ВМРО към ДАНС: Проверявайте мюфтии, дипломати...

Местан стъпи на турска, не на руска мина, смятат воеводите
7 яну 2016 18:42,
47
ВМРО към ДАНС: Проверявайте мюфтии, дипломати...
Снимка: архив Булфото

ВМРО призова ДАНС и прокуратурата да образуват проверки срещ увсеки който работи срещу интересите на България, независимо дали е политик, мюфтия или дипломат. Воеводите направиха коментара си малко след пресконференцията на Лютви Местан.

Още по темата
Сваленият лидер на ДПС не обяви създаването на нова партия, каквито очаквания имаше, но заяви, че остава в политиката и няма да бъде уплашен.

“Местан очевидно ще продължава да брани Турция. Същата Турция, която арестува светски настроени лица и се ислямизира ден след ден“, коментираха още от ВМРО.

Воеводите припомниха думите на Местан, че е настъпил руска мина. “Но според ВМРО той всъщност е настъпил турска мина, защото именно протурска декларация стана повод за отстраняването му. Когато Местан четеше тази декларация, БСП пък адвокатстваше на Русия. И само ВМРО попита кой всъщност ще брани интересите на България“, се казва в позицията на партията на Каракачанов.

ВМРО припомни и позицията си от 90-та година, че създаването на етническата партия ДПС е в интерес на БСП, но не и на България, както и че е в нарушение на Конституцията.

Формацията се обяви срещу това ДПС да си присвоява вота на цели етнически и религиозни групи.

Патриотите били и против това да се появяват и нови протурски партии, като тази на бившия председател на ДПС. "Това е противоконституционно и сега е моментът българската държава да си върне контрола над събитията. Това означава проверки от страна на ДАНС и прокуратурата срещу всеки, който работи срещу интересите на България - независимо дали е политик, мюфтия, дипломат", завършва позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
2
 
! Отговори
Българофил преди 8 години
ДПС на Местан - турска партия.ДПС на Доган руска партия. Извод: ДПС е проклятието на България, независимо дали се ръководи от Местан или Доган ,защото НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.Колкото до Каракачанов и неговото ВМРО на всички що годе мислещи българи е ясно на кого служи Каракачанов.Създателите и ръководителите на ВМОРО, като Гоце Делчев, Даме Груев, Тодор Александров и и Ванче Михайлов, ако знаят какви ги върши Каракачанов, че се обърнат в гроба.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tova gi savetva ot godini siderov a toja na snimkata bkp Sega v dr Pratiha komsomoleza govori kopira siderov
32
14
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Какви злини този предател и още стотина рубладжии причиниха на България за 25 години, И затова у нас реформите закъсняха и олигорсите и мафията станаха много силни ! ТОЗИ И НЕГОВИТЕ СЪРАТНИЦИ, ИЗМЕННИЦИ ЗАСЛУЖАВАТ ПО 100 ТОЯГИ НА ГОЛО ПРЕД АЛ. НЕВСКИ ИСЛЕД ТОВА ПРАВО В РУСИЯ !!!!!!
31
17
 
11
 
! Отговори
генов преди 8 години
ГОНЕТЕ ГИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ ЧЕНГЕТА, ПРЕДАТ ЕЛИ И РУСКИ МЕКЕРЕТА !!!!! ДЕБЕЛ МАЗНИК И ИЗМЕННИК !! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА !!!
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 25 - мечти - към момента ДПС има над 12 процента, дори Местан да отнеме 3-4 процента пак ще са фактор....
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПавкатаЗащото в АЕЦ Белене няма далавера за хидролога - виж за хидро проекти и централи на оборски тор е първи!
28
2
 
11
 
! Отговори
Интересно преди 8 години
Интересно ще е да знаем кои политици в кои посолства ходят! Не само в турското, но и в руското и американското. Обикновено на тези места се ходи на коктейли по повод националните празници, но индивидуалните посещения имат съвсем различен характер и те явно са редовна практика.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до ДАНСЕ те ДАНС хич не са кремълска агентура, да не си помислиш.
26
7
 
8
 
! Отговори
до ДАНС преди 8 години
Време е нашите служби да разчоплят и руските агенти работещи против България....Такива които дават сведения за движението на военна техника на българската армия и докладват(даже не се крият) на руснаците.
25
2
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Хайде,сега е момента- с електронното гласуване!!!!!Патриотични хакери няма ли?!?!?!Ндувате общия брой,и ги нулирате и двете на 3.8.......И финита ла комедия...
24
0
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Да мечтая не смея.......Местан си прави някакъв "политически проект",отнема много гласове на ДПС,и двете остават под 4%- и извън парламента....Ииииииииии........нека,Боже,нека!!!!!
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Туркофилите в ДПС ще отидат при Местан.Русофилите остават при Доган.
22
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези "войводи" са с Руски спонсори. Пази Боже от такива "патриоти"
21
2
 
4
 
! Отговори
Agent Sava преди 8 години
Az nyamam nisto obsto s agent Ivan i s agent Pavel.Otidoha ni nay hubavite godini s tiya agenti-razuznavachi.Gospod da gi nakaje.
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако мислите, че Путин става и ляга с мисъл за верните си агенти в "задунайская губерния" - Доган и ДПС...?КГБ ги създаде, но не значи че ги контролира за всичко, те просто трябва да спазват определени линии на влияние и да са чат от цялата пета колона.За което получват определени свободи, и най-вече правото за крадене.
19
1
 
11
 
! Отговори
до Павката преди 8 години
"ДПС била проект на КГБ ще обясни ли защо ДПС беше за влизане в НАТО и против АЕЦ 'Белене'"- Ами лични интереси и европейски субсидии..ха.ха Не беше ли Първанов президент подписал договора за НАТО???Та и гурбачовата перестройка намазаха само агентите на КГБ и раз крадоха България.
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе то самото СДС пак Луканов го създаде от ченгета и парт. секретари,какво остава за тези депесари.Луканов викат че бил двоен агент - и на ЦРУ и на КГБ, не знам...
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПавкатаБСП също беше за НАТО. Отначало не, защото и Кремъл беше против.Но след като НАТО и Кремъл се разбраха, БСП веднага обърнаха палачинката.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Павка, даже БСП (друга вярна кремълска агентура)беше за влизането ни в НАТО?
15
4
 
9
 
! Отговори
Павката преди 8 години
Някои от тия дето повтарят мантрата, че ДПС била проект на КГБ ще обясни ли защо ДПС беше за влизане в НАТО и против АЕЦ 'Белене'