Плановете на Борисов: Тютюн за Китай, евтини визи за Русия

Препоръка към бранша: Рекламирайте, че морето и реките ни са чисти
13 яну 2016 15:07,
107
Плановете на Борисов: Тютюн за Китай, евтини визи за Русия
Архив: Булфото

България води разговори с Китай да изкупува българския тютюн и ще обсъди как да намали цените на визите за Русия. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов в парламента по време на традиционния блиц контрол. 

"В Китай разговаряхме с най-големия им производител "Чайна тобако" да започне да изкупува тютюн", каза Борисов в отговор на въпрос на един от новите шефове на ДПС Мустафа Карадъйъ за изкупната цена на тютюна.

Премиерът допълни, че според него това ще е по-добре, отколкото изкупуването да става чрез посредници или направо от Турция.

Още по темата

Министър-председателят обяви и че кабинетът ще обсъди и дали да намали цените на визите за руснаците.   

С това намерение той отговори на въпроса на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, който го попита дали се мисли за облекчаване на визовия режим за Украйна, Молдова и Русия заради променената геополитическа обстановка и възможността потокът руски туристи да се върне у нас от Турция. 

"По тази тема тук ще дойде министърът на туризма", Борисов. Той обясни и че и в момента издаваме безплатни визи за организираните руски групи.

Премиерът обаче припомни терористичните атаки, които стават все в туристически центрове. "Имайте предвид, че при този тероризъм, който шества - в Истанбул, Германия, Париж, трябва да балансираме с туристическия си интерес", каза Борисов. 

Той обаче се обърна и към туристическия бранш да подобри качеството на услугите си и припомни, че заради него българите ходят по чужди курорти. В същото време премиерът призова в рекламите на нашите курорти да се казва, че морето и реките ни са абсолютно екологично чисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
31
 
! Отговори
Оставка неграмотнико преди 8 години
Оставка на Борисов и некадърните му министри!!!!! Оставка! Веднага! Не може повече да губим времето на децата ни!
47
2
 
27
 
! Отговори
Готино преди 8 години
Снимката кърти мивки - Бай *** в костюм!
46
5
 
4
 
! Отговори
МС.ХИДРО-АКВАМЕН преди 8 години
ВЛЮБЕН ВОЛЕН КЪМ МЕСТАНЯ - АБЛА..,АКВАМЕН ЗАКЛЮЧЕН НЯКЪДЕ В САРАЯ, УЗНА ЗА НАШТА ИЗНЕВЯРА ХИДРО-АГЕНТА ЛОШО НИ ИЗНЕНАДА ПАК МУ СЕ ЩЕ ПОРЦИИ ДА РАЗДАВА. А КОЛКО СЛАДИЧКО НИ БЕ НА ДВАМА ОТ БЕЛИЯ АВТОБУС ДИРЕКТНО ПО ЦВИЧКИ НА ПЛАЖА. ВАРАДЕРО НИ ПОКАЗА КОЛКО ВЛЮБЕНИ СМЕ ДВАМА. НО САТРАПА, ПИЖЕ И ХИДРОЕЛЕКТОРАТА, БАРАБАР СЪС ОНИЯ "БИЗНЕС" ТОРБАТА, РАЗВАЛИХА НИ РАХАТА. СЕГА НА ЕВРОАТЛАНТИЦИ ЩЕ СЕ ПРАВИМ И ОСМАНЦИТЕ ЩЕ МРАЗИМ НО ДАЛАВЕРАТА ЩЕ ПАЗИМ. ДПС И АТАКА ПОБЕДААААААА
45
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМА КАК ТАКА ЕВТИНИ ВИЗИ ЗА РУСИЯ????? Е НАЛИ РУСИЯ Е ВРАГ, АГРЕСОР, ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА СТРАНАТА НИ, ТУК ЖИВЕЯТ МНОГО РУБЛАДЖИИ И ***, ИСКАТ ДА СМЕ ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ.........А СЕГА ЕВТИНИ ВИЗИ. НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА ФАЛИРА ТУРИСТИЧЕСКИЯ НИ БИЗНЕС И ДА СИ ЖИВЕЕМ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ НИ ЦЕННОСТИ?
44
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов и планове????WTF??Освен крадене от неговите фирми едва ли има други планове,а и бистришките тигри да са в група Б.
43
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турските власти са казали ,че атентатите са дело на руски джихадисти,МУХАХАХАХАХА,цирка е пълен и придобива все повече комични размери,но защо още Плевнелиев не е обявил война или новите санкции срещу Русия
42
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя до утре ще се завърти на 180 градуса и ще каже съвсем друго. склероза може би или наглост.
41
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата се тресе от корупция и неспазване на законите,това е основният проблем.
40
3
 
22
 
! Отговори
И така преди 8 години
Все много работят, много пътища правят, много контрабанда събрали, много евросредства усвояват, икономиката расте, вдигат заплати! Чудя се дали живеем в една и съща страна с Г-н премиера?!
39
2
 
14
 
! Отговори
men преди 8 години
какво ми ревете бе хващайте сопите. свободата и благоденствието без борба нема. чекайте още и вервайте....
38
2
 
4
 
! Отговори
вожда ти кво ун преди 8 години
и после една контрабандичка и ще напълним прасето...
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помниш ли Боко, 97 г. когато мутри от СИК пребиха военното аташе на КНР пред самото посолство?Или когато мутрите от ВИС-1 пребиха до смърт китайски търговец в Илиенци? Не помниш? Нема страшно, китайците помнят.
36
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, що не вземеш влака от София за Варна, та да видиш истинската България.
35
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименБойко чувал ли си думите мизерия,безработица ,безпаричие,отчаяние- - - -Не, не е чувал ! Ушите са му пълни с мас, как да чуе ? !!!
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** се е оплел с глупост и лъжи като пате в кълчища и вече съвсем не знае какво говори. След половин час очаквам да каже точно обратното на сегашните си изявления.
33
2
 
9
 
! Отговори
Акъл бате, акъл !!! преди 8 години
До АзЩо не изнесем хладилници за ескимосите, че ел. печките им свършили?- - - -Ще изнеса и ще ги продам !!! ..... Защото в един хладилник температурата е +6 градуса, а при Ескимосите е -30 градуса !!! С радост ще спят в тях !!!
32
2
 
16
 
! Отговори
ho преди 8 години
АНТИБЪЛГАРИН - *** *** :)
31
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Що не изнесем хладилници за ескимосите, че ел. печките им свършили?
30
1
 
34
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Станеш сутрин: По всички ТВ-и новини за нови и нови убийства, грабежиНа обяд: Сутрешните крими новини освежени с ПРЕСНИ убийства и грабежи.Вечер:Всички кримки на куп, гарнирани с ПРЕКИ предавания от мястото.Въобще, много хубаво си живеем?За разнообразие, ще ни сервират рязането на лентичка, но напоследък и това го няма.Въобще, много хубаво си живеем?
29
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте мрънкали бе!!!! Хората в Русия, живеят много по-зле от нас, но там никой не мрънка. Не са като вас лигльовци!