Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!

Борисов: Тези, които довчера ме прегръщаха, ще се молят при пауните!
Обновена: 12 яну 2016 18:01 | 12 яну 2016 17:30, Веселина Йорданова
196
Ако разбутаме стабилността, няма да има кабинет с години!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов призова да бъде запазена стабилността у нас. "Ако разбутаме стабилността, която имаме, години наред няма да се направи правителство в България - това обещавам на всички, които си правят криви сметки", предупреди той пред журналисти в авиобаза Граф Игнатиево.

Борисов коментира, че ставащото в Истанбул, където днес при терористичен акт загинаха 10 души, е ужасно.

Още по темата
Премиерът даде и пример с атентатите във Франция и попита дали след тях бизнесът е излязъл да поиска оставки, както направи КРИБ вчера в писмото, в което настоя да бъдат разкрити убийците на бизнесмена Александър Антов или вътрешният министър Румяна Бъчварова да освободи поста.

"Излязоха с оркестрите и с музиката, и всичките хванати за ръце да се подкрепят", напомни той. Борисов коментира още, че по тази логика "2-3 убийства могат да свалят всяко правителство, всеки министър и дават огромен шанс на криминалната престъпност да клати държавата, когато си пожелае".

По думите му в МВР има данни за всички поръчкови убийства – кой, кога и как ги и е извършил, но "когато се сглобяват за пред съда тези доказателства много трудно издържат там". Все пак той изрази убеденост, че тези престъпления ще бъдат разкрити.

Борисов коментира и че няма да управлява с ДПС, но с удоволствие ще е в опозиция с Движението.

"Тогава на другите ще им видя сеира аз. До вчера ме прегръщаха, днес ми говорят за библиотекаро-сарайски неща. Ще ги пратя там да ходят да се молят при пауните. Аз на никого няма да се моля, защото имаме достатъчно голяма партия. Те ще идат да се молят, защото явно много ги е яд, че преборихме контрабандата и събрахме близо 3 млрд. лв. в бюджета и ги няма подобни Косьо Самоковеца, контрабандистите и тези, които бяха много близки до тях", заяви премиерът.

В телевизионно интервю по-рано днес Атанас Атанасов от ДСБ, опозиционното крило на РБ, остро разкритикува властта и обвини премиера Бойко Борисов, че управлява сектора за сигурност заедно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Предупредих, че ще почна да ги соча с пръст аз. Мога да преглътна ДПС заради толерантността към тях, заради това, което има като смесено население. Те няма да могат да преглътнат това, което ще им се стовари с контрабандистите на главата", коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
20
 
! Отговори
Ала преди 8 години
Той и бай Местан се мислеше за вечен. ББ не има по големи началничи.
51
2
 
24
 
! Отговори
д преди 8 години
явно бочко има предвид неговата собствена стабилност ...*** недна
50
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Станишев, преди края на мандата на тройната коалиция, същите ги плещеше. Нямали алтернатива, ако не били те, щяло да има потоп и апокалипсис, толкова били добри в управляването, че не можели да си позволят да отстъпят и да не управляват пак....аз не виждам разлика никаква в манталитета на тези и онези...всъщност трудно намирам разлика в каквото и да е.
49
3
 
21
 
! Отговори
foks преди 8 години
По нестабулно от това няма я ми обеснете какво се промени освен пребоядисаните от една в друга я погледни в малките градове като ловеч какво е се същото
48
1
 
32
 
! Отговори
Боко "Стабилнот преди 8 години
Стабилно сме най-бедната страна в ЕС!Стабилно сме страната с изчезващо население!Стабилно сме страната в която мафията е на власт!
47
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди Доган ни плашеше че ако го няма бг щесе затрие.Сега пак Бойко също ни плаши че щее много страшно ако го няма.А то щесе окаже че тогава щесе оправи България ако ги няма за винаги.Дано дае по скоро.
46
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знам ли... Едно време такива, които си мислеха, че светът няма да се върти без тях, ги прибираха в специализирани заведения... Сега всичките луди навънка...
45
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*стабилността, ако ще продължаваме да живеем в такава мизерия!По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай!
44
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте плули срещо Борисов бе,къде ще намерите друг мафиот като него.Много е труден за разкриване.В началото ревеше за прозрачност честност блестяща политика,че ще вкара в затвора Доган и Пеевски но какво стана,корено се промени.В СИК за това много не мечтаяха преди.
43
1
 
25
 
! Отговори
ogalb преди 8 години
1. От кого ги събрахте тези 3 млрд. лева? 2. На кого ги дадохте?
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гласувай за който искаш, но не и за Герб. Там се събраха дегенератите от всички партии, търсещи само келепира.
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Предупредих, че ще почна да ги соча с пръст аз. Мога да преглътна ДПС заради толерантността към тях, заради това, което има като смесено население. Те няма да могат да преглътнат това, което ще им се стовари с контрабандистите на главата", коментира още Борисов.1. Значи най-после признава, че дпс Е етническа партия.2. Това с контрабандистите какво е? Или са негови, или знае за кого работят, но не казва. И в двата случая е в издънка!
40
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов направи така, че никой да не е за харесване. Останаха си с ДПС. Радан Кънев му се опря и се наложи да си тръгне. Щом е против него и ДПС, значи може да го подкрепя. Предпочитам Валери Симеонов пред ГЕРБ в момента. Има и разни симпатяги от рода на Светльо Витков и др. Татяна Дончева е интересна. Варианти все още се намират. Стига да иска човек да скъса с ДПС и ГЕРБ.
39
0
 
2
 
! Отговори
Levs in преди 8 години
Ko stana s grajdanskite zastrahovki na samoletite, vlakovete, lokomotivite, vagonite, helikopterite, korabite, lodkite, tankovete, kamionite na Bulgaria - v koi kompanii sa, plateni li sa veche? Za kolkl broiki i kakvi?I za suhopatnia bg major general Neyko Nenov da ni kajete - kakvo sabitie mu se sluchi, kade, kak, kolko, kakvo, koi, koga? Imal li e grajdanska zastrahovka?
38
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намразих герберите до такава степен че като чуя за герб,започва да смърди покрай мен,гнусни са вече от всякъде.Като чели на всички на гърба им пише само Пеевски и Доган.
37
3
 
25
 
! Отговори
ес преди 8 години
По-добре без кабинет, отколкото със сегашният
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хапчетата не помагат. Грешна терапия. Тва да ти се привиждат пауни, медиците не знам как го наричат.
35
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борето много си повярва,нема да изкара още много.
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герберски хвалби,изпъчил сее пред старите самолети,зада замаже малко погледа на сиромащията.Аман от герберски циркове.А Доган и Пеевски лапат ли лапат.Неса досегаеми от 26 г.Заради такива красавци като този *** на снимката.
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боце, не те искат хората вече, какво да правим сега. Не ги заплашвай повече с нестабилност, малко ли кредит на доверие ти дадоха. Хората искат да усетят нещо различно, а не пак ДПС да ги управлява, както е в момента. Щял да бъде с ДПС в опозиция, ами то окупирахте всичко, поведохте махалите, нормалните хора избягаха, а сега се фукаш и заплашваш с това, че нормална опозиция не остана. Кой разби СДС? Кой накара Радан Кънев да си тръгне...