Хазан Азис: Местан е можел да се оттегли тихо и кротко

Кметът на Кърджали заяви, че в града няма признак за отцепване на хора
Обновена: 9 яну 2016 10:56 | 9 яну 2016 10:30,
54
Хазан Азис: Местан е можел да се оттегли тихо и кротко
Снимка: Кадър Нова тв

"Всички гласуваха единодушно за изключването му". Това заяви Хасан Азис, кмет на общината и временен ръководител на областната структура на ДПС в Кърджали, който коментира оттеглянето на Лютви Местан от Движението.

Според него Лютви Местан е имал начин да се оттегли тихо и кротко, но реакциите му - посещението в турското посолство на 23 декември и останалите му действия, не са позволили това да се случи. Затова и се е стигнало до публичното му отстраняване.

"Кърджали наистина е единна и сплотена организация, няма признак за отцепването на хора", допълни Азис. "Вчера беше задействан партийният инстинкт за самосъхранение. Хората имаха нужда да са на едно място и те бяха, което ни даде повод да усетим силата на сплотеността".

Той увери, че в партийната организация е задействан инстинкт за самосъхранение, въпреки че от там е бившият председател на ДПС и въпреки че "външният фактор е много важен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Добавка към 52 преди 8 години
Спри се, аз моля спри се. Не отивай на там да не ние вече срам. Аз моля спри се!
28
0
 
3
 
! Отговори
тихо и кротко преди 8 години
по-тихо и кротко едва ли можеше да бъде. Уведомиха го по телефона, не го извикаха да се изяснят, подплашиха го като заек и той хукна да се крие, че да не му светят маслото.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако турците в България подкрепят Доган , нищо ново под слънцето. А Местан , и да е човек на Ердоган , може и да е в полза на България , при една умна политика. След всичко случило се Местан ще се старае , да е по български политик от всякога. Ако Доган е гърмян заек , Местан е готов да доказва много неща
26
1
 
4
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Даже почти като при Трайчо Костов Някога си слушах един разговор между бивши офицери, били курсанти по онова време. Трябвало да откъснат страницата от някакъв учебник с негова снимка. Е, някой не го сторил, та го изключили с всичките неприятни последици. Пък те се посмяха на този мил спомен от младостта. Пак българска работа. Пък ДПС била турска партия. Можел да се отегли тихо и безмълвно, като Христо Бисеров да речем.
25
0
 
4
 
! Отговори
Васо преди 8 години
"Вчера беше задействан партийният инстинкт за самосъхранение. Хората имаха нужда да са на едно място и те бяха, което ни даде повод да усетим силата на сплотеността". Почти като при Геме Димитров. Нашенски си истории, без поука.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kmete, osrebrqvay kolkoto moje6, tiq lakei na 4ekista bez tebe sa gola voda viv kirdjali.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой свали охраната на Местан, докато Пеевски е натискал за оставката му?Според бивш гард на НСО решението е лично на Борисов, шефът на НСО обясни, че е на всички шефове на служби
22
4
 
3
 
! Отговори
svoboda преди 8 години
rano ili kasno shte osvobodim zemite si,to takiva represii ot strana na balgarite ne se tarpqt!
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tоя азис пее ли, защото истинския си пее. Тоя май е имитатор.
20
1
 
7
 
! Отговори
Yosif преди 8 години
Ама това не се ли казва кражба на фирма? В България няма партии, няма политика, има интереси, има еднолични фирми наречени партии с гравитиращи олигархични кръгове. Да изброя ли кои са? Мислят народа за будали.
19
0
 
12
 
! Отговори
Поговорката преди 8 години
Както казва Осман Октай, освен трите папи, Бойко го гали у нас по главата Сотир Цацаров, Сотир Цацаров го гали по главата Делян Пеевски, Делян Пеевски го гали по главата Ахмед Доган, а Ахмед Доган хем го гали по главата, хем го подпира отзад Кремъл. Проблемът е, че който те храни очаква да му служиш, но който те гали по главата обикновено след това ти я взема !
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лошия Местан и добрия Доган! И двамата са от един дол дренки! Агенти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС е фирмата на Ахмед ДоганВ движението има място и за други фигури, но ако се движат в парадигмата на почетния председател."ДПС до голяма степен е частен проект на Доган. Както и ГЕРБ на Бойко Борисов. ГЕРБ търпи ли друг лидер освен Бойко Борисов? В края на краищата това е фирмата на Ахмед Доган. Място за други фигури има, но ако работят в същата парадигма и в същите правила. И не заиграват с някой друг, това е много важно. Няма как ДПС да търпи лидер, който реши да я подчини на друг, а не на самия Доган"
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турско-български сериал под руска режисура!
15
4
 
6
 
! Отговори
русофил преди 8 години
МЕСТА Н яма в руското ДПС(Държавна путлерова Сигорност)
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Натиска на Кремъл над България сега е по посока на "грозящата" опасност, която идела от Турция! Агент Сава пък бил "патриот"!? Да паднеш от смях! ВЕрвай народе, щом си ***!
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
hasan azis i tvoyto she doyde badi spokoen,i teb she te har4i savata.sega mu pravish 4etki ama kakvo she stane s tebe pomisli po losho she si ot mestan
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Василев, a be vasilev to erhivite na osmanskata imperiya sa v bg,da otkriyat kakvo e bilo po osmansko kakvoe bilo sled tova i sega she stane yasno
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Aз питaм зaщо ti pak ot kade znaesh 4e tursiya podkrepya terorizma,a be *** ya se skriy nyakade stiga ste pisali gluposti.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да има нова структурирана партия от г-н Местан и тогава ще видим колко е сплотена ДПС. Да тези който за назначени да работят в общинска администрация от ДПС ще работи за тях и още други..., но тези които работеха безвъзмездно за ДПС, вече на да ли ще ги подкрепят в Кърджали. Без брой са хората в селата гласуваха само заради "ДПС" не че го искаха, един вид виждаха го като турска партия. Ако се създаде друга партия от Местан и тогава ще се види колко голяма част от ДПС гласовете няма да ги има....