Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!

Борисов: Тези, които довчера ме прегръщаха, ще се молят при пауните!
Обновена: 12 яну 2016 18:01 | 12 яну 2016 17:30, Веселина Йорданова
196
Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов призова да бъде запазена стабилността у нас. "Ако разбутаме стабилността, която имаме, години наред няма да се направи правителство в България - това обещавам на всички, които си правят криви сметки", предупреди той пред журналисти в авиобаза Граф Игнатиево.

Борисов коментира, че ставащото в Истанбул, където днес при терористичен акт загинаха 10 души, е ужасно.

Още по темата
Премиерът даде и пример с атентатите във Франция и попита дали след тях бизнесът е излязъл да поиска оставки, както направи КРИБ вчера в писмото, в което настоя да бъдат разкрити убийците на бизнесмена Александър Антов или вътрешният министър Румяна Бъчварова да освободи поста.

"Излязоха с оркестрите и с музиката, и всичките хванати за ръце да се подкрепят", напомни той. Борисов коментира още, че по тази логика "2-3 убийства могат да свалят всяко правителство, всеки министър и дават огромен шанс на криминалната престъпност да клати държавата, когато си пожелае".

По думите му в МВР има данни за всички поръчкови убийства – кой, кога и как ги и е извършил, но "когато се сглобяват за пред съда тези доказателства много трудно издържат там". Все пак той изрази убеденост, че тези престъпления ще бъдат разкрити.

Борисов коментира и че няма да управлява с ДПС, но с удоволствие ще е в опозиция с Движението.

"Тогава на другите ще им видя сеира аз. До вчера ме прегръщаха, днес ми говорят за библиотекаро-сарайски неща. Ще ги пратя там да ходят да се молят при пауните. Аз на никого няма да се моля, защото имаме достатъчно голяма партия. Те ще идат да се молят, защото явно много ги е яд, че преборихме контрабандата и събрахме близо 3 млрд. лв. в бюджета и ги няма подобни Косьо Самоковеца, контрабандистите и тези, които бяха много близки до тях", заяви премиерът.

В телевизионно интервю по-рано днес Атанас Атанасов от ДСБ, опозиционното крило на РБ, остро разкритикува властта и обвини премиера Бойко Борисов, че управлява сектора за сигурност заедно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Предупредих, че ще почна да ги соча с пръст аз. Мога да преглътна ДПС заради толерантността към тях, заради това, което има като смесено население. Те няма да могат да преглътнат това, което ще им се стовари с контрабандистите на главата", коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри от Левуно преди 8 години
Чакай, чакай - стабилност или обратното, реформи? Нещо не ми е ясно...Моля, журна.ля, обяснете
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пак ли бичи глупости по телевизиите ??? Нищо не казва този път за АСФАЛТА ? Най-важната му тема !!! До вчера с това ни занимаваше на фона на разсипаната държава ? Сега явно го е страх че ще загуби сладката си работа и други ги фъфли ? Ама не ме бутайте, не ме сваляйте, .... лошо ще е !??? Сякаш всичко което ктава в тази държава не лошо благодарение на него ?
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KOYA E STABILNOSTA V TAZ DARJAVA DETO MAFIATA SI IMA DARJAVA
129
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
focus-news.net/news/2016/01/12/2177872/valeri-simeonov-ne-vizhdam-osnovanie-v-iskaneto-za-ostavkata-na-vatreshniya-ministar-rumyana-bachvarova-ot-taka-narecheniya-biznes.html
128
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само тогава можем да очакваме реакция на някои гелосани лидери на крупния бизнес, когато им се застъпят техните интереси и се уплашат да не би далаверите, които са правили, да доведат до някаква агресия спрямо тях. Абсолютно не приемам искането за такава оставка, коментира още Валери Симеонов.
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грозно е това, което се прави. Когато няколко дена преди това бяха пребити в дома им семейство възрастни хора в омуртагското село Камбурово и когато вчера в дома им бяха пребити други хора, крупният бизнес мълчеше. Когато беше убита Вероника Здравкова във Велико Търново, бизнесът пак мълчеше, обясни Симеонов. Сега, когато беше прострелян бизнесменът Александър Антов с не особено чиста финансова история на неговите фирми, тогава бизнесът иска оставка, допълни той. Какво иска да ни внуши бизнесът? Че големите собственици, да не кажа олигарси, са някаква висша категория хора ли? Само тогава
126
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ако разбутаме стабилността, която имаме, години наред няма да се направи правителство в България - това обещавам на всички, които си правят криви сметки", предупреди той пред журналисти ????i tova premier na BG ?????
125
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА КОЕ МУ КАЗВАШ СТАБИЛНОСТ, БЕ, ТИКВО БАНКЯНСКА НЕГРАМОТНА, НАГЛА И ЛЪЖЛИВА!!ЦЯЛАТА СТРАНА Е ПЛАМНАЛА, НЯМА ИНСТИТУЦИИ, НЯМА СИГУРНОСТ, НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ, ИМА САМО БЕДНОТИЯ И САМОДОВОЛНИ ПРОСТАЦИ!!
124
1
 
