Четин Казак: Кърджали и ДПС са непревземаеми

От ДПС отново зоват Лютви Местан да напусне парламента
Обновена: 8 яну 2016 19:14 | 8 яну 2016 18:18,
77
Четин Казак: Кърджали и ДПС са непревземаеми
Снимка: Архив Булфото

ДПС е сплотено и няма разцепление в структурите му. Парламентарната група е по-консолидирана от всякога. Това обявиха съпредседателите на движението на пресконференция в Кърджали.

Още по темата

"Както Кърджали, така и ДПС са непревземаеми крепости", коментира съпредседателят Четин Казак, цитиран от Нова тв.

"Всякакви опити да се подмени или присвои профила и същността на ДПС и той да бъде представен в изопачена светлина са обречени на неуспех", допълни Казак.
 
Oбщинските и областните структури на ДПС в Кърджали са единни и сплотени, въпреки бурните политически събития през последните месеци в нашата партия, заяви от своя страна областният лидер на ДПС в Кърджали и кмет на областния град Хасан Азис. По думите му няма разцепление в структурите на ДПС в район Кърджали.

"Диалогът с нашите избиратели не е нарушен. Този диалог никога не е спирал. Няма промяна в евроатлантическата ни ориентация", категоричен беше той.

Мустафа Карадъйъ пък отново призова бившия си лидер Лютви Местан и останалите отцепници от парламентарната група да напуснат парламента.
 
"Тези които не споделят ценностите на ДПС и напуснаха парламентарната ни група, да бъдат така доблестни и да напуснат и Народното събрание, а ако решат могат да си създадат свои политически проект", предложи Карадайъ.
 
"Предишният ни председател Лютви Местан вчера е коментирал използвайки изрази като "Аз прозрях" и "Аз правих". Едно от прозренията му е, че не му е мястото в ДПС. Стои отворен въпросът кога е прозрял – след изключването му от партията заради неговото поведение или когато беше председател на ДПС. Местан признава, че се е опитал да подмени ДПС и то без дебат в легитимните колективни органи на партията", каза още Мустафа Карадайъ. 
 
Съпредседателят на ДПС Рушен Риза заяви, че ще се работи всички български граждани да бъдат равни.
 
"Все още има проблем с изучаването на майчин език. Освен това хора от малцинствата все още не са допускани в структури като МВР и отбрана, не са допускани в администрацията", коментира той.
 
Хасан Азис разказа, че на тържествата по повод 26-годишнината на ДПС се очаква да присъстват 400 души. Сред тях ще има политически репресирани лица, бивши председатели на общински структури, бивши народни представители от Кърджали. Той не очаква в Кърджали да има второ тържество по случай годишнината на ДПС.

"Ние осъзнаваме, че Кърджали се намира в епицентъра на политическите събития в нашата партия", обясни Хасан Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
10
 
! Отговори
баста преди 8 години
Не парламента ами България трябва да напусне , и нещо друго.Не може като кликнеш на страницата за България да четеш , Местан Хасан Ахмед .Или пак това е турски саит ???????Стига стия турци сте ни занимавали !!!!
16
3
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Само с един административен акт- изкарването на селата от община Кърджали и падате като стой и гледай:-)))В самият град българите са мнозинство.Продажниците в цетралната власт правят възможното от 25 години кмета да е турчин.То лошо няма,но да отказваш да честваш освободителя на града- ген. Делчев е мнооооого показателно за истинската му същност.Ще падне,и още как:-))))
15
2
 
11
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Либерализацията в ЕС е пътят - мостът- по който иде исляма .Ако няма либералност няма да има толерантност .Ако няма толерантност исляма няма да види Европа освен на снимка.
14
1
 
