Отчета наръсиха премиера и кабинета – срещу дяволи...

Борисов: Почитаме си традициите, може да има и някой и друг таласъм...
Обновена: 6 яну 2016 12:34 | 6 яну 2016 12:30, Веселина Йорданова
75
Отчета наръсиха премиера и кабинета – срещу дяволи...
Снимка: Reuters

Свещеници благословиха премиера Бойко Борисов и правителството преди днешното заседание на Министерския съвет, което е първо за новата 2016 година. Заседанието съвпадна и с църковния празник Богоявление (Йордановден).

Още по темата

Водосветът бе за здраве и благополучие на държавата. Духовниците наръсиха наред залата, в която се провеждат заседанията, както и присъстващите министри и оператори на телевизиите, които правят протоколни кадри.

"Като православни християни ние си почитаме много традициите", отбеляза премиерът Бойко Борисов и допълни: "А тях ги наръсиха, защото и там има сигурно някой и друг... таласъм".

Духовниците помолиха Бога "на тези твои раби Бойко и неговите колеги, на които предстои важната и трудна задача да управляват нашата страна, да могат да я завършат благополучно за полза на народа и за Твоя слава".

"Посочи им, Господи, пътя, по който трябва да вървят, бъди винаги с тях, укрепи ръцете им, помагай им и отстрани от пътеката им всяко дяволско ухищение, всяка спънка", помолиха се още те и поздравиха министрите за Богоявление от името на Патриарх Неофит.

Един от духовниците, които благословиха кабинета, беше отец Никанор от Гигинския манастир.

Миналата година беше открит пътят до манастира, който бe в окаяно състояние, а лично Борисов поел ангажимент да съдейства за ремонта. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 8 години
До 53 МладенИма лоши хора дори зли, но чак дяволи не са. Аз съм се сблъсквал с истински нечист дух - демон. Досега със съзнанието му е все едно са те потопили изведнъж в ледена вода. Сблъскваш се със същество/дух изцяло пропит от зло, който излъчва зло както нагорещената от слънцето земя излъчва мараня. Съзнание което е силно надменно, цинично, високо интелигентно и което те презира и мрази, съзнание което излъчва сексуална извратеност и нечистота и излъчване на чисто зло.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Водата, с която са ги ръсили, няма да е била светена. Инак тия щяха да изгорят с писъци.
46
0
 
9
 
! Отговори
факт преди 8 години
Борисов как ще обясните факта ,че се прегръщахте с Ердоган и Давотоглу .А после защо ви търсели по телефона.Да се поставите в такава *** ситуация.И държава водел моля ви се......
45
1
 
9
 
! Отговори
ЙОАН преди 8 години
ОТЦИТЕ ДА БЯХА ПРОГОНИЛИ ПО СКОРО ДЯВОЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ТОЗИ СВЯТ ДЕН.
44
2
 
11
 
! Отговори
младен преди 8 години
Свещенниците благославят дявол, после що не сме ходили на църква и сме нямали вяра...
43
1
 
15
 
! Отговори
Дано се събудим преди 8 години
На снимката Борисов - най- големия манипулатор и артист! Гледах го по бтв , то не бяха номера, то не бяха милозливи и угрижени физиономии, то не бяха стойки, циркаджия!!Ама тези които гласуват за него сега да плащат заемите на Герб , вече 22 милиарда!Колкото по-скоро бъде свален тоя човек и разследвано цялото правителство толкова по-добре за българския народ!
42
2
 
16
 
! Отговори
Неда преди 8 години
Гледем снимката и виждам проклятието на България. Този наистине е на път да затрие държавата.
41
1
 
