Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...

Сидеров обвини полицаите в ЕС че изпълняват задачи на САЩ
Обновена: 12 яну 2016 22:18 | 12 яну 2016 20:54,
166
Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...
Снимка: Reuters

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров предрече гибелна съдба на Европа. Той описа ситуацията на стария континент като хаос, в който чернокожи бият бели и ги изнасилват, а полицията пази вандалите.

"Европа е пред гибел. Вече не само в България няма полиция, ами и в Европа", каза Сидеров по повод  напрежението в Германия и друга страни.

Още по темата

Той се възмути, че кметицата на Кьолн, където голяма група мигранти нападнаха и насилваха момичета, посъветва жените да бъдат на една ръка разстояние от чужденците, вместо да предприеме нужните мерки за справяне с този проблем.

"Виждате до каква арогантност са стигнали нещата. Бият момичета по улиците на Германия. Неидентифицирани хора се нахвърлят върху всеки, който не е от тяхната порода и го пребиват с юмруци. Това е всекидневие там. А на тези, които протестират, не им дават да протестират", каза още Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията си.

Сидеров обвини полицията в Германия, че изпълнява същите нареждания както българската. "Както тук на полицията нареждат да бият "Атака" и да пазят циганите и пришълците в кв. "Овча купел", по същия начин на германските полицаи им нареждат същото. Наскоро един от техните шефове съобщи публично, че им е било забранено да изнасят информация, свързана с престъпления на пришълци", каза Сидеров.

Според него това е част от обща политика, която се командва от САЩ. "Искат да превърнат Европа в един хаос, в който чернокожи да бият бели, да ги изнасилват, а полицията да пази тези вандали, защото така й е наредено", каза още националистът.

Той припомни, че Кристалина Георгиева, обявена за политик №1 у нас, посъветва България да привлича бежанци, за да се бори с демографския въпрос.

"Вече се изпълнява тази препоръка на комисарката, за съжаление от български произход. Бежанците да опреснят генофонда на българите, правят го и в Германия. Изберете я пак за политик на годината и за 2016-а", иронизира Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
8
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
САЩ имат двама съюзници в клоаката наречена ЕС Великобритания и Турция . Всичко останало вълците го яли !
102
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Издържал се от субсидии и членски внос - най-смешният виц! И колко рубли му е субсидията?
101
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страшилището за клек-шоповете! И това ми било политик!
100
7
 
6
 
! Отговори
Кой-Той преди 8 години
Колко хубаво беше когато не се пишеше нищо за Болен НаСидеров ................спрете да правите реклама на този ***
99
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам в коментарите, че 20-те души електорат на бялата златка отдавна са чакали този шанс да се изявят в публичното пространство.
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Говори истината, ама по делата ще го познаете.
97
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РодолюбецПринципно цяла България знае и говори точни неща, но никой не се напъва като този да става депутат !!!
96
5
 
3
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Или накратко казано, от православен антикомунист, Волен неусетно се превърна в антиправославен комунист. Не можеш да товориш за Православие и в същото време да се числиш към създадената от юдео-болшевиките лъжецърква БПЦ /Болшевишка партийна централа/. Да кажеш, че комунизмът, който е виновен за смъртта на над 100 000 000 души по света, "не е толкова лош", е абсолютно кощунство и цинизъм. Всичко това доказва, че републиканската партийна система е една утопия водеща до анархия и всички го виждаме
95
0
 
6
 
! Отговори
Изрично преди 8 години
В интерес на истината - това е точно казано от белоглавия луд. Но понякога и лудите казват истината. Германците плащат данъци та се късат да издържат полиция, а полицията на велика Германия пази сексуални насилници от афро-азиатски произход. Тия полицаи ако не са в затвора, то значи, че на са действали по изрична заповед да пазят насилниците от афро-азиатски произход.
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз говоря, ти говориш, той говори ! Не бе, само той знае какво говори ! Ние НЕ ???
93
3
 
6
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
Продажните индуси... и индуси заедно с 240 клоуна не понасят истина.Американски *** и предатели,провокатори и лъжци Унищожиха България! Само Волен! Волен е герой!
92
1
 
7
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Принципно Волен говори верни и точни неща, но не е зле да погледне преди всичко самия себе си, защото само за 10 г. извъртя възгледите си на 180 градуса. Какво имам предвид: в началото той имаше истински православни и антикомунистически убеждения, като дори посвети книгата си "Бумерангът на злото" на всички избити православни християни по време на комунистическия режим. Сега Волен говори точно обратното, че комунизмът "всъщност не бил толкова лош" и др. подобни небивалици. Как да му вярваме???
91
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко акъл трябва за да разбереш че щом не можеш да промениш нещо, не е нужно да се напъваш ???? Какъв е смисъла от напъните ти ??? А този /уж/ се напъва ???? До като има балъци като вас, дето му викат - давай Волене, този ще се прави че се напъва ! Набарал е париците в мекото на баницата, хапва си от нея, и се прави че напъва ???? А вие балъците гледате от страни гладни, боси и голи, и го подкрепяте - давай Волене ....... и той дава, ама дава от баницата .....
90
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 125Поредният луд изпълзял от Карлуково. Паричките на Волен са единствено от партийната субсидия на АТАКА,С нея се издържа и ТВ АЛФА и в-к АТАКА. Волен е горд , че не получава пари от"Америка за България",защото това са кървави пари от стотици проведени войни по целия свят. Това , че Атакистите са русофили, това важи и за 90 % от българите. Аз също ненавиждам САЩ и Западна Европа. С радост бих заменил нашия паспорт за руски. Там американски фондации и НПО са изгонени.Путин е 1 !!!
89
3
 
12
 
! Отговори
до 138 преди 8 години
Ти като имаш акъл ходи целувай *** на обонго да ама нямаш виза !Какви съюзници сме ние на САЩ !? Нямаме армия нямаме свободен достап до САЩ!
88
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПогледнете се бе - Гледах речта му на протеста пред американското .... ????Колко акъл трябва да имаш за да слушаш и гледаш някой си да ти говори и обяснява нещо ??? Ти акъл нямаш ли ? Всъщност, ...... кой от вас има ????????
87
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите деди не са умирали по бойните полета за да живеем ние един ден с араби и африканци които да ни изнасилват и убиват като през османско !
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 126Това да говориш , че Сидеров е крепил властта е световна тъпотия. Той никога не е бил министър, за да взема важни решения. Той просто не желаеше тъпите реформатори и лъжепатриоти да са във парламента защото те неуважаемии изтеглиха 20 милиарда заеми , а Сидеров бе против. Защо трябва да напусне парламента , като хората искат да го слушат и да чуят за какво се бори.Хиляда лева заплата се дава когато всички национални богатства са в български ръце , а не в еврогейатлантически.
85
4
 
4
 
! Отговори
117 преди 8 години
До ДО 128Е , аз какво говоря ? 99.9% от целия парламент са същите като вашия Волен !!! НА НИКОГО НЕНУЖНИ СЪЩЕСТВА !!!
84
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах речта му на протеста пред американското посолство на 10 по случай годишнината от бомбардировките над София и проверих в интернет всичките му думи свързани с историческите събития напълно отговаряха на казаното.Аз също съм съгласен с всичко казано от него.