Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!

Борисов: Тези, които довчера ме прегръщаха, ще се молят при пауните!
Обновена: 12 яну 2016 18:01 | 12 яну 2016 17:30, Веселина Йорданова
196
Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов призова да бъде запазена стабилността у нас. "Ако разбутаме стабилността, която имаме, години наред няма да се направи правителство в България - това обещавам на всички, които си правят криви сметки", предупреди той пред журналисти в авиобаза Граф Игнатиево.

Борисов коментира, че ставащото в Истанбул, където днес при терористичен акт загинаха 10 души, е ужасно.

Още по темата
Премиерът даде и пример с атентатите във Франция и попита дали след тях бизнесът е излязъл да поиска оставки, както направи КРИБ вчера в писмото, в което настоя да бъдат разкрити убийците на бизнесмена Александър Антов или вътрешният министър Румяна Бъчварова да освободи поста.

"Излязоха с оркестрите и с музиката, и всичките хванати за ръце да се подкрепят", напомни той. Борисов коментира още, че по тази логика "2-3 убийства могат да свалят всяко правителство, всеки министър и дават огромен шанс на криминалната престъпност да клати държавата, когато си пожелае".

По думите му в МВР има данни за всички поръчкови убийства – кой, кога и как ги и е извършил, но "когато се сглобяват за пред съда тези доказателства много трудно издържат там". Все пак той изрази убеденост, че тези престъпления ще бъдат разкрити.

Борисов коментира и че няма да управлява с ДПС, но с удоволствие ще е в опозиция с Движението.

"Тогава на другите ще им видя сеира аз. До вчера ме прегръщаха, днес ми говорят за библиотекаро-сарайски неща. Ще ги пратя там да ходят да се молят при пауните. Аз на никого няма да се моля, защото имаме достатъчно голяма партия. Те ще идат да се молят, защото явно много ги е яд, че преборихме контрабандата и събрахме близо 3 млрд. лв. в бюджета и ги няма подобни Косьо Самоковеца, контрабандистите и тези, които бяха много близки до тях", заяви премиерът.

В телевизионно интервю по-рано днес Атанас Атанасов от ДСБ, опозиционното крило на РБ, остро разкритикува властта и обвини премиера Бойко Борисов, че управлява сектора за сигурност заедно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Предупредих, че ще почна да ги соча с пръст аз. Мога да преглътна ДПС заради толерантността към тях, заради това, което има като смесено население. Те няма да могат да преглътнат това, което ще им се стовари с контрабандистите на главата", коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А да Борисов има пари и затова не му дреме на шишарката за България
91
3
 
8
 
! Отговори
Гьол преди 8 години
Добре че ме няма в кочиньката:-)
90
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На много злобните и глупави червени *** ще им кажа, дреме му на Борисов за вас , ама е Българин и обича държавата си . Станишев е абсолютен предател без да го коментирам . А иначе Борисов има достатъчно пари и той да отиде където си иска по света .
89
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има разлика от това да няма кабинет изобщо и това да няма кабинет на ГЕРБ с години и той много добре го знае то това Цветанов Бъчварова Москов може и да ги няма но държавата България ще я има надявам се и след Б.Б
88
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демографски срив по зле сме от Лениград по време на блокадатаАкад. Петър Иванов: Българите ще са с 30% по-малко през 2050 г.Стабилно загиваме всички !
87
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простото си е просто,макар и Началник на държавата.
86
4
 
20
 
! Отговори
Николов преди 8 години
Не разкриваш убийства,получаваш убити ученици от мутри като теб Бойко...
85
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко чудя се как сме имали държава теб като те е нямало! И ако те няма какво ще правим.Предлагам да му издигнем паметник в Банкя и да ходим на поклонение там.
84
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Показа на Бизнеса ,че не му пука от писмото което са написали и въобще няма намерение да се съобразява с тях. Сега Бизнеса ако е сериозен да му отговори подобаващо на неоважението към тях.
83
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бездарен клоун нито може да ни разсмее нито може да ни разплаче стига стези изтъркани номера време е да разтурим цирка
82
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Твойто място е точно до луи де финес и бени хил
81
2
 
27
 
! Отговори
доцент Калчев преди 8 години
Леко Борко че пак ще вдигнеш кръвното,па и много си запенил дзурлата.
80
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този и кака му не му вЕрва.
79
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започвам много да се притеснявам,ако този човек пак вдигне кръвното и нещо му се случи как ще живеем без него,каква държава ще бъдем,а и няма да има правителство....леле,лелееее,да не дава господ на светиня МУ нещо да се случи.Направо сме загубени.Стига майтап.Най-лошото е,че сме много прости,щом още през първия мандат не разбрахме каква чума ни нападна.
78
9
 
30
 
! Отговори
КО/НЕ преди 8 години
КО ??? НЕ !!! ЗА КАКЪВ СТАБИЛНОСТ ГОВОРИТЕ Г-Н Б.БОРИСОВ,Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ МАЛКО,ВСЕКИ ДЕН УБИЙСТВО,САМОУБИЙСТВО ОТ ОТЧАЯНИЕ,КРАЖБИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ,ОТВЛИЧАНЕ,И ЗА КАПАК МИЛИТЕ ВИ БЕЖЕНЦИ,ДЕТО НАРОДА ВДИГНАХА РЪЦЕ ОТ ТЯХ,ДЪРЖАВАТА Е ВЪВ ПЪЛЕН ХАОС А ВИЕ ГОВОРИТЕ ЗА СТАБИЛНОСТ МАЛЕ МАЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бацко,твойте избиратели хъхрят от радост като те видят,а ако хвърлиш и по некое кебапче,направо уми ргат от кеф.
76
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато стандарта ни на живот стане,като на французите,тогава Боко да ни дава тях за пример!А думите му разбирам така: Ще ме търпите,щото което и друго правителство да дойде на власт,аз пак ще изкарам красивите и умните,пак няма да ходя в Парламента и ще ви играя мутренски номера!
75
1
 
24
 
! Отговори
пишмияшката преди 8 години
Шут
74
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво баце ако караш така ша тъ напраи посланик на Р.Т.
73
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, ти си ***!!Избирaтелите ти - роми и подпрaвени протоколи!Ти си нелегитимен вожд, кaсaпин, дръг лорд нa едно мизерни и болно племе!