Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите

Брадатите мъжаги от Афганистан и Пакистан няма да се интегрират
390
Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите
Снимка: Reuters, архив

Тепърва ще има още сексуални посегателства срещу жени в Европа от нелегалните мигранти, които нахлуват на континента, предупреди евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Повод за коментара му станаха сексуалните посегателства срещу десетки жени в Кьолн през новогодишната нощ. Около 80 жени подадоха официално оплакване, а една от основните версии е, че извършителите са нелегални имигранти, като нападателите са били около 1000.

Според Джамбазки мигрантите не споделят европейските ценности и гледат по този начин на жените, които не носят забрадки.

"Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да отидем до Лъвов мост. Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, аз ще кажа, че е лицемер. Именно те ги поканиха", заяви той пред Нова тв.

Според него поведението на властите в Германия е либерален фашизъм, а медиите си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже. 

"Политиката и медиите там са част от проблема. Има една сбъркана и самоубийствена политика на канцлера, има ги нейните съучастници в лицето на немските медии. Това е моделът на интеграция, който те си поръчаха", допълни Ангел Джамбазки. 

Според него голяма част от мигрантите никога няма да се впишат в обществото, защото тези млади мъже са тръгнали за нещо друго към Европа и няма как да се интегрират.

Джамбазки припомни, че има традиция в ислямския свят в отношението към жените и мъжете смятат, че могат да се отнасят с насилие към тях.

"Това ли са тези клети бежанци? Организирано е прекарането на мъже от Афганистан и Пакистан, това не са бежанци, а мъжаги с бради, които нападат жените в Германия, които се ръгат с ножове на Лъвов мост", обобщи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калашников?
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИ требе да се забрани със ЗАКОН а последователите й: ..........!
6
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да благодарим на кака Меркел и на останалите, че отвориха границите и наводниха Европа с цялата *** на света! Бягали от войната клетите хорица, да бъдем толерантни и да им помогнем... на баба ти хвърчилото!
5
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Решението е обратно по чукарите и да си чакалят козичките. Те така си живеят.
4
4
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иcлямът е религия на извращенията.
3
1
 
96
 
! Отговори
насилници преди 8 години
Мерси Бойко за брадатите . Само като се сетя на какво направиха граничавя, който защити родината си .......
2
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джамбазки президент.
1
1
 
102
 
! Отговори
еххх преди 8 години
На ви толерантност сега.