9
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
И кой ще я закрие приятелю .Ние българите трябва да се вдигнем и да го направим .Иначе те просто се прикриват ,минава им уплаха и продължават напред.А ние седим на топло и гледаме сеира на тоя или оня.Величаем другия.Това е нелепо .Българинът няма чувствителност срещу злото .Безверник превърнат във войнстващ атеист.Е щом тука не се вярва в нищо ще си търпим и Доган за цяр,и Бойко за премиер, и Божидар за патриот и Слави за съвест на нацията.
13
1
 
8
 
! Отговори
Къде е логиката преди 8 години
Хора от малцинствата не са допускани в структури МВР,отбрана,държавна администрация...Лидерът на малцинствена партия отива да се скрие в посолство на чужда държава,коятомеко казано изповядва коренно различна ценностна система и иска тази система да бъденаложена на инакомислещи-хора,организации,държави.Е, отговорете ми къде е логиката-казват ви в лицето,че трябва да приемете и назначите на ключови длъжности тези,които ще унищожат начина ви на живот и вашата ценностна система и държавност
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KARDGAALI NE SE NAMIRA V PISHMANDARGAVATA TURZIA,A V BALGARIA.DOLU RAZETE NA DPS OT BALGARSKITE GRADOVE.
11
1
 
12
 
! Отговори
истина преди 8 години
Същото като с Костов .Преди много години Костов му дойде съвестта и почна да разказва как червените олигарси и генерали дърпали конците.Но вместо да е свидетел в съда срещу тях си направи нова партия и се нататрузи в парламента.А истината е ,че и той и Местан трябваше да са в съда и да има дело срещу олигарсите мафиоти .
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Все още има проблем с изучаването на майчин език. Български език и литература се изучава без никакъв проблем. Все пак е задължителен предмет. Освен това хора от малцинствата все още не са допускани в структури като МВР и отбрана пълна глупост, има, и то не малко. Друг е въпроса дали стават.
9
0
 
10
 
! Отговори
е преди 8 години
Местан 19 г по негови думи е служил на олигархията ,мафията и Доган .19 г е играл ролята на романтик и сапьор на Ахмет Доган .Но уви ,преди дни сам е настъпил мината предназначена за Доган .И сега като Костов ни лук ял ни лук мирисал с идеите си продължаваме напред- наглостта съсипва тази територия.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все си мисля, че турците са гласували за Местан, а не за Пеевски...
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма страшно за последно ще ни карат с автобуси всички работници и кметове на села да отиваме на кьор софра за сметка на Догана догодина половината от тези кметове ще отиват при Mестан.
6
3
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Кадрите ви са пр0сти, защото такива ги държите. Трябва да се радвате, че изобщо някъде ги взимат на работа повечето-особено ако говорят и пишат на тракийски диалект на османския език. И аз да отида в Дания без датски и мен никъде няма да ме взимат - ******к! Да вземат да научат цивилизован език и ще ги взимат. А странното е ,че именно в администрацията е бъкано с тях и не могат да ти свършат работа - само заплати взимат. Ако вземат че поучат малко може и да не гласуват за руската партия, но . . .
5
5
 
10
 
! Отговори
.. преди 8 години
започа се ! Премахнаха митница Свиленград, Кържадли ще поискат автономия, Америка ще дойде с малко демкорация, подаряваме южна България на Турция. За това и политиците станаха супер нагли и не се притесняват от това дали знаеш че крадат или не, просто знаят че края е близо и взимат колкото могат. А вие готови ли сте?
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бахри Ага ще каже
3
7
 
7
 
! Отговори
W преди 8 години
Ако вчера имаше държава,Местан трябваше не да остава в политиката ,а като защитен свидетел срещу мафията да бъде разпитан и да свидетелства в съда.На времето Буш старши зовеше за нов световен ред без господари ,диктатори и мафия .Сина му почти успя да го направи ,но комунистите в щатите и по света се обединиха .Следствието - възход на Путин и всякакви мафиотски структури и пълзяща ислямизация за десерт.
2
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
6to ne stane Levski da vidi kakvi xora se 6irqt iz rodinata mu
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bahri aga ste kadje