Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!

Извършителите да бъдат арестувани до утре вечер, нарежда Борисов
Обновена: 12 яну 2016 14:05 | 12 яну 2016 13:52, Камелия Цветанова
146
Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!
Снимка: БТА, архив

Веднага да бъде усилено полицейското присъствие в селата и кварталите, в които има посегателства срещу възрастни хора. Извършителите пък да бъдат арестувани до утре вечер. Това е наредил премиерът Бойко Борисов тази сутрин на шефа на националната полиция Христо Терзийски, пише в. "24 часа".

Още по темата

За последния случай на жестоко малтретирани възрастни хора в дома им посред нощ стана ясно вчера. В село Голям Чардак трима маскирани нападнаха 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга. След като ги пребили, апашите преровили къщата, но не открили пари и ценни вещи и избягали.

Според Борисов обаче е недопустимо полицията да не може да се организира, за да пази хората.

В столичния квартал "Овча купел" пък да бъде пратена патрулка или жандармерия заради притесненията, които хората имат заради бежанците, наредил още той на шефа на полицията.

Хората от блоковете до бежанския център в квартала заплашиха дори с протест, ако не бъдат взети мерки за повишаване на сигурността им.

Те заявиха, че се страхуват от бежанците в района, които са предимно млади мъже на възраст от 18 до 30 години, събират на групи, не е ясно кои от тях са легални и кои не.

"Очевидно в МВР няма никакво чувство за самосъхранение, след като чакате да ви се обадя аз", скарал се Борисов на Терзийски.

След като горивата поевтиняха бизнесът да свали цените на стоките, а не да дава съвети от Тайланд и от дълги почивки, коментира още той заради ултимативното писмо на най-голямата работодателска у нас КРИБ, в което бе поискана оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова след убийството бизнесмена Александър Антов.

"Бъчварова не разкрива убийства, а е професионалистите, които работят по тях", напомни Борисов.

Той добави, че посещението на вицепремиера в Китай е било отлагано многократно досега, но в крайна сметка той е разписал за пътуването й там.

Борисов направи коментар и за ДПС.

"Мен с ДПС в управлението няма да ме видите", отсече премиерът.

Въпреки че отиде в авиобаза "Граф Игнатиево", заедно с военния министър Николай Ненчев, за да види  тренировъчен полет на самолет МиГ-29 с двигател от Полша, той не се качи на него. Премиерът се пошегува "много ще станем във въздуха".

Борисов съобщи, че се предвижда да бъде обявена нова поръчка за ремонт на още 6 двигателя за МИГ-29.

Той обеща да започне строителство на две бригади за флота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво му е на тоя на окото, бе? Да не би Местан нещо да го е "нацапал"?
104
1
 
11
 
! Отговори
Христо преди 8 години
Кой да ги хване бе Бойко? Кой? Направи справка, като разсипахте МВР къде отидоха можещите криминалисти с опит! Направи! попитай по ОДМВР в областите! Тези сега , където пият с бандите и не работят, няма да ти свършат работа! Прибарат се в още в 17 ч., нама га тези, които работиха за каузата! Поразпитай, поговори, направи статистика!
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има една песен на Емил Димитров ако си дал на бедния дори трохица от твоя хляб ако си дал дори искрица от твоя огън дали е трябвало да се раждаш Е дал ли си Бойко нещо дали е трябвало да си си премиер дано някой да му каже, защото е видно че той много не чете
102
1
 
7
 
! Отговори
матросчето преди 8 години
Без агентура ще ми хванат какалашката, свърши се - знаеш ли г-н премиер какво остана, за да се свърши престъпността само за месец - разрешавай оръжията за самоотбрана - така на времето са направили индианците, същата престъпност, същата алчност и страх на магистратите - разрешили самоотбраната и готово, като знаеш , чер срещу теб могат да извадят пуцалото, много ще мислиш преди да влезеш да крадеш - веднага ще настъпи демографски срив в един етност, който ЕС иска ДА ИНТЕГРИРАМЕ.
101
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
prisvil e leko levoto oko.na4i nesto meri da tresne.zasto s takav gamenski ezik nari4a vazrastnite postardali hora starci. zastoto e diot i iak diok ta 4aak retenon rako ke te zaide i ke ti izrufa zaniko
100
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Б.Б който живее някъде охраняван сигурно ще е много изненадан да разбере че в селата полиция няма там няма и лекари ,защото неговото правителство закри т.нар нерантабилни болници т.е тези които не точиха ЗК с големи кл.пътеки сигурно не знае че там комуникации няма в най-добрия случай има два автобуса един сутрин и един вечер сигурно не знае че там няма контейнери за *** и осветление по улиците защото той пътува само по магистралите
99
1
 
3
 
! Отговори
матросчето преди 8 години
Преди няколко дни написах на Руми, ако иска да остане министър - веднага връщай старите опитни криминалета - вземи прочети какво е направил Ленин в това отношение, за да спре развихрилата се престъпност след унищожаване на държавата - и ще ахнеш.
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията и да залови някой то съда го пуска, Борисов не може да ги пипне за жалост...
97
1
 
5
 
! Отговори
матросчето преди 8 години
Нищо не могат да направят вече г-н премиер, не смеят да ти кажат истината - няма агентура - ето аз ти казвам - всички вие изкарахте агентурния апарат комунистически, е, сега само ще се оглеждаме - реших днес да се върна назад в историята и да проверя как са постъпили с агентурния апарат на царство България - никъде нищо, значи комунистите, уж били необразовани, а са постъпили изключително умно и "демократично - яжте си го сега и продължавайте да ръкопляскате на "коритаровци".
96
1
 
1
 
! Отговори
gost преди 8 години
да си държи лудите в лудница кво като имат рода в системата докога в малък град да ги траем
95
1
 
2
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Реално такива престъпления си стават редовно откак дойде демокрацията без значение кой е бил на власт. Бойко просто е поредния който не може да се справи с това. Основния проблем е не че толкова меверето не ги залавя, а в последвалите присъди. Някак си съдиите имат интерес на свобода да има колкото се може повече апаши.
94
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не гонете Боко само заради него гледам новините
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен117 Да почнат от него анадънму
92
1
 
0
 
! Отговори
щки6 преди 8 години
До Анонимен
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само да ги хващат, да не ги пускат повече на свобода! Всичко идва от ЛИПСАТА НА СТРАХ ОТ НАКАЗАНИЕ! И при крадците, и при убийците. Знаят добре, че един опитен адвокат срещу значително заплащане, ще им осигури свободата отново и отново. Това вече не е държава!
90
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 115 ХИ-ХИ
89
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Борисов! Много точни думи си казал... Все на място... За разлика от tъпаците, които те плюят и тук...
88
1
 
0
 
! Отговори
Do 106 преди 8 години
Nomerata na kitaicite:-) - abe nali nemali nomera v kat...?Sha imat...:-) vajna stoka, vajen eskort :-) nali iskate eftini nomera?
87
1
 
0
 
! Отговори
Naves преди 8 години
Kolko pari plasta ot sarce?:-)
86
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!""Извършителите да бъдат арестувани до утре вечер, нарежда Борисов"-----Хе-хе, най-после се появи нещо да се посмеем.Поредната изцепка на Боко: "Хващайте, арестувайте." Само кьор фишеци. :)