Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите

Брадатите мъжаги от Афганистан и Пакистан няма да се интегрират
390
Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите
Снимка: Reuters, архив

Тепърва ще има още сексуални посегателства срещу жени в Европа от нелегалните мигранти, които нахлуват на континента, предупреди евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Повод за коментара му станаха сексуалните посегателства срещу десетки жени в Кьолн през новогодишната нощ. Около 80 жени подадоха официално оплакване, а една от основните версии е, че извършителите са нелегални имигранти, като нападателите са били около 1000.

Според Джамбазки мигрантите не споделят европейските ценности и гледат по този начин на жените, които не носят забрадки.

"Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да отидем до Лъвов мост. Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, аз ще кажа, че е лицемер. Именно те ги поканиха", заяви той пред Нова тв.

Според него поведението на властите в Германия е либерален фашизъм, а медиите си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже. 

"Политиката и медиите там са част от проблема. Има една сбъркана и самоубийствена политика на канцлера, има ги нейните съучастници в лицето на немските медии. Това е моделът на интеграция, който те си поръчаха", допълни Ангел Джамбазки. 

Според него голяма част от мигрантите никога няма да се впишат в обществото, защото тези млади мъже са тръгнали за нещо друго към Европа и няма как да се интегрират.

Джамбазки припомни, че има традиция в ислямския свят в отношението към жените и мъжете смятат, че могат да се отнасят с насилие към тях.

"Това ли са тези клети бежанци? Организирано е прекарането на мъже от Афганистан и Пакистан, това не са бежанци, а мъжаги с бради, които нападат жените в Германия, които се ръгат с ножове на Лъвов мост", обобщи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наближава времето да се отворят пак Дахау и Аушвиц. През комините им е най-късия път до 12-те девици :)
187
4
 
18
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ТО КАКТО ВЪРВИ ПО ХУБАВО РУСКО ПРИСЪСТВИЕ,ОТКОЛКОТО ТУРСКО ИЛИ АРАБСКО РОБСТВО,И БЕЗ ТОВА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ РАЗВИВАТ ИКОНОМИКАТА,КАКВОТО ИСКАРА МАЙКАТА ЗЕМЯ ТЕ ГО КРАДАТ ЧРЕЗ ЕВРОПЕЙСКИТЕТ.С НАШИТЕ ПАРИ,ГОЛЕМИТЕ АРЕНДАТОРИ.ЯСНО Е, ЧЕ НЯМА ДА ВЪРВИ ТАКА ВЕЧНО, ДАНО НАШИТЕ БЪЛГАРИ ИМ ОМРЪЗНЕ ЕВРОПЕЙСКОТО ИГО И СЕ ВЪРНАТ ДА ПОДСИЛЯТ БЪЛГАРСКАТА ЖИЛА.НО ТОВА ЩЕ СТАНЕ,АКО ИМА РАБОТНИ МЕСТА,НО С ТЕЗИ ПОТУРНАЦИ НЯМА ДА СТАНЕ.ТОГАВА ПОЗНАЙТЕ КАК.......
186
2
 
31
 
! Отговори
гошо тъпото преди 8 години
нищо не разбирам. Англичаните 30-те години избягаха от Афганистан, Руснаците 80-те години също , САЩ и те се скътаха. А баба меркел ги докара в Европа....... ние накъде.. на полицая застрелял афагнеца трябва бюст да се издигне в Европа.
185
14
 
7
 
! Отговори
ало преди 8 години
Европейци къде сте. Как може този да търпят този антихуманоид да е европарламента.
184
0
 
6
 
! Отговори
До Фокуси преди 8 години
Радвам се да помогна;)За САЩ - така е, това е сега; но все пак нещата са тръгнали от Европа в началото на миналия век, а САЩ са се присъединили впоследствие към този план за пан-европеизация, това благодарение на съдействието на Чърчил и някои други. Материалът много хубаво описва всичко!Колкото до болшевиките, колкото и странно да звучи, но Сталин е този който им е нанесъл най-големия удар. Първо е казал - никаква "световна революция", после е отворил партията за обикновенните хора - работници и професионалисти.
183
0
 
29
 
! Отговори
Джак преди 8 години
До 249Не са само жените, те изнасилват и деца дори съвсем малки има много такива случаи макар и да се опитват да ги покриват.
182
0
 
24
 
! Отговори
ловец преди 8 години
Аз знам как да се оправя с дивите двукраки животни....
181
0
 
