Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!

Извършителите да бъдат арестувани до утре вечер, нарежда Борисов
Обновена: 12 яну 2016 14:05 | 12 яну 2016 13:52, Камелия Цветанова
146
Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!
Снимка: БТА, архив

Веднага да бъде усилено полицейското присъствие в селата и кварталите, в които има посегателства срещу възрастни хора. Извършителите пък да бъдат арестувани до утре вечер. Това е наредил премиерът Бойко Борисов тази сутрин на шефа на националната полиция Христо Терзийски, пише в. "24 часа".

Още по темата

За последния случай на жестоко малтретирани възрастни хора в дома им посред нощ стана ясно вчера. В село Голям Чардак трима маскирани нападнаха 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга. След като ги пребили, апашите преровили къщата, но не открили пари и ценни вещи и избягали.

Според Борисов обаче е недопустимо полицията да не може да се организира, за да пази хората.

В столичния квартал "Овча купел" пък да бъде пратена патрулка или жандармерия заради притесненията, които хората имат заради бежанците, наредил още той на шефа на полицията.

Хората от блоковете до бежанския център в квартала заплашиха дори с протест, ако не бъдат взети мерки за повишаване на сигурността им.

Те заявиха, че се страхуват от бежанците в района, които са предимно млади мъже на възраст от 18 до 30 години, събират на групи, не е ясно кои от тях са легални и кои не.

"Очевидно в МВР няма никакво чувство за самосъхранение, след като чакате да ви се обадя аз", скарал се Борисов на Терзийски.

След като горивата поевтиняха бизнесът да свали цените на стоките, а не да дава съвети от Тайланд и от дълги почивки, коментира още той заради ултимативното писмо на най-голямата работодателска у нас КРИБ, в което бе поискана оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова след убийството бизнесмена Александър Антов.

"Бъчварова не разкрива убийства, а е професионалистите, които работят по тях", напомни Борисов.

Той добави, че посещението на вицепремиера в Китай е било отлагано многократно досега, но в крайна сметка той е разписал за пътуването й там.

Борисов направи коментар и за ДПС.

"Мен с ДПС в управлението няма да ме видите", отсече премиерът.

Въпреки че отиде в авиобаза "Граф Игнатиево", заедно с военния министър Николай Ненчев, за да види  тренировъчен полет на самолет МиГ-29 с двигател от Полша, той не се качи на него. Премиерът се пошегува "много ще станем във въздуха".

Борисов съобщи, че се предвижда да бъде обявена нова поръчка за ремонт на още 6 двигателя за МИГ-29.

Той обеща да започне строителство на две бригади за флота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
7
 
! Отговори
ivan преди 8 години
NAVSIAKADE PO SVETA STAVALI UBISTVA........LELE TIKVATA SAVSEM E IZPERKAL MAI TOZI E KRAINO VREDEN ZA DARZHAVATA HORA OSAZNAITE SE
84
6
 
30
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ТО ХУБАВО, ЧЕ Е НАРЕДИЛ НА МВР ДА ХВАЩАТ БАНДИТИТЕ И МАФИОТИТЕ, НО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ОКОШАРЯТ ПЪРВО НЕГО.
83
2
 
25
 
! Отговори
Граждански контрол преди 8 години
ПИТАМ СЕ -КАКВА РАБОТА ИМАТ В КИТАЙ БЪЧВАРОВА И ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ЗАЕДНО!
82
5
 
21
 
! Отговори
Жорж преди 8 години
Мутрата нарежда, до утре вечер.....АКО СА ОСТАНАЛИ НОРМАЛНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ , ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДО УТРЕ РЕЧЕР ДА ИЗГОНИМ ДАЛЕЧЕ ТОЗИ САМОЖИВ , *** ХИТРЕЦ. ОТ 2001 ГОДИНА Е НА ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ И ЕДИНСТВЕНОТО , КОЕТО ПРАВИ Е ДА СЕ СПАСЯВА ОТ ПРАВОСЪДИЕТО ,КОЕТО ТОЙ С ХИТРОСТ ЗАВЛАДЯ. А НАРОДЪТ СТРАДА. Бай Иван Гъркът преди известно време ми каза, че много теглила е преживял ,ПРЕЗ СВОЯ 90 ГОДИШЕН ЖИВОТ ,,НО ТАКОВА ЧУДО НЕ Е ВИЖДАЛ.
81
3
 
35
 
! Отговори
Чак сега ли? преди 8 години
Чак сега ли се сети лицето ББ, че римските легиони тероризират възрастните хора? Втори мандат е премиер и освен да краде, рита топка и пощипва журналистките.... друго не върши.
80
1
 
0
 
! Отговори
Суьо преди 8 години
До Анонимен Ей, ти още малко ще поискаш да върне на поста Веско Начев...
79
2
 
9
 
! Отговори
Хибрид преди 8 години
Само президента ще оправи работата......хахахааа
78
1
 
27
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ преди 8 години
А ЗАЩО, ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КАЖЕ ПЪРВО ПО НОВИНИТЕ И ДРУГИ МЕДИИ ЗА ТЕЗИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА, КАКТО И ЗА БЕЖАНЦИТЕ В КВАРТАЛА , И ЧАК СЛЕД ТОВА МВР ДА ДЕЙСТВАТ........
77
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** нали "професионалистите" ги назначи лично Боко.Нема на кой да се сърди сега.
76
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И където има блокове до ромската махала също да има полиция !
75
12
 
5
 
! Отговори
сега ще проверим преди 8 години
До Анонимен - "Тоя сайт трябва да ги преименуват на Тролинген. Само кремълски шапшали тук бе !"гледай (-).Побоят на двамата възрастни "земеделци", говорещи зле български не е за грабеж, а репресия.Нещо са казали за събитията в "любимата" "партия". Както се казва: он си знае що го бият.
74
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко нареди,до 24 часа трябва да има арестуван!Независимо кой!
73
1
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
"Бъчварова не разкрива убийства, а е професионалистите, които работят по тях". Какви професионалисти е назначила Бъчварова, нямам думи :D
72
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като не го харесват защо все печели изборите, а ?
71
14
 
3
 
! Отговори
преди 8 години
Мачкай yшанките!!!!!
70
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не плачи, майко, не тъжи,че станах ази хайдутин,хайдутин, майко, бунтовник,та тебе клета оставихза първо чедо да жалиш!Но кълни, майко, проклинайтаз турска черна прокуда,дето нас млади пропъдипо тази тежка чужбина -да ходим да се скитаменемили, клети, недраги!Аз зная, майко, мил съм ти,че може млад да загинаНо кажи какво да правя,кат си ме, майко, родиласъс сърце мъжко, юнашко,та сърце, майко, не траеда гледа МУТРА как бесней майко,над бащино ми огнище
69
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя сайт трябва да ги преименуват на Тролинген.Само кремълски шапшали тук бе !
68
4
 
3
 
! Отговори
Web mreja преди 8 години
Bg lovdjii boll...Bg askeri boll...Bg piloti boll...Bg djandari boll...Bg gorski pazachi boll...Bg mitnichari boll...Bg policai boll...Bg mladi pensioneri expolicai i exvoenni bol...Bg levove ot pensionna kasa i zdravna kasa na zastrelianite hora boll...Bg kat boll...Bg boxiori boll...Bg futbolisti boll...I fenove bol...telefoniDeistvaite!
67
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да ти плащаме осигуровки за пенсии бе, за да ни бият като остареем ли веднаг си давай оставката службите ти не работят досега трябваше да са ги хванали вече
66
8
 
3
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Много сте лоши. Трябва да сте толерантни.