Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!

Извършителите да бъдат арестувани до утре вечер, нарежда Борисов
Обновена: 12 яну 2016 14:05 | 12 яну 2016 13:52, Камелия Цветанова
146
Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!
Снимка: БТА, архив

Веднага да бъде усилено полицейското присъствие в селата и кварталите, в които има посегателства срещу възрастни хора. Извършителите пък да бъдат арестувани до утре вечер. Това е наредил премиерът Бойко Борисов тази сутрин на шефа на националната полиция Христо Терзийски, пише в. "24 часа".

Още по темата

За последния случай на жестоко малтретирани възрастни хора в дома им посред нощ стана ясно вчера. В село Голям Чардак трима маскирани нападнаха 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга. След като ги пребили, апашите преровили къщата, но не открили пари и ценни вещи и избягали.

Според Борисов обаче е недопустимо полицията да не може да се организира, за да пази хората.

В столичния квартал "Овча купел" пък да бъде пратена патрулка или жандармерия заради притесненията, които хората имат заради бежанците, наредил още той на шефа на полицията.

Хората от блоковете до бежанския център в квартала заплашиха дори с протест, ако не бъдат взети мерки за повишаване на сигурността им.

Те заявиха, че се страхуват от бежанците в района, които са предимно млади мъже на възраст от 18 до 30 години, събират на групи, не е ясно кои от тях са легални и кои не.

"Очевидно в МВР няма никакво чувство за самосъхранение, след като чакате да ви се обадя аз", скарал се Борисов на Терзийски.

След като горивата поевтиняха бизнесът да свали цените на стоките, а не да дава съвети от Тайланд и от дълги почивки, коментира още той заради ултимативното писмо на най-голямата работодателска у нас КРИБ, в което бе поискана оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова след убийството бизнесмена Александър Антов.

"Бъчварова не разкрива убийства, а е професионалистите, които работят по тях", напомни Борисов.

Той добави, че посещението на вицепремиера в Китай е било отлагано многократно досега, но в крайна сметка той е разписал за пътуването й там.

Борисов направи коментар и за ДПС.

"Мен с ДПС в управлението няма да ме видите", отсече премиерът.

Въпреки че отиде в авиобаза "Граф Игнатиево", заедно с военния министър Николай Ненчев, за да види  тренировъчен полет на самолет МиГ-29 с двигател от Полша, той не се качи на него. Премиерът се пошегува "много ще станем във въздуха".

Борисов съобщи, че се предвижда да бъде обявена нова поръчка за ремонт на още 6 двигателя за МИГ-29.

Той обеща да започне строителство на две бригади за флота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЪЛГАРИ ! ЗАЩИТЕТЕ РОДИНАТА СИ ! ДРУГА РОДИНА НЯМАМЕ ! ДРУГИ МАЙКИ И БАЩИ НЯМАМЕ !
64
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бъчварова не разкрива убийства, а е професионалистите, които работят по тях", напомни Борисов.Някой може ли да обясни смисъла на това? А Бъчварова за какво получава заплата? И ще прочетем ли отчета за посещението си в Китай? И какви са разходите на антуража и? Отговор не чакам. Той е ясен-НЕ.
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3 звезди= амуч наобратно
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клюките са враг на здравия разум,пластмасови тикви разпространители на чума.
61
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МУТРАТА ВИКА - ДРЪЖТЕ МУТРИТЕ ????????
60
1
 
3
 
! Отговори
жалки и нещастни преди 8 години
24 часа клюки в днес.бг
59
2
 
4
 
! Отговори
lqlq преди 8 години
Събирай багажа и марш да миеш чинии!
58
1
 
10
 
! Отговори
Шиши Миши преди 8 години
До утре !!! Е,все ще арестуват НЯКОЙ ....
57
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко ! НАСТАНА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !!!! Или ти , или ние !!!
56
23
 
4
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Най-великият премиер!!!
55
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Борисов , направо го разпускайте това МВР , психо , физическа и реподбор . Зърнари, лозари, винари, свинари, бостанджии, чушкари, доматари , каналджии, далавераджии, грубияни, нискокултурни вън. Друг изхоз за МВР вече няма. Въобще некой верва ли на това МВР, камо ли да им съдейства.
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който носи мъжко име и юнашко сърце .... на 16.01.2016 г. на протест срещу *** !Сборните пунктове са във всеки Фейсбук ! Бог да пази България ... и ние с него !!!
53
1
 
4
 
! Отговори
!!! преди 8 години
До АнонименКакво ще има на 16.01.16 ?
52
1
 
25
 
! Отговори
!!! преди 8 години
За една седмица станаха две показни убийства, два обира , още няколко човека загинаха при неизяснени все още причини. Продължават да пребиват възрастно хора и да ги лъжат по телефона. Единствено не видях и чух главния секретар на МВР и Румяна Бъчварова,която се води министър на МВР. Борисов е влязал в ролята им. Той дава нареждания,които и дтуг път сме чували и резултат никакъв. Оставени сме в ръцете на престъпниците.Да ни крадат и убиват.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бочка, само така! Ти ги арестувай извършителите, а другите като видят как действа полицията и веднага ще се кралифицират за програмисти и ще започнат работа в западни аутсорскинг фирми, България е топ аутсорскинг дестинация. Така окончателно ще се реши въпросът и мародерствата над хората по селата ще срат веднъж завинати.
50
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този до кога ще го търпим ?
49
1
 
14
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
Ами кой трябва да си изгради екип от специалисти дето да работят без изрично да им се нарежда. аз ли да ходя да му назначавам хора една птичка пролет като не прави да се махат всичките. А през останалото време като не им нарежда какво правят и как се стигна дотук.
48
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, нали видя картата на България във Фейсбук ? Ще те видим на 16. 01. 2016 г. !!! Цяла България щи ти покаже любовта си към теб и отборчето ти от крадци !!!
47
1
 
13
 
! Отговори
ДОЛНЮ преди 8 години
абе то хубаво ама на думи...ако имаш карачанка или кавказка овчарка никога няма да допусне някой да нападне никой от семейството ти....а изисква малко храна и уважение...българският милиционер изисква...............................да рекетира да има 20 заплати..да не работи...и да се пенсионира рано...и разбира се да кара кола пиян без да спазва правилата....ето това е разлиакта между кучето и милиционера...е да бият учители и студенти ги бива много..
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре, Бокич, надявай униформата и прай показно как да се действа. На приказки е лесно, да заемаш геройски пози - също. Но действията нещо липсват.