ДПС е за мира, стабилността и сигурността

Движението се самокоригирало, ако е нарушена философията
57
ДПС е за мира, стабилността и сигурността
Снимка: Булфото, архив

Категоричният ни избор е за мира, стабилността и сигурността, а не на дестабилизацията и конфронтацията, защото етно-религиозните малцинства на Балканите биха били сигурните жертви на такъв избор. Това се посочва в позиция на председателския съвет на ДПС, съобщиха от пресцентъра на движението.

Още по темата

"През последните дни вниманието на цялото общество е съсредоточено върху процесите, които се случват в ДПС като една от водещите политически партии в България. Процеси, които бяха провокирани именно от ясното ни съзнание за отговорността, която носим както пред нашите членове и избиратели, така и към цялото общество. Всяко наше действие и решение, след знаковото слово на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, което беше ключово послание към политическото ръководство на ДПС за гарантиране и запазване на политическата стабилност в региона и сигурността на България, е в изпълнение на желанието ни за връщане на нещата в хода на политическата нормалност. Ние доказахме, че можем да се коригираме и самокоригираме, когато е нарушена философията, смисъла и ролята на ДПС", се посочва в посланието на ръководството.

"Настоятелно напомняме, че афишираният от някои среди алтернативен избор Русия или Турция е манипулативна подмяна на основния политически смисъл на посланието. Защото именно поставянето на подобен избор води до разделяне, противопоставяне и конфронтация и всички рискове, които следват от това за Балканите. Избирателят на ДПС не трябва да бъде принуждаван да прави подобен избор, подчинен на една погрешна и несъществуваща политическа теза", отбелязва председателският съвет.

По думите им ДПС ще продължава своите стратегически партньорства с Турция и другите страни от региона в дух на запазване и развиване на евроатлантическите ни и европейски ценности.
Продължаваме да подкрепяме усилията на Турция за пълноправно членство в Европейския съюз, допълват от ръководството.

Няма да допуснем създаването на кризисна ситуация нито в структурите на ДПС, нито в обществено-политическото пространство, подчертава председателският съвет.

Те уточняват, че "решения на ДПС са в съответствие на Устава и програмните документи на партията, подвластни единствено на неизменния демократичен принцип за взимането на тези решения - структурите имат волята и правото да определят политиката, която ще правят и следват, съобразно философията на ДПС и нашите фундаментални ценности".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната пропаганда на Русия от ИТАР ТАСС и подпомагането за Руската пропаганда от Българската медия - БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ (БТА) !!!
36
1
 
3
 
! Отговори
ЗАДУНАЙСКИРОБДОГРОБ преди 8 години
ДЕЕПСЕТО СЕ РАДВА НА КРЕМЪЛСКА ЗАКРИЛА,ТЪЙ КАТО Е ЕТНИЧЕСКИЯ КОЗ НА РУСНАЦИТЕ В СЛУЧАЙ,ЧЕ НЕ ГИ СЛУШКАМЕ РАБОЛЕПНО ДА СЕ ВДИГНАТ ТУРСКИТЕ НИ СЪГРАЖДАНИ СРЕЩУ НАС И ДА ЗАФОРМИМ СЕЧ УГОДЕН ЗА ДЖУДЖЕТО...
35
2
 
6
 
! Отговори
БРАТЯ ТУРЦИ! преди 8 години
ДОГАН --ЩЕ ВИ ЗАБРАНИ ДА ИЗЛИЗАТЕ В ЧУЖБИНА ЗА ДА СИ ХРАНИТЕ СЕМЕЙСТВАТА !ДОГАН--ЩЕ ОБВИНИ ВАШИТЕ РОДНИНИ В ТУРЦИЯ --ЗА ИЗМЕННИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!ДОГАН---ИСКА РУСКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ И "ляв завой"---по путински!ЧНГ-2016г.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСЛИВИ И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ, МАМЯТ И РЕКЕТИРАТ!ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ "националист"----ЗАЩИТНИК НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ от БЪЛГАРИ , ТУРЦИ ...И ВСЯКАКВИ ДРУГИ...!!!!!
34
3
 
5
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ МЕСТАН! преди 8 години
ДПС/дс------ЗАЩИТНИЦИ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ!!!!ДОГАН---РУСКИ ИБРИК ОТ КГБ/ДС!ДОЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ....!
33
4
 
