Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!

Извършителите да бъдат арестувани до утре вечер, нарежда Борисов
Обновена: 12 яну 2016 14:05 | 12 яну 2016 13:52, Камелия Цветанова
146
Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!
Снимка: БТА, архив

Веднага да бъде усилено полицейското присъствие в селата и кварталите, в които има посегателства срещу възрастни хора. Извършителите пък да бъдат арестувани до утре вечер. Това е наредил премиерът Бойко Борисов тази сутрин на шефа на националната полиция Христо Терзийски, пише в. "24 часа".

Още по темата

За последния случай на жестоко малтретирани възрастни хора в дома им посред нощ стана ясно вчера. В село Голям Чардак трима маскирани нападнаха 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга. След като ги пребили, апашите преровили къщата, но не открили пари и ценни вещи и избягали.

Според Борисов обаче е недопустимо полицията да не може да се организира, за да пази хората.

В столичния квартал "Овча купел" пък да бъде пратена патрулка или жандармерия заради притесненията, които хората имат заради бежанците, наредил още той на шефа на полицията.

Хората от блоковете до бежанския център в квартала заплашиха дори с протест, ако не бъдат взети мерки за повишаване на сигурността им.

Те заявиха, че се страхуват от бежанците в района, които са предимно млади мъже на възраст от 18 до 30 години, събират на групи, не е ясно кои от тях са легални и кои не.

"Очевидно в МВР няма никакво чувство за самосъхранение, след като чакате да ви се обадя аз", скарал се Борисов на Терзийски.

След като горивата поевтиняха бизнесът да свали цените на стоките, а не да дава съвети от Тайланд и от дълги почивки, коментира още той заради ултимативното писмо на най-голямата работодателска у нас КРИБ, в което бе поискана оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова след убийството бизнесмена Александър Антов.

"Бъчварова не разкрива убийства, а е професионалистите, които работят по тях", напомни Борисов.

Той добави, че посещението на вицепремиера в Китай е било отлагано многократно досега, но в крайна сметка той е разписал за пътуването й там.

Борисов направи коментар и за ДПС.

"Мен с ДПС в управлението няма да ме видите", отсече премиерът.

Въпреки че отиде в авиобаза "Граф Игнатиево", заедно с военния министър Николай Ненчев, за да види  тренировъчен полет на самолет МиГ-29 с двигател от Полша, той не се качи на него. Премиерът се пошегува "много ще станем във въздуха".

Борисов съобщи, че се предвижда да бъде обявена нова поръчка за ремонт на още 6 двигателя за МИГ-29.

Той обеща да започне строителство на две бригади за флота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо обират и правят набези по къщите на старите хора, преди не превеха така. Като малък баба ми и дядо ми живееха на село на две улици от "маалата" и никой не ги е нападал и обирал, дори не заключваха външните врати, ако идва някой съсед само *** и направо влиза...
44
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той обеща да започне строителство на две бригади за флота.- - - - Строителство ? Бриади ? Флот ???Бойко ти какво пушиш бе ????
43
4
 
23
 
! Отговори
1984 преди 8 години
Оставка!
42
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си представим държавата все едно е селска къща с двор и куче Полицай ами то къщата обрана хората набити а кучето си ближе оная работа на двора и хич не му пука!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКакви са тия "бригади за флота" - - - -Ей такива ! Ще броят морския пясък за заплати от 10 000 лв. !!!
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Говори все едно някои от които нищо не зависи коментира новините !Не веднъж ТУК в коментарите под новини за насилие съм прочитал това което казва той.
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тия "бригади за флота"
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
може ли свръх компетентните служители на днес.бг дами обяснят как се "строят бригади за флота"?Ако не ви затруднявам само, че виждам, че ви е трудно да пишете...
37
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова, щом си в Китай докарай китайци за полицаи у нас ! От нашите нищо не става !!!
36
1
 
29
 
! Отговори
А ся де преди 8 години
Абе що трябва Премиера да казва кой какво да направи? Тая полиция за какво е? Нали само реват, че им орязали заплатите за пенсия-ми малко работа да свършат, да си заработят заплатите! Във всяка фирма-ако не си вършиш съвестно задълженията-те уволняват! Само нашите полицаи-ни престъпници хващат, нито ни пазят-и си живуркат до пенсийка! От България са избягали хиляди лекари, мед.сестри, комп.спецове и прочие-и нито един полицаи!
35
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам чуството, че живеем като в ония приказки дето простолюдието отива при мърдия цар с проблемите си и той лично отсича кой крив - кой прав.
34
1
 
17
 
! Отговори
borisoglu преди 8 години
хващайте ги биячите на старци че намля белия матриал и нема кой да плаща данъци и да купува винетки. шведите и бежанците само лапат, младите дим да ги нема, само старците останаха.
33
1
 
17
 
! Отговори
Антиполитик преди 8 години
В страна с пемиер мутра,командвана от руската мафия,депутати командвани от други разни мафии,всеки един от тях пълен некадърник,крадец,и измамник,криещ данъци и доходи,перящ пари,оправдавани от съда за милионите които препират през разни измислени фирми,всички "строители""бизнисмйени"а всъщност долнопробни *** необърсани,та в такава страна където министър на правосъдииту е пионка на вал злат,а министър на интериора ръиш ли е пълна куха лейка,ми не очаквайте да има закони и ред!Всичко е мафия1
32
1
 
5
 
! Отговори
borisoglu преди 8 години
хващайте ги биячите на старци че намля белия матриал и нема кой да плаща данъци и да купува винетки. шведите и бежанците само лапат, младите дим да ги нема, само старците останаха. ПС: фесчета защо спряхте коментарите под статийката с новия си директор. уинк уинк нъдж нъдж. интересно е че където е стъпил скоро е започнала мюслимизация и гражданска война. повод за размисъл.
31
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КУРРАко работеха всички като Бойко досега да изпреварили и германците , ама една птичка пролет не прави- - - -Прав си ! Ако наистина работехме като Бойко щяхме да бием германците на световното по футбол 94 г. с 10:1 !!!
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Премиере,нищо не става от теб,само се излиташ като бекярин на оро.
29
1
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Б.Борисов най-вече е виновен за дереджето на МВР - упорито нежелае да се направи реформа в него, което е застинало във времето на социализма като мислене, структура.... Но като кадърност на служителите се е върнало дори в 19 век! Сега иска ефективност ама няма как да се случи при това положение! Там се забелязва "раздвижване" само когато има антиправителствени демонстрации и им се застрашат превилегиите! Така че, да се сърди на себе си, но и това при него е лицемерие....
28
1
 
20
 
! Отговори
ЕГАТИ преди 8 години
Министъра на МВР, хабер си няма от тая структура. След като Бойко се огражда с подлизурковци, а не от специалисти така ще е. Вината си е изцяло на Бойко, нека като мъж да си я поеме, а да не се оправдава с хората които е назначил. Хора, които нямат никакъв опит в тази сфера и ги е назначил въпреки това.
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ги хващай Бойкоооооо, ония пак ще ги пуснат !!!! Не се хаби залудо !!!
26
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е видяхте ли , че даже и червения *** е съгласен , че в момента Борисов е най добрия Премиер и , че няма друг кандидат по добър . Само , че изпълнява опорната точка на Позитано 20 да плюе по ГЕРБ и Борисов денонощно . Давай другарю , че утре ще изплащат хонорарите .