Без мен за президентския вот. Дадох дума!

Премиерът твърди, че ГЕРБ има петима кандидати за поста
Обновена: 4 яну 2016 08:14 | 4 яну 2016 08:07,
101
Без мен за президентския вот. Дадох дума!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ има поне пет възможности за кандидат за президент. Това заявява премиерът Бойко Борисов в интервю за "Труд".

Той обаче е категоричен, че той не е сред възможните кандидати за президент на партията, защото при съставянето на правителството е "дал дума пред колегите от Реформаторския блок", че то ще си изкара 4-годишния мандат.

Още по темата

"В тези петима души - аз не фигурирам в моята схема за президентските избори, не съм споделял още вижданията си с моите колеги, защото чакам да видя към юни-юли в какво състояние ще е държавата, в кои сектори ще е по-добре, за да си направя сметка дали мога да оголя някой от тях, като взема потенциален кандидат за президент. Така че от тези няколко души, които мисля, че ще бъдат добре приети, защото са се доказали, в зависимост от ситуацията ще мога да избирам", казва Борисов. 

Той признава, че сред вариантите за кандидат за президент на ГЕРБ има и жени, като обяснява, че в ГЕРБ жените са на почит и се справят добре.

В интервюто Борисов говори за визитата на британския премиер Дейвид Камерън в края на 2015 г., за отношенията с канцлера на Германия Ангела Меркел  и за президента на Русия Владимир Путин.

Той отговаря и на лични въпроси. От тях става ясно, че на Нова година си е легнал в 12:20, защото много се е притеснил за газа и е бил много уморен.

На въпрос какво ще го направи щастлив в края на 2016 г. Борисов казва: "Дай Боже, да имаме внуче, защото знаете моите притеснения, преди дъщеря ми беше се разболяла малко вследствие на атаките на къщата ми, но сега се радвам истински".

Борисов споделя и че на тези години трудно ще се влюби. А на въпрос дали има някоя жена на сърце казва: "Не. И да имам, не говоря на тия теми, защото ще я съсипят. Аз съм сега женен за работата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
16
 
! Отговори
ТУКА ИМА, ТУКА НЯМА преди 8 години
Тази игра на ТИКВУНА много добре я знаем
40
1
 
11
 
! Отговори
МИШО БИРАТА преди 8 години
И на мен беше обещал да ме пази, ама вече съм на оня свят. Заедно с жена ми
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДУМАТА НА ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ КАТО БОЙКО БОРИСОВ НЕ СТРУВА И ПЕТАК.
38
4
 
12
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
Разчитаме само на господа. Спаси ни от герберасчита!
37
0
 
13
 
! Отговори
а на бас! преди 8 години
А на бас, че всяко едно магаре, сложено на този пост, ще свърши същата работа!
36
1
 
11
 
! Отговори
111 преди 8 години
ЯСНО!ЗНАЧИ ПЪРВО ЩЕ СТАНЕМ ХПРЕЗИДЕНТСКА ДЪРЖАВА,А ПОСЛЕ ДРУГАРЯТ БОЙКО-ПРЕЗИДЕНТ!ХИП!ХИП!УРАААААААААА!ГОСПОД,ЯВНО,СИ Е СМЕНИЛ ГРАЖДАНСТВОТО!
35
0
 
12
 
! Отговори
народ преди 8 години
Господ, пази България!
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Султана на България е точния пример на човек, който си мени мнението през 2 часа. Това дали ше се кандидатира за президент не го решава той, а в щатското посолство на ул. Козяк.Нужна е поредната кукла Барби на конци , на която конците ще дърпат краварите, а за българският народ- голям морков. Защо на Султана профила във фейзбук е на видно място , а на Сидеров го трият нонстоп. Поне от Сидеров могат някои хора да се ограмотят и може да говори с часове без написан текст докато при Султана - йок!
33
2
 
8
 
! Отговори
МАГИБОБО преди 8 години
ВЪОБЩЕ БЕЗ ТЕБ Е НАЙ-ПРАВИЛНО
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коя е тази дето ще се прежали за тоя гардероб бе? Ха ха ха !
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Борисов, какво се договорихте с Давудоглу? Не крийте истината от народа, че ще стане по-лошо!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди няколко години похапвайки от баницата на Мадам В.в едно откровено интервю с нея той каза:"искам да изкарам два мандата премиер,после един мандат президент и след това ще се оттегля и ще се съберем с една женица и ще си гледам старините."Усетил сладостта да е премиер в държава където няма опозиция и всички около него здраво го държат за шлифера,той вече не иска да е президент.И защо,като може да назначи някое *** на този пост.
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина е отчайващо да четеш писанията на червените каскети , които се кланяха на бай Тошо правешки овчар неграмотен и без никакво образование. Кланеха се и го целуваха по з---а цели 35 години , а сега се правят на умници и пишат простотии , защото си виждат собственото си невежество и малоумие .
28
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да живееш нормално др. червен *** трябва да работиш , а не да седиш цял ден пред компютъра и да псуваш Борисов . Умните и работливи хора си живеят нормално и добре . А на тебе ти е изписано на лицето , че си комунист-социалист .
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До преди да дойде Бойко всичко имаше,всичко си вървеше по мед и масло-индустрия,здравеопазване,митници,хората мили възпитани,рушвети никакви,такситата точни в сметките на женския пазар точни в мерките народа богат милостив щедър ,пътищата слънце-широки чисти,а морето чисто хотелите евтини и най важното НИЙ много готини бяхме,чудесни.но дойде Боко и всичко туй хубавото се сгромоляса и НИЙ станахме завистливи,мързеливи,злобни смръдливи абе *** и всичко е заради тоя Бойко не е щото сме си такива
26
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радвам се, че такива статии активизират кремълския тролинген ;)Не можете да понесете, че ви съсипва на всички избори, нали ?И вашият любимец Путин не е печелил толкова пъти.
25
6
 
5
 
! Отговори
главната Тиква. преди 8 години
До АнонименА пък гробарската тиква е най ентелегентния *** от всички други тикви в БОСТАН-а.
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** няма, няма, пък току се из.пърди в националния ефир за радост на о.лигофрените от ГЕРБ ?
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли лекари в този сайт да прегледат другаря .
22
1
 
19
 
! Отговори
Ясновидец преди 8 години
На предишните президентски избори Борисов каза: "магаре да бяхме предлжили за президент, и то щеше да спечели". Така май се получи. Сега какво ли животно е намислил да предложи измежду петте му избраници не е ясно, но скоро ще се разбере.