7
 
! Отговори
коко преди 8 години
ДПС е създадена от ДС за да бъдат българските турци под контрол!!!Ясно се видя ,паднаха маските, как Доган като предан кагебейски деец умело защити руските интереси у нас.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС е за мира и стабилността , но Дело Възродителен Процес стои в Архивите 25 години вместо в Европейския Съд където всъщност му е местото
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Котката ми има запек, това е много по-важно от тези активни мероприятия на ДС.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя със сивия перчем и български не може да говори-деградат! Говори като някой ром от господари на ефира. Вчера каза, че "получавали натиск". Срамна история.
29
3
 
3
 
! Отговори
МИСЛЕВ преди 8 години
АКО ДОГАН СЕ ВЪРНЕ В ДПС, И ДОГАН КАЖЕ НА ЕРДОГАН,ДАЙ ДА НАПРАВИМ 600 ЕВРО ПЕНСИИТЕ В БЪЛГАРИЯ,МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ БЪЛГАРИ С ТАКИВА ЗАПЛАТИТОВА Е ЦЕЛТА,КОЛКОТО ПО БЕДНИ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РОБОВЕ.
28
2
 
2
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
КАТО СТЕ ЗА СИГУРНОСТТА,ЗАЩО СЪС СДС ГЛАСУВАХТЕ ЗА ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ,РАЗБИХТЕ СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО,РМД ИКОНОМИКАТА,БЕЛЕНЕ,ТУРСКИ ПОТОК,ЦЯЛАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ СТАНА С ВАШО СЪГЛАСИЕ,ГРАБЕНЕ СЪС СДС,БСПИ НДСВ ЗА ПОСЛЕДНО1КАКВА СТАБИЛНОСТ,КАТО ВАШИЯ ЕЛЕКТОРАТ РАБОТИ НА ЧОРБАДЖИИ,АГИ И НАВЪН ЗА ШЕПА ЖЪЛТИЦИ,ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНИ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ГРОБОКОПАЧИ НА БЪЛГАРИЯ,КОЛКОТО ПО ДОЛУ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ В РЪЦЕТЕ НА СЪСЕДНА ТУРЦИЯ,ТОВА СТЕ ВИЕ ПОДМОЛНИ АГЕНТИ НА ДРУГА ДЪРЖАВА,СПАТ ВСИЧКИ,ДОРИ ИВЛАСТТА.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС е подривна организация на червените фашисти, създадена от членове на червеното гестапо -ДС.
26
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 8 години
ДПС- Значи про ислямизъм в България
25
2
 
3
 
! Отговори
да преди 8 години
Който е за България да не подкрепя тази група тарикати управляващи ДПС. За доброто на България, тези крадци и разрушители на страната ни , вън от България.
24
7
 
1
 
! Отговори
Loko преди 8 години
Ahmed Dogan geroy
23
7
 
2
 
! Отговори
Loko преди 8 години
Bravo na Ahmed Dogan Ğolam Patriyot golama rabota svvırsi opravi DPS
22
4
 
12
 
! Отговори
Така, така... преди 8 години
"Продължаваме да подкрепяме усилията на Турция за пълноправно членство в Европейския съюз, допълват от ръководството."Какво става ясно от изявлението на прецедателският им съвет - че просто Лютфито е много *** и сам се е осветил, като е прибързал и реагирал по начин, който недвусмисленно показва каузата на ДПС да работи за вкарването на Турция в Европа. Те за последните 10 години вдигнаха над 100 джимии само в Родопите, а като ги пуснат в ЕС просто легално ще ни завземат по плана на Сокола...
21
1
 
4
 
! Отговори
Do 21 преди 8 години
До АнонименПлатен ***. Не мога да си обясня по друг начин подобен коментар.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом са за стабилността, значи могат да се съберат с Боко.
19
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно Велико Благодаря на г-н Доган и неговата партия ДПС! България над всичко, трябва да го доказваме ежедневно от всички, които живеем от стотици години в българия!
18
2
 
9
 
! Отговори
мм преди 8 години
Още много чалъми и уйдурми ще трябва да забравят ДПС-то, ако искат да си изчистят котурката.