Младите в ДПС: Местан и Сие да напуснат парламента!

"Оставането им ще е срещу интереса на България"
7 яну 2016 10:30,
83
Младите в ДПС: Местан и Сие да напуснат парламента!
Снимка: архив Булфото

Изключеният от ДПС Лютви Местан и петимата депутати, които обявиха, че  излизат от  партията, да напуснат и парламента, призоваха в декларация от младежката организация на движението.

Още по темата

Младите депесари наричат шестимата отцепници и осъждат решението им да останат депутати. "Те са избрани с листите на ДПС и на практика подменят вота на избирателите на ДПС", пишат младежите.

Те настояват отцепниците да бъдат сменени от автентични партийни представители от структурите на ДПС, които да продължат да отстояват политиките на партията.

"Ние, младежите на ДПС, категорично се противопоставяме на всяко друго решение на отстъпниците освен напускане на Българския парламент", се казва още в позицията на организацията.

Според младите депесари оставането на Местан и хората му в парламента ще бъде против националния интерес на България.

"Очакваме на първото заседание на парламента за 2016 г. Лютви Местан, Айдоан Али, Венцислав Каймаканов, Мариана Георгиева, Хюсеин Хафъзов и Шабанали Дурмуш да подадат своите оставки", пишат младежите.

Декларацията им става ясна часове преди отстраненият лидер да даде пресконференция в София днес. Очаква се той да отговори на въпроса дали ще създаде нова партия след изключването си от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
6
 
! Отговори
поправка преди 8 години
Не само отлюспените, а цялото ДПС да ги последва солидарно - вън от парламента. Тази партия никога не е била българска.
47
3
 
7
 
! Отговори
тя преди 8 години
Местане , ако имаш малко достойнство ще напуснеш парламента , а не да се държиш за него като удавник за сламка и така ще видим какво друго можеш да работиш! В парламента всеки може , а извън него какво можеш!?
46
2
 
14
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
ДПС никога не е работило за интересите на България
45
0
 
8
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Освен тези трябва да се поиска оставките на депутатите иот Североизточна България както и на областните и общинските председатели. Тези хора са били в същия проект на Местан но последния момент го предават. Заради това загубиха изборите. В момента се опитват да запазят положението чрез местните структури и в един момент ще обяват че със структурите минават към проекта на Местан.
44
2
 
6
 
! Отговори
Абе Василев преди 8 години
На никой извън депесе , не му пука къде ще ходи да спи местан, както и на никой извън депесе не му пука кой ще е начело на депесе - доган, местан или хасан виски са един дол дренки.
43
3
 
15
 
! Отговори
ВРЪХ И ДЪНО преди 8 години
ЦИРКА С ТОЯ МЕСТАН И ПУШИЛКАТА ОКОЛО ТОВА ЗАСЕНЧИХА ЧАК ГРЪМВАНЕТО НА ВОДОРОДНАТА БОМБА НА КИМ ЧЕН ГРУХ!
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВасилевВасилев, не говори глупости ! Ако Турция допусне в нашата страна да влязат и да останат араби, то българските турци /много странно понятие, хем българи, хем турци ?/, ще отидат на кино ! Арабската култура и турската нямат нищо общо, та дори и в чисто религиозен план ! Но ти явно си твърде млад за да ги разбираш тези работи !?
41
0
 
4
 
! Отговори
ДПС преди 8 години
"Толкова много години се говори за реформи, крайно време е да стигнем до конкретен резултат"
40
3
 
21
 
! Отговори
ист преди 8 години
Доган, Местан, Миков и Сидеров, нищо добро не са направили за България.
39
2
 
17
 
! Отговори
Ало ДПС другаре преди 8 години
Ами спонсорираните от Турция сюнети(сю не ти) в Омуртаг , явяват ли се намеса във вътрешните работи на ДПС и България?
38
4
 
14
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Младите в ДПС се активизираха след като бащицата Доган изока. Допреди това никой не ги беше чувал. Същото и с цялата плеяда анализатори, ***, разузнавачи и т.н., които се надпреварват да обясняват как не знам си какво от еди кога си. Чудя се др. Дърева къде спа, когато Серго и Лютви гушкаха софтеротично пред цял народ. Или не спа, ами обясняваше и тя колко убаво са се разбрали в името на националния интерес. Смешници жалки
37
3
 
17
 
! Отговори
А БОКО КОГА преди 8 години
ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
36
0
 
10
 
! Отговори
Анализатор преди 8 години
Едно време бях казал че Доган няма явно изявен наследник който да води ДПС. Ако той се затрие(което не му го пожелавам от хуманна гледна точка) ДПС ще се разцепи сред борби за мястото на доган и така стадния им електорат ще бъде много объркан.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младите от ДПС са кръвожадно алчни. Готови са да минат през трупове само да се налапат преди Соколя да ги изгони.
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан трябва да бъде изгонен от Парламента и съден за държавна измяна!Но тъй като в България осъждат за кокшка ,а на такива като Местан остава прошката,то и сега ще се повтори:Всяко чудо за три дни!
33
1
 
4
 
! Отговори
До ха ха преди 8 години
Не се притесняваи ти дори не можеш да мечтаеш бойко ага ще ти .....фасона
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дандини дандана купете си винетки офце не коментираитекат папагали неща дет никога не ще схванете а и не ровете по кошовете
31
1
 
7
 
! Отговори
БББ преди 8 години
Местанчо, всичко в живота се връща! Видя какво стана с Цветанчо - днес първи с всичко, а утре "цървулко" без нищо! Очаквам скоро да си получат своето Дебеланчо и Доганчо!
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган , Местан , Дело Възродителен Процес на Съд в Страсбург , всички са виновни без изключение
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛЕВСКИ :Тоз, който ви освободи, той ще ви и пороби !