Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...

Сидеров обвини полицаите в ЕС че изпълняват задачи на САЩ
Обновена: 12 яну 2016 22:18 | 12 яну 2016 20:54,
166
Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...
Снимка: Reuters

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров предрече гибелна съдба на Европа. Той описа ситуацията на стария континент като хаос, в който чернокожи бият бели и ги изнасилват, а полицията пази вандалите.

"Европа е пред гибел. Вече не само в България няма полиция, ами и в Европа", каза Сидеров по повод  напрежението в Германия и друга страни.

Още по темата

Той се възмути, че кметицата на Кьолн, където голяма група мигранти нападнаха и насилваха момичета, посъветва жените да бъдат на една ръка разстояние от чужденците, вместо да предприеме нужните мерки за справяне с този проблем.

"Виждате до каква арогантност са стигнали нещата. Бият момичета по улиците на Германия. Неидентифицирани хора се нахвърлят върху всеки, който не е от тяхната порода и го пребиват с юмруци. Това е всекидневие там. А на тези, които протестират, не им дават да протестират", каза още Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията си.

Сидеров обвини полицията в Германия, че изпълнява същите нареждания както българската. "Както тук на полицията нареждат да бият "Атака" и да пазят циганите и пришълците в кв. "Овча купел", по същия начин на германските полицаи им нареждат същото. Наскоро един от техните шефове съобщи публично, че им е било забранено да изнасят информация, свързана с престъпления на пришълци", каза Сидеров.

Според него това е част от обща политика, която се командва от САЩ. "Искат да превърнат Европа в един хаос, в който чернокожи да бият бели, да ги изнасилват, а полицията да пази тези вандали, защото така й е наредено", каза още националистът.

Той припомни, че Кристалина Георгиева, обявена за политик №1 у нас, посъветва България да привлича бежанци, за да се бори с демографския въпрос.

"Вече се изпълнява тази препоръка на комисарката, за съжаление от български произход. Бежанците да опреснят генофонда на българите, правят го и в Германия. Изберете я пак за политик на годината и за 2016-а", иронизира Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корин, явно религийката ви е много закъсала, щом едни музиканти ви застрашават толкова много :D
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корин,приятелю,да ти обясня като "докторка":при шизофрения ,както и при прием на наркотици ,се засилва действието на допамина в мозъка,което води до халюцинации и други налудности.Всяка религия е масова лудост,което доказва колко тънка е границата между норма и патология.Вярата ,а не религията,е исконно човешко право.Въпросът е в какво вярваме?
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимката: Сидеров в устрем...трябва да му се направи паметник и да се постави срещу "факултето" !
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин разчита на СидероФ за разгрома на США !
59
2
 
42
 
! Отговори
ужас преди 8 години
Прав е Волен, едно към едно. Дори и по-лошо.Ще отнемат децата на тия които изразяват несъгласие с политиката на Меркел и изразяват ,,расистки'' мнения по социалните мрежи.Представяте ли си??? По лошо от най-лошият комунистически сценарий!!!
58
1
 
22
 
! Отговори
wir nichst schaffen преди 8 години
Прав е Сидеров! Германия се самоунищожава и ще повлече след себе си и Европа.
57
12
 
2
 
! Отговори
1 преди 8 години
До АнонименКолега, не си добре запознат с историята, а и с политиката. Германия ще се справи и без руския газ, но братушките ще имат сериозни затруднения ако загубят немския пазар.
56
9
 
5
 
! Отговори
v преди 8 години
Ясно е, че не ви отърва, това което писах за САЩ и затова чаткате минусите. Явно колко сте заблудени фанатици и завиждате и мразите.
55
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сетих се-Библията и Корана!Докато тези две книги се четат ,евреите ще държат в юмрук вярата на хората,докато го има Йерусалим...
54
1
 
6
 
! Отговори
До Муспи преди 8 години
Привет на двете котки,надявам се,че са добре!Прав си,разбира се!Не,че ми пука сериозно за съдбата на човечеството,но чисто технически е интересно как така се получи,че една нищо и никаква народност успя да колонизира почти целия свят.
53
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишете на кирилица най красивата азбука
52
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тебе ямболски недоучил селянино те пазят софийски полицаи. *** си обратно в Ямбол, не те искаме в София!
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както полициятя у нас е задължена да пази ,,ромите ,,
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така,както съм русофил ще кажа:руснаците са виновни!Сталин направи същата грешка преди ВСВ като се догивори с Хитлер.*** много са наивни руснаците!Те им обявяват санкции,a Русия им доставя газ -спрете им газа бе,да видим колко е велика Германия!?
49
1
 
14
 
! Отговори
Ki_lAll_h преди 8 години
Повечето изразили мнение по тази статия ни показват, защо я докарахме дотук. Перфидна статия от всяка гледна точка, а стадото форумни *** пак облайват по принцип. Сигурно глутниците бежанци като награбят майките и жените ви пак Волен ще ви е виновен. Упреквайте го когато има защо, а то има, но да отричате очевадното е диво безумие.
48
21
 
2
 
! Отговори
v преди 8 години
Немога да го разбера,толкова много неща омраза,обиди осланящи се на хипотези.Волене, кога САЩ се включи във Втората световна?Не е ли след като ги нападнаха?Защо трябваше ние да им обявяваме война,глупавите ни политици.А забравяш ли на колко страни помогнаха след войната-Германия,Япония,Ю.Кореа?Защо да подбуждат конфликти,те се намесват да помагат на правдата и слабите.Имаш ли доказателства да твърдиш, че те свалиха руския самолет.Не е учудващо защо фанатизирани русофили, мразят САЩ- ЗАВИЖДАТ!
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Клоунът е Червеният Гербер . Държавата потънала в хаос и безсилие ,той като папагал , стабилност. Каква ти стабилност- управленческа немощ ,некадърност на шепа предатели и подлизурковци начело с Клоунът от Банкя.
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съжалявам,но никога не съм харесвала Германия.На тези не им стигнаха всички емигранти от бившия соц.лагер,10 млн постоянно пребиваващи турци в Германия,че им трябват и 1.5 млн. нег-ри и араби черноработници.Можеха да изнесат аутсорсинг продукция в БГ и навсякъде,да оставят хората да си живеят в домовете,но не ВЕЛИКА ГЕРМАНИЯ,а дано да им се види тясна!
45
5
 
2
 
! Отговори
от 62 преди 8 години
и тоя с минуса и той да ми я оближе, хахаха
44
20
 
3
 
! Отговори
Ром преди 8 години
Розовиятфюрер от Ямбол може да ми оближе черната паламарка