22
 
! Отговори
Борисов ! Оставка !! преди 8 години
Ей така ще ги ругаем докато остареем а те ще си крадат и оправят живота! След това ще страдат нашите деца и ще се чудим защо напускат държавата и ни остават сами в старините! Ще има да гледаме само снимки и да се ядосваме ,че не сме оправили държавата, че сме били страхливи и все сме чакали Борисов да оправи нещо! Трябва сега да ги махнем тия , на секундата!!!!Никакъв шанс повече, държавата не е учебен полигон! Ако трябва всякак година ще ги сменяме , докато намерим верните хора! Има такива !!!
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таласъм до таласъм, таласъм до таласъм, ***, и отново талъсъм до таласъм, таласъм .....
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ф-*** "Кольо- мама ви..." е официален производител и разпространител на "Папски погалвания по главата", като обслужва главно Рапони на ръководни постове в страната ! За поръчки - ф-*** "Кольо мама ви" ! Фирмата поддържа също така Магнолии в резервата за диви п.р.а.с.е.т.а в Банкя !
38
3
 
9
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Най големите негодници в правителството са се вредили да седнат най близо до премиера- тлъстата трътка и лъжеца Дончев.Плужеците винаги лазат и се вреждат.Борисов освободи се от тия плужаци.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахаха там до Лили се вижда и едно Ромче-Министър , да де ама ние не кзваме Ромче а Дасикане Рома-българизиран ром , поне така пише офицялно в интернет
36
2
 
19
 
! Отговори
До 40 ХХХ преди 8 години
С два дена сняг не можаха да се справят , а ние чакаме държавата да оправят !
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
porasili gi sreshtu dyavoli - porasili dyavolite sreshtu dyavolii.
34
1
 
8
 
! Отговори
БАЙ ГРУЮ С ХУ.ЙО преди 8 години
А ОТЕЦ НАФЪРФОРИ ЗАЩО ГО НЕМА БРЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА? ТОЙ ЕДИНСТВЕН МОЖЕ ДА ВИ ОПРОСТИ ГРЕХОВЕТЕ КАТО ВИ ГО НАФЪРФОРИ НА ВСИЧКИТЕ В ЗАДНИЯТ ДВОР НА БЕЖАВИЯТ САЛОН. САМО ТАКА ЩЕ СТЕ ОПРОСТЕНИ И НЯМА ДА ГОРИТЕ В АДА А ЩЕ ВИ ПРАТИ НА СЕДМОТО НЕБО. ТАМ ВИ ЧАКАТ ПЛАНИНИ ОТ ЗЛАТО РЕКИ ОТ МЛЕКО И ДЕВИЦИ КОЯ ОТ КОЯ ПО УБАВА. САМО ОТЕЦ НАФЪРФОРИ МОЖЕ ДА ВИ ОПРОСТИ ГРЕОВЕТЕ.
33
1
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Всеки народ си заслужава управниците. Факт !
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бая от страх при газови кризи, руски самолети и турски мурафети ! Спирам сняг, кърпя дупки по нови пътища, и лекувам стрес от винетки ! Правя здравни реформи по 4 000 лв. парчето ! Вдигам полицейски заплати и намалявам срока за пенсиониране на полицаи - 1500 лв. на брой !Справки : Кольо - мама ви !
31
0
 
16
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Вижте ги хубостниците ...голяма работа са Герб ! С два дена зима не можаха да се справят ! От всички познати из цялата страна ми казаха че снегорин е забелязан само в София ....
30
0
 
19
 
! Отговори
а сега де преди 8 години
Боко има съмнение че,в правителството има таласъми.
29
0
 
5
 
! Отговори
Калин преди 8 години
Няма защо да се сърдете на пасторите, такива са заръките още на апостол Павел който съветва вярващите християни да се молят за управляващите за да може в държавата да има мир, благоденствие и благополучие.До 9Жив е Господ Бог Вседържател! За да разбереш съдбите Му трябва да познаваш словото Му. Бог е оставил добрите и злите да растат заедно в този свят докато дойде краят и всеки получи според делата си за да не би ако се оплевят преждевременно злите да се изскубят и добрите.