България остана стабилна, радва се Борисов

Премиерът поздрави цялата нация от Facebook
1 яну 2016 11:28,
246
България остана стабилна, радва се Борисов
Снимка: Facebook

Бойко Борисов поздрави нацията в новогодишно обръщение във Facebook.

"Изпратихме една година, наситена с много работа и нови предизвикателства. На фона на динамичните събития по света, страната ни остана стабилна", написа премиерът минути след 12 ч.

"Осъществихме много проекти, поставихме основите на дългоочакваните реформи, но и отговорностите ни нараснаха значително", се казва още в съобщението.

"Нека 2016 година бъде по-добра за всички нас", пожела още премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
1
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
И със какво си по добър от тия не знаеш език. Същия си.
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е Борко,под вещото ти управление държавата е стабилна като пръч на лед.
70
3
 
3
 
! Отговори
Betonpanel преди 8 години
Betona darji zdravo i stabilno.
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 104Квартирата, тока и водата са му платени. Нещо още да кажеш? Чисти 2000 евро в Германия. За храна 700-800 евро. Искаш да ми кажеш, че 1200 евро чисти не са за предпочитане пред 800 лева в България? Добреееееееееее.....
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България остава стабилна по ениграция на младиите и по застаряване на населението.Е, това е истината ББ.
67
0
 
3
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Не ти я следя мисълта. Има ли нещо за следене? Защото след тебе остава страшна воня.
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако вземате 2000 евро в Германия ще живеете беден като църковна мишка. На тия 2000 евро като платите осигуровките и данъците и осигуровките от 400-500 евро на месец и като си платите наема от 700-800 евро на месец (за гарсониера в най-евтиния квартал в гетото при бежанците) и сметките от 150-200 евро месечно оставате с 500 евро в джоба. А сега като си платите храната и дрехите оставате почти без 1 цент в края на месеца. За нормален живот в държава като Германия ви трябват поне 3500 на месец.
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 94И аз няма да изляза от България за да работя в чужбина. Находил съм се по чужбината. Искам да ти кажа, че хората които работят в чужбина са кадърни в 90%, защото ако си некадърен няма как да оцелееш там един месец, камо ли с години. И не говоря за нашите ***.нгали, говоря за хората изкарващи парите си с честен труд. Защо да не отиват в чужбина за по-добри пари хората? Да бачкат и блъскат заради патриотизма си в България? Един живот се живее- всеки си избира начина по който да го направи.
64
2
 
2
 
! Отговори
Василев преди 8 години
До я набързоНедей изключвай еврофондовете и заемите, те да не падат отникъде и да не се изпаряват в нищото!!!Финансовата система в света е много сложно нещо, не може да си представиш как може да се влияе от единия до другия край на света!Да не мислиш, че финансовата криза не е запланувана , с цел да паднат затворените финансови системи!Агент Фил Джеймс!ЦРУ!!!
63
0
 
7
 
! Отговори
я набързо преди 8 години
До Василевсметни какъв пазар е България за запада ? ние сме 7 млн и среден доход на човек е колко ..около 400 лв защото включвам пенсионери,деца и малцинства които не работят . като си платят разходите като наем,отопление,ток,вода ...остават 300 лв . при западняците остатъчният доход е поне 700-800 евро . значи бЪлгария се равнява на един едномилионен град . дали това е някакъв интерес за западните фирми кито работят за един 500 млд пазар в ес-едва ли
62
1
 
10
 
! Отговори
О_______О преди 8 години
Тиквата го интересува стабилност на банковата система и личните му сметки !! Нищо друго
61
1
 
9
 
! Отговори
9689 преди 8 години
Да,тиквата все още не е строшена,щото има будали.
60
0
 
1
 
! Отговори
хуан преди 8 години
Кво разбрах за назе си и за мене си-за теа 1500--600 гд.-най-умните,най-яките и най-обърканите.А стига бе..
59
3
 
2
 
! Отговори
Василев преди 8 години
В много от случаите българските гурбетчии работят за западни фирми и корпорации, чийто пазар са и българските граждани, които субсидират и развиват тези корпорации!Следите ли ми мисълта???Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ODESSA 88Питам се ЗАЩО всеки бг цър..вул като теб се смята за компетентен да се изказва по всички теми?Не стига че сте прости ами и не го разбирате което влошава нещатра до катастрофалност.По татово време всички селяни си знаеха мястото на село и МЪЛЧАХА чинно без да се правят на умни а сега се плюнчите по всички теми "кУмпИтентнУ".
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като цяла година ръсеше простотии по всички шишеви медии,с просташко веселяшкият си живковистки хумор сега реши да поздрави народа на околията от Facebook.
56
2
 
7
 
! Отговори
майтапчия си преди 8 години
до 77САМО, ЧЕ БЯГСТВОТО И ГУРБЕТА НЕ СА НИКАКВО РЕШЕНИЕ! защо да не са решение , брата на човека и още 2 млн. са си решили проблема с българските предприемачи и работят на запад . защо някой трябва да създава работа в България за хора които в огромната си част са мързеливи а ик.среда е далеч от пазарната . а това не е гурбет защото хората няма да се върнат скоро б България а ще създадат семейства където ги ценят
55
0
 
9
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Не нужно да си някакъв гениален мъдрец, за да прозреш, че посткомунистическите страни, които направиха първи правилните реформи, сега се радват на добър стандарт и растеж в икономиката!При нас правилните реформи трябваше да бъдат осъществени ит "правилните" хора и до обслужат една олигархична система и техните слуги, като анализатори,коментатури,журналисти,социолози, админнистративен и пиар антураж!Агент Дейвид Конъли!ЦРУ!!!
54
1
 
16
 
! Отговори
кдйхсгс преди 8 години
Стабилна в мизерията и мафията
53
2
 
14
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Грешиш, това във България не е диктатура. Това е държавата на мафията. Диктатор е бил Бенито Мусолини, който я е смазал, и то във Сицилия.