Ароматизират колите на НСО с козметика за 18 бона

С друга обществена поръчка службата си търси доставчик на горива
4 яну 2016 07:00,
32
Ароматизират колите на НСО с козметика за 18 бона
Автомобилите на властта. Снимка: архив, Булфото

Национална служба "Охрана" вади 18 000 лв. за почистващи препарати и козметика на автомобилите, с които се возят управляващият елит у нас и най-високопоставените чужди гости.

Това става ясно от обявена обществена поръчка, с която се търси доставчик на продуктите. Те трябва да стигнат за хигиенизирането на лимузините до февруари 2017 година.

От документацията става ясно, че колите на НСО ще се почистват с течен препарат за безконтактно измиване, който трябва да е негорим и без корозивни и дразнещи компоненти.

Ще се поръчва и шампоан за автомивка с четки, както и вакса за студена вода. Отделни препарати ще се поръчват и за почистване на тапицерията на автомобилите, които трябва да върши работа както за тези с кожен салон, така и за тези от текстил.

Джантите също ще се лъскат със специален спрей. Течен препарат – обезмаслител, ще се доставя и за щателно почистване на двигателите.

Завършващ акцент при поддръжката на автомобилите НСО ще придава чрез ароматизатори, за да може на държавните мъже да им мирише приятно при воаяжите.

С друга обществена поръчка пък службата търси доставчик на гориво за лъскавите си возила – бензин А-98H и А-95H, както и дизел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А търсят ли и чистачи за каналите на зад.ниците които ще се возят в колите?
1
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ! ВРЕМЕ Е !