4
 
! Отговори
борисОФ,борисОФ преди 8 години
говориш за опозицията,за дпс,бсп и т.н.,заканваш им се ,плашиш ги а от там и техните избиратели,но защо забравяш ,че 5 мил. не те избират,не гласуват за теб,не те харесват и открито те мразят,защото,защото ти с твоя маниер на поведение и говор направи това което се случва по бълг. улици,-и като гледаш гадно и като се заканваш мислиш ,че плашиш гаргите-да ви припомня от филма "Мера според мера"-мъже сме били,но чиновници не сме били ,дерзайте българи
123
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А сега като има какво??? Работиш, плащаш данъци, винетки и т.н. и за "награда" получаващ данъчно облекчение 20 лв за дете под 18г., а "сичкото ром" колко получава на месец без да работи? Това ли е стабилност? Не мисля....
122
2
 
2
 
! Отговори
Paradise apple преди 8 години
Auuuu, ministar Nenchev mnogo sexy i mnogo sladak s tesi drehi, we! Mmmmmm:-):-):-) vse s takiva drehi go iskam! :-)
121
1
 
9
 
! Отговори
искам да ви попитам преди 8 години
но не питам борисов,защото няма смисъл,той е пътник -за първи път го забелязах да направи жест ,жест на стар ,изплашен човек-та искам да питам-до кога ще спим,дайте да се организираме и да питаме-как може 2 год. лекарите да се борят като лъвове за да може дъщеря ми да се бори с агресивна форма на рак-26 вливки,2 операции,безброи изследвания,а днес едно момче е убито на улицата и всичко ще си продължи ей така сякаш нищо не се е случило,трябва пълна промяна-хора събудете се ,България не е борисов
120
1
 
3
 
! Отговори
X преди 8 години
Koi sa paunite?:-)
119
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проверка за 'незаменимост' - слагаш си пръста в чаша вода, - вадиш - ако остане дупка си "незаменим".Нека Боко да опита!
118
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Боко най - накрая някой да тегли една майна както тряя на долния Домус който продава амфети в Тайланд и се мисли за много корав . Евала Боко тоя се взе за голяма работа гелосан противен мазен Домус да си маха Лудогорието
117
3
 
25
 
! Отговори
boc преди 8 години
Абе Борисов, абе банкянски простако, Ти за какъв се мислиш - за ХАН АСПАРУХ ЛИ???!!!Какво се опитваш да внушиш, че Без Теб България няма да съществува ли???!!!Вече е видно, че с Теб България загива, обезлдява се!ТИ и Твоите Придворни обезкостявате България като за последно.
116
1
 
21
 
! Отговори
BGN преди 8 години
Аз съм *** и вие сте прости, за това се разбираме........ еее честно, нищо не мога да му разбера на тоя.П.С. 150 души напускат БГ на ден, ква стабилност, кви 5лв
115
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поръчкови убииства ,насилие ,смърт всеки ден ,пребивани и умиращи наши баби и дядовци ,грабежи ,банкови обири ,поругателство на домовете на хората ,демографска катастрофа ,безработица ,хаос ,пръстови отпечатъци като в концлагерите на СС, никакво развитие на икономика , интриги ,грабеж на милиарди ,данъци ,ток ,заеми ,заеми ,хаос и Тиквата казва че това е стабилност. Този Партиец наистина е луд.Управлението на Червеният Гербер е катастрофа .Катастрофа ,а той бръщолеви ,стабилност.
114
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя хитрец още малко ще поиска пожизнена и наследствена власт дори и за нероденото си внуче!
113
2
 
18
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Тоя хитрец ни внушава , че стабилността на кабинета му е стабилност за народа и страната?Много тъпо Борисов !Я да видим :вдигна винетките , вдигна гражданска отговорност , остави бедните селяни без телевизия , сега оставяш 350000 бедняци от селцата без коли /снимаш им номерата/ , остави България без АЕЦ Белене , без "Южен поток" и сериозни годишни приходи , ликвидира средния бизнес , сега си вдигнал мушката и на едрия , заканваш се на К.Домусчиев ,нареди на кметовете си да вдигат местните данъци