сме с Вас и се гордеем с Вас“, завършват младежите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дело Възродителен процес чака 25 години за да влезе в Европейския Съд
90
0
 
0
 
! Отговори
уф.. преди 8 години
Заблудени, нагласена работа.. също като 1945-1989-"група комсомолци"... електоратът на ДПС живее в 1956г.Затова Доган си развява байряка.Българските държавници да внимават- веднъж се отърваха от НЕГО, не им трябва отново да СЪЗДАВА ИНТРИГИ:по заповед на КРЕМЛ..Видяха, че РБългария се стабилизира.. ДОган ИЗСКОЧИ!!!
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Po golem ot Volen?
88
2
 
5
 
! Отговори
тя преди 8 години
Оказа се , че Доган е по- голям българофил от т. н. български партии! Не смееха да шукнат на предателя Местан!
87
1
 
5
 
! Отговори
tuti- fruti преди 8 години
Дайте му възможност да стане премиер и животът в България ще се подобри. Той винаги е бил зрял, мъдър,дипломатичен и разумен политик.
86
1
 
4
 
! Отговори
tuti- fruti преди 8 години
Дайте му възможност да стане премиер и животът в България ще се подобри. Той винаги е бил зрял, мъдър,дипломатичен и разумен политик.
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свободата, Санчо, е на върха на копието! - Дон Кихот Да си свободен е мечтата на всеки мъдър и дори ***... Разтворим ли си сетивата - ще го усетим - няма как... И най-свободни в мислите сме, но тъкмо те ни спират! Условности, предели, обичаи - все мъдро ни възпират...
84
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
я да се върнем в 92 г какъв списък занесе доган в турското посолствослед като бълг граждани са избрали турция за своя родина и са се изнесли от тукзащо дпс ползва гласовете им за избори това че са българи и милеят за родината сиса хуморески дпс защо е оставило електората си без препитание без образование залъгватехората с простотии от които живота не им става по добър
83
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган направи политическо самоубийство!
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да си срещу Турция и да разчиташ на турски гласове!
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КОЙА Местан открадна 105 милиона от нагласени корупционни обществени поръчки, ако говорим за крадене. Освен това Местан е страшно страхлив подлец, лъжец и ***, който не си дава сметка от последствията от действията си. Пък ако си дава сметка, значи трябва да бъде съден за умишлено извършване на престъпление към народа и държавата.
80
1
 
11
 
! Отговори
Не е вярно !!! преди 8 години
До АнонименНЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ! НИТО НА ДОГАН ,НИТО НА МЕСТАН ,НИТО НА БОРИСОВ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ.- - - -На Доган му пука за Сараите ! На Местан му пука да станем турска провинция, а на Бойко му пука за парите !!!
79
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Няма значение какъв е етноса. Всичко е пари и власт. Ако паричните интереси съвпадат с интересите на държавата, обикновения гражданин може само да се радва. Ние тук долу не делим хората на наши и ваши. Политиците обичат да играят такива игрички.
78
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ! НИТО НА ДОГАН ,НИТО НА МЕСТАН ,НИТО НА БОРИСОВ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ. ИЗОБЩО ИМА ЛИ ПОЛИТИК НА КОГОТО ДА МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА НАРОДА МУ ? ПОРПАСТТА ,КОЯТО РАСТЕ МУЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ РАСТЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН ,ДАЛИ ИМ ПУКА ,ЧЕ МИЛИОНИ ГЛАДУВАТ ДОРИ И НА КОЛЕДА ?
77
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей, брей, брей, Доган бил руски шпионин ??? По-голям смях от това не бях чул !!! И като руски шпионин лежа в затвора по време на комунизма ? Или пък сега се сети да е такъв когато и част от неговата рода е изселена в Турция ? Или пък не разбира че с това се превръща на предател към собствения си род ? Хайде стига бе !!!!
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак се убеждавам че младите квадратни глави не знаят точно къде се намират и на кой свет са!
75
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шапка му свалям, шапка му свалям /на Ахмед Доган/ , алелуя Бейбе ......Хайде стига де ! Човека ви говори и взима решения в защита и за единството на страната ни, а вие и това не искате да му признаете, и само конспирации са ви в главите !??Да питам ли защо всички излъгаха че Бойко бил казал - предпочитам България пред проблемите в ДПС ?????? Защо всички медии излъгаха ? Това не е ли конспирация, заблуда за извличане на дивиденти чрез фалшификация ?
74
5
 
10
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
Кремъл се старае да превърне Доган в българския Кадиров...както при Чеченците. От българския народ зависи дали това ще се случи. Не че Местан е ангел ,но в случая , той е по малкото зло.
73
1
 
15
 
! Отговори
Татарстан преди 8 години
Ценко Чоков е от ДПС и е недосегаем. Бат Амет е държава в държавата.
72
8
 
16
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Такава игра спретнаха от КГБ,за да унижат българите, че малко хора се усетиха. В момента всички медии хвалят Меди Доганов, а българите ръкопляскат, и едва ли не подкрепят човека, който стана милиардер и продаде милиони човешки съдби! Няма да се учудя ако от Кремлин го издигнат за президент, пак за тотална гавра с цяла България