16
 
! Отговори
Джак преди 8 години
До 246 "До Фокуси"Бнай-Брит е тайно сатанинско масонско общество с ционистки характер отворено само за евреи. В България оглавявано и възродено от Соломон Паси който го знаем какъв е заедно с братовчедка му Меглена Кунева.
180
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ГИ ИЗСЕЛВАТ В САЩ ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН...В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО САМОРАЗПРАВА И ЩЕ Е ФАТАЛНО...ЛИЧНО АЗ НЯМА ДА ЧАКАМ ДА МИ ОПИПВАТ ДЕЦАТА И ДА СЛУШАМ ПОСЛЕ РЕЧИТЕ ОТ СОРТА" БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ". ТЕ СА ДИВАЦИ ЗА НАС КАКТО МОЖЕ БИ И НИЕ ЗА ТЯХ- ЩОТО НИЕ И ТЕ И НАЧИНИТЕ НИ ЗА ЖИВОТ СА РАЗЛИЧНИ И ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ НАЛОЖАТ ТЕХНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ЗАПЛАШВАЙКИ НИ КАТО ПОСЯГАТ НА БЕЗЗАЩИТНИТЕ ЖЕНИ.
179
0
 
15
 
! Отговори
Anonymouzzz преди 8 години
Хохавелите да се готвят за пръскане на мозъци и черепи!!!
178
1
 
20
 
! Отговори
Фокуси преди 8 години
Да, благодаря за инфото ........Впрочем този така нар план сътвори Сорос и в Америка с избора на Обама ,който подведе доста десни американци през 2008 .Спомняте ли си ,че в ЕС няха в еуфория от избора на Обама.Е ,там лъжата не мина и вчера Обама официално капитулира .Но Европа живее в постоянна лъжа.
177
2
 
15
 
! Отговори
До Фокуси преди 8 години
Ако четеш английски потърси на гугъл този текст (превод е от италиански):The Coudenhove-Kalergi plan - The genocide of the Peoples of Europe Става дума за "бащата" на пан-европеизма, Клагери (самият той е от смесен брак), подкрепен от Бнай-Брит и някои политици в началото на века. Програмата му като по ноти се изпълнява в момента. Неслучайно, Ван-Ромпей и Меркел бяха удостоени с голямата награда от неговия фонд.
176
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 238"Май ще се окаже право едно полско списание, което преди месец писа,че поради емигрантската вълна и евротолерантността след 5 години европейците масово ще започнат да се преселват в Русия..."..................Някои "***" от американците и не само, вече го правят.До тук такива вредни новини не достигат.
175
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не искам да съм в ЕВРОПА понеже там има много АРАБИ И *** !
174
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
че досега всяка година чрез италия и испания в европа са влизали кам 700000 чернокожи и североафриканци сега стана видно когато минаха към един милион имигранти директно през границите на източна европа като таините общества чрез своите офиси щатските посолства забраниха на източна европа да си охранява гранниците като само унгария се възпротиви
173
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз вече ще си мажа *** с вазелин за да не *** боли много ?Това препоръчва АНГЕЛА !И още Ангела иска да е опънат поне 300-400 за да разбере какво е да си жената днес.
172
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
меркел е излключителна гедерейска т.ъпанарка
171
2
 
14
 
! Отговори
Фокуси преди 8 години
Вижте сега.Тези мулти култита са като съветските болшевици .Ще сложат срещу надода и себе си пришълците за да ги запазят от нашия гняв.После онези ще изядат и тях .Това не им идва на ум от омраза към подвластните.Забележете европейското държание на елита им - същото като в СССР.Цензура,наглост .Онези го правеха в името на светлото бъдеще,а тия в името на толерантността.И пак разиграват сценарии за 22 век .Те правят зло в името на някакво бъдеще ..Същите са .Просто са сменили знамето си.Синьо е!
170
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
проклета да е баба меркел и проклетите ни продажни политици
169
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май ще се окаже право едно полско списание, което преди месец писа,че поради емигрантската вълна и евротолерантността след 5 години европейците масово ще започнат да се преселват в Русия. Благодарение на толерантната германска съдебна система най-върлите ислямисти в Германия -салафитите / спонсорирани от Сауд.Арабия/ за пет години от 526 станаха 1 623. 450 от тях във всеки момент са готови за терористични актове-данни от немската полиция.