Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!

Борисов: Тези, които довчера ме прегръщаха, ще се молят при пауните!
Обновена: 12 яну 2016 18:01 | 12 яну 2016 17:30, Веселина Йорданова
196
Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов призова да бъде запазена стабилността у нас. "Ако разбутаме стабилността, която имаме, години наред няма да се направи правителство в България - това обещавам на всички, които си правят криви сметки", предупреди той пред журналисти в авиобаза Граф Игнатиево.

Борисов коментира, че ставащото в Истанбул, където днес при терористичен акт загинаха 10 души, е ужасно.

Още по темата
Премиерът даде и пример с атентатите във Франция и попита дали след тях бизнесът е излязъл да поиска оставки, както направи КРИБ вчера в писмото, в което настоя да бъдат разкрити убийците на бизнесмена Александър Антов или вътрешният министър Румяна Бъчварова да освободи поста.

"Излязоха с оркестрите и с музиката, и всичките хванати за ръце да се подкрепят", напомни той. Борисов коментира още, че по тази логика "2-3 убийства могат да свалят всяко правителство, всеки министър и дават огромен шанс на криминалната престъпност да клати държавата, когато си пожелае".

По думите му в МВР има данни за всички поръчкови убийства – кой, кога и как ги и е извършил, но "когато се сглобяват за пред съда тези доказателства много трудно издържат там". Все пак той изрази убеденост, че тези престъпления ще бъдат разкрити.

Борисов коментира и че няма да управлява с ДПС, но с удоволствие ще е в опозиция с Движението.

"Тогава на другите ще им видя сеира аз. До вчера ме прегръщаха, днес ми говорят за библиотекаро-сарайски неща. Ще ги пратя там да ходят да се молят при пауните. Аз на никого няма да се моля, защото имаме достатъчно голяма партия. Те ще идат да се молят, защото явно много ги е яд, че преборихме контрабандата и събрахме близо 3 млрд. лв. в бюджета и ги няма подобни Косьо Самоковеца, контрабандистите и тези, които бяха много близки до тях", заяви премиерът.

В телевизионно интервю по-рано днес Атанас Атанасов от ДСБ, опозиционното крило на РБ, остро разкритикува властта и обвини премиера Бойко Борисов, че управлява сектора за сигурност заедно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Предупредих, че ще почна да ги соча с пръст аз. Мога да преглътна ДПС заради толерантността към тях, заради това, което има като смесено население. Те няма да могат да преглътнат това, което ще им се стовари с контрабандистите на главата", коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да има стабилност трябва да има отговорност да си политик не е привилегия а отговорност досега аз не виждам някой министър да е поел отговорност за провалите в собственото си министерство и държавата
71
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това значи да излезем на улицата и веселим с шише домашна ракия но уви
70
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мнооого пари усвоени па все няма
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стабилно като ссср
68
9
 
30
 
! Отговори
онуфри преди 8 години
Къде е тая стабилност? Бочко е много болен и то без да го съзнава!50%
67
2
 
24
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
преборихме контрабандата и събрахме близо 3 млрд. лв. в бюджета и ги няма подобни Косьо Самоковеца, контрабандистите и тези, които бяха много близки до тях"********************Затова закрихте митница Свиленград - да пренасочите куфарчетата в правилна посока!
66
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пак се е развилнял като бясна крава. Обикновено им режат рогите на такива.
65
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По думите му в МВР има данни за всички поръчкови убийства кой, кога и как ги и е извършил, но "когато се сглобяват за пред съда тези доказателства много трудно издържат там".***************************Нарочно се сглобяват така! Затовя си сложил "каки" на двете важни министерства - МВР и Съдебното! Всичко е от теб и Цветанов. Кръчмарски политици!
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стабилни престъпници,толкова стабилни,че никой не може да ги хване.Стабилни политици,толкова стабилно са се окопали във властта,че никой не може да ги помръдне.Стабилна мизерия на населението.Толкова стабилна,че края и не се вижда.И въпреки тази "стабилност"ни плашат,че ако не са те още по-лошо ще стане.Няма ли кой да обясни на тези пишман политици,че народа е озверял от мизерия и всичко което ни се случва е следствие от нея.Но тъй като сит на гладен не вярва,не очаквайте нищо от тях.
63
1
 
13
 
! Отговори
подлизурко преди 8 години
Интересно, дали съществуването на България не датира откакто тази мастита фигура се е пръкнала на бял свят? Време е да се пренапише българската история и хан Аспарух, Калоян, Ивайло, и тем подобни неизвестни никому хора, да бъдат изпратени където им е мястото - в небитието! Цар Боко, основател и цар на българите!
62
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мегаломания - мания за величие. Душевно разстройство, паталогично състояние, изразяващо се в крайна степен на преоценка на своята важност, известност, гениалност и т.н. вкл. и политическо влияние водещо до всемогъщество. Разглежда се като симптом на параноята. Човек, страдащ от мания за величие, в действителност може да бъде важна фигура в обществения живот.От Уикипедия
61
1
 
8
 
! Отговори
... преди 8 години
надявам се до месец да бъдат поне 100 собственици на хотели , които с измама заграбиха българската земя за да настаняват чужденци по морето и планините и да си спират лимузините пред главния вход. Отврат. Да убият 1000 в тиквите ще е по добре.
60
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА СТАБИЛНОСТТА Е МНОГО СТАБИЛНА ТИКВО!СТАБИЛНА И НЕПОКЛАТИМА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ!
59
30
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко смело напред народа е с теб!!! Бойко е велик политик и държавник!
58
28
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Борисов! Много точни думи си казал... Все на място...За разлика от tъпаците, които те плюят и тук..
57
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гласувалите за този екземпляр са по-шашави от него!
56
0
 
21
 
! Отговори
а преди 8 години
що така ни плашат.а утре ще изгрее ли слънце
55
0
 
26
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
Каква стабилност,бе кофо бунарска ? Всеки ден убийства! Горивата падат -цените не !!! Това ли ти е стабилността ???Ще гориш в ада,Тикво смотана!
54
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, явно няма да има спасение от тази "стабилност". Този ще ни управлява като Тодор Живков. До гроб.
53
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смяна на вътрешната министърка е задължителна.