Властта симулира обръщане към Русия, смята Миков

Соцлидерът зове да реанимираме големите енергийни проекти
6 яну 2016 12:52,
79
Властта симулира обръщане към Русия, смята Миков
Снимка: архив Булфото

Управляващите се опитват да симулират промяна на отношението си към Русия. Това е изводът от коментара на лидера на БСП Михаил Миков по повод променената  позиция на властта към Москва.

Още по темата

Според соцводача новата политика на страната ни към Русия е странна на фона на гордостта от спирането на три големи руски проекта в България.

"Прави се опит да се демонстрира промяна на отношенията с Русия", каза Миков пред Нова тв.

Според него влошените отношения между Москва и Анкара дават възможност България да реанимира големите проекти "Южен поток", "Бургас-Александруполис" и АЕЦ "Белене". Миков обясни и че за България е важно да запази присъствието си в ядрената енергетика на Балканите.

Лидерът на БСП нареди като основна задача за годината да се коригира свършеното от управляващите миналата година.

"Бюджетът бе приет без да се предвиди нищо за майките, за отглеждането на деца. Ако това не се случи, България ще продължи да умира", категоричен бе лидерът на левицата. Той подчерта, че за раждаемостта трябва да има държавна политика плод не само на един мандат.

Миков отново обвини Турция, че прокарва политика към България и други съседни страни, която не съответства на евроатлантическите ценности. Той обясни пак и че е в очакване дали ДПС ще изчисти образа си на опозиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 44 в България се произвеждат самолети. След това *** от самолети преминават на сгъваеми колелета балкан. Без тази напаст сега Българоя щеше да бъде цветуща държава с развита икономика и население 12-13 милиона.
50
1
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До Станой от АхелойТия ги разправяй на мигрантите, българина отдавна, ама много отдавна разбра лъжата седесарска и сега ви се смее, ама здраво ви се смее, особено на изборите - пикльо си ти.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НаздраУе на всички !...дет са вика виното стана ,реколтата добра, а каквото изтармъчим тая година все берекет. Живи и здраУи на столетниците .
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NAI DOBRE E DAS E DOVLECHE NA PARVO VREME EDINIA REAKTOR OT BELENE V KOZLODUI KATO 7MI NA MESTOTO NA 3I4 ,A SLED TOVA I DRUGIA DO 5I6 TOGAVA IMA I KONTKNA MREJA I VSICHKO SHTEE POEVTINO I PORAZUMNO A GORIVOTO OBRATNO V RUSIA ,I GAZ PREZ DUNAV MOST 2 TOGAVA NEMA DA SME SEVERZAPADNALA BG
47
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
обръщане към Русия? Боже! Смрад!
46
3
 
3
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До Станой от Ахелойедно само примерче дай, иначе приказките ти приличат на ония, които боядисваха паметниците.......
45
2
 
3
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До някойЕееееееееее гаси измислицата, абе туркоманче, откъде овтобуси 44та бе, искаш да кажеш - каруци, леле...... е това е лепота, такъв майтап не бях чувал, автобуси в България преди 44та, абе да не сме произвеждали и влакове бе, да не си забравил...красота и тъпотия до небето.
44
2
 
3
 
! Отговори
?!? преди 8 години
Микофф, когато Станишев се целува с Местан и закриха Южен поток за кеф на Анкара не рева. Сега да си знаете, че БСП то Пеевски го погреба. КАЗВА СЕ ЛАКОМУ ДУ#Е КРЪВ.....!
43
0
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До матросчоповтарям ВТОРАТА ИДЕЯ - обединете се с Герб и възстановете българската АРМИЯ, за съжаление, срокът е много малък, но, поне опитайте - защото сме тръгнали по спиралата към периода на ЦАР ИВАН ШИШМАН. - ТОВА Е НАЙ-ПРИОРИТЕТНОТО В МОМЕНТА - имате няколко месеца до лятото на 2016.
42
0
 
1
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До матросчоповтарям ПЪРВАТА ИДЕЯ - децата на непълнолетните родители се отнемат в полза на държавата и помощите се оставят в държавата - СПИРАМЕ ИЗТОЧВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА.
41
1
 
1
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Втора идея г-н Михов - обединете се с Герб и възстановете българската АРМИЯ, за съжаление, срокът е много малък, но, поне опитайте - защото сме тръгнали по спиралата към периода на ЦАР ШИШМАН. - ТОВА Е НАЙ-ПРИОРИТЕТНОТО В МОМЕНТА - имате няколко месеца до лятото на 2016 - след тази дата ДАИШ ще тръгнат към Европа през нашата територия, а те където минат оставят пустош.
40
3
 
5
 
! Отговори
?!? преди 8 години
Когато Ореха твоя Министър-прецедател спря Южен поток Микофф ти къде беше? След гадни Станишев, предателството да сложите Пеевски за шеф в данс и краха на КТБ, каквото и да кажеш не струвте и четенето дори! Умрели сте в БСП то.
39
1
 
0
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До АнонименЕ това вече се казва - НЕЩАСТИЕ и неграмотност.
38
4
 
3
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До някойПрав си, че цял свЕт ни сочи с пръст - ама знаеш ли защо, защото сме послушковци или подобни като теб разрушители на българската държавност,
37
2
 
0
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
До АнонименАз вече тиказах - тия ги говори на Миаля.
36
5
 
5
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦА преди 8 години
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ,ТАПАНАРИТЕ МЪЛЧАТ.45 ГОДИНА В МОЯ ГРАД ИМАШЕ САМО ЕДНА КОЖАРСКИ ЦЕХ., 61 ГОДИНА ИМАХМЕ АМТОМОБИЛЕН ЗАВОД И ДРУГИ ЗАВОДИ С 30000РАБОТНИЦИ.СЕГА ИМАМЕ 3ООО ЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ,ДРУГО ВСИЧКО БЕ ОКРАДЕНО,НАПУСНАХА ГРАДА,ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.ГЕРБ ПОСТАВИХА ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА ОТ ДПС,НЯМАМ НИЩО СРЕЩУ ЧОВЕКА ,НО РАЙОН С 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА,МИСЯ,ЧЕЕ ОЩЕ РАНО ЗА ТУРСКО ПРИСЪКТВИЕ.ВЕСЕЛИН ЗЛАТЕВ КМЕТСЪВЕТНИК НА ББ ЛИКВИДИРА ВСИИЧКО В ГР.ШУМЕН ,ХЛЕБОЗАВОД,МЛЕКОЗАВОД,РМЗ,ПОБЕДА ИТ.Н.
35
3
 
0
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Че да се върнем на темата, защото обвинявате Михов , а нищо не предлагате, значи и вие сте на неговото ниво - Г-н Михов, първо си създайте един отдел, който да генерира идей, анализирайки всички рационални решения в света за социално подпомагане, няма значение на кой, и след това директно в законодателния орган, не са необходими много приказки.И ето ви първата идея - децата на непълнолетните родители се отнемат в полза на държавата и помощите се оставят в държавата. и ще се смаяте от резултата.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не е излязло N to
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както се пееше в една песничка на Биитълс: BACK I THE U.S.S.R!А аз бих добавил: с онази част на гърба, която загубва благоприличието си!
32
2
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Може ли да се прехласвате по държава, където хора се нареждат с канчета в ръка пред цистерни с квас, където хора спят върху печките, държава, която няма технология да си източи петрола от земята, държава, която не може да направи свястна кола, телевизор, хладилник и т.н...