Волен на старта: Реформи в концлагер не се правят...

"Пожелавам ви да не станете жертва на политическо убийство"
13 яну 2016 11:52,
65
Волен на старта: Реформи в концлагер не се правят...
Архив: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви за клишета приоритетите на мнозинството за сезона - реформи и просперитет. 

"Реформи не могат да се правят в концлагер, те се правят от свободни хора", каза националистът от трибуната при началото на новата сесия на парламента. Според него и няма как да има просперитет в държава без армия и свобода. 

"Започва поредният безсмислен сезон", каза Сидеров и се обърна към депутатите: "Пожелавам ви през 2016 година да сте на свобода и да не станете жертва на политическо убийство. Всичко останало си го имате".

Сидеров използва старта на сесията, за да обвини Турция в намеса във вътрешните работи на България и да поиска отстраняване на турския посланик. 

Лидерът на "Атака" коментира и нарастващата престъпност и припомни, че първи поиска оставката на Румяна Бъчварова. Според него обаче вече е късно за нея. 

Сидеров поиска друго - възобновяване на "Южен поток" и построяване на стена по границата с Турция срещу мигрантите. 

"България трябва да поиска защита за "Южен поток". Русия ще я даде и така ще бъдем защитени от опасността на годината - разбиването на Европа", каза националистът и допълни: " Да не стане така, че след години да кажете - Сидеров пак беше прав. Но не зная дали ще има България тогава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
11
 
! Отговори
тя преди 8 години
Добре е ,че в парламента е Волен да им казва някои истини , които не са приятни за управляващите!
53
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно от хубавите неща които се случиха на България е спирането на Южен поток!!!
52
2
 
2
 
! Отговори
ЗА 59... преди 8 години
Така си е ...те опъват само хомосоциалисти , като тебе...ха,ха,хааааааааааааа...И Аз , бих те опънал на 3-ракии , та да ни ривеш , без нужда...!Падам си по "лявото" и Аз , ей...!!!!!!!!!!!!!!
51
2
 
13
 
! Отговори
До 56 преди 8 години
Така е прав си .От Къде на къде ще каним руснаци да ни пазят.Друго си е като поканихме братята ни турци да ни пазят небето.Те са нашите нови братя.Това ли искаш да ни кажеш еврогейчо.Като опънат жена ти и теб ония с брадите тогава ще те видик какви ще ги говориш.Те и немците уж бяха толерантни ,ама сега цяла западна и северна Европа се реди на опашки в магазините за оръжие и срдства за самозащита
50
9
 
5
 
! Отговори
3-то отделение на Ка преди 8 години
Ние от Карлуково подкрепяме колежката Волена ! Като ни свалят усмирителните ризи ще гласуваме с две ръце за Бялата ханъма !
49
10
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
ВЕЧЕ БЯХМЕ "стабилна и охраняема Държава"----ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ И СССР!ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ --И "ПИЛЕ НЕ ПРЕХЪРКВАШЕ" .....РАЗСТРЕЛВАХА ГО НА МЯСТО!!!!ВЕЧЕ БЯХМЕ "РУСКИ КОНЦЛАГЕР"---- МНОГО БЛАГОДАРИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИЯ ПРОСТОТИЙ И ТЪПИЗМИ -----БОЛЕН , ДА ГИ РАЗПРАВЯ НА ТЪЩА СИ....И ЖЕНА СИ!!!...НЕ НАМ....НЕ, НАМ......ХА,ХА,ХААААААААААААААААА
48
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До stan.....ДА ПОКАНИШ ОКУПАТОРИ УБИЙЦИ И АГРЕСОРИ ДА ТЕ ПАЗЯТ.Това може да го роди само български националист.Нашите националисти са ЕДИНСТВЕНИТЕ В СВЕТА които се кланят на чужда държава.
47
6
 
6
 
! Отговори
бялата ханъма преди 8 години
Безмозъчните *** от "Юруш" отново ни заливат с тъпотиите си : "Юруш -- победа" Какво ще победите ?! Вие шефа си не можете да излекувате та ще побеждавате ! С 2 % осигурени от психиатлията ?
46
6
 
6
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Ненавиждам ибрикчиите на хидроинженера от ЮРУШ на сидер ага. Ограда с Турция се строи. но юрушистите не са български патриоти а турски мекерета и руски пудели!да живее България!
45
8
 
12
 
! Отговори
stan преди 8 години
Атака - Победа!
44
6
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 8 години
Най-скъпия бензин плащаме заради шефа ти Бойко Борисов ! Южен поток е само в + за България ! Такива *** като тебе дърпат България към дъното от години !
43
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Южен поток означава ново руско заробване на България. Само безмозъчен *** не може да го разбере. Ползите са само за Путин, олигарсите и българските им слуги както винаги е било. А вие руски продажници пишете тъпотии и плащате най-скъпия бензин в Европа!!!
42
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Робите на Русия пак започнаха да ръсят глупости!
41
5
 
23
 
! Отговори
гост преди 8 години
тука е прав, Южен поток означава сигурност за нас, Русия ще си го пази
40
9
 
5
 
! Отговори
не син преди 8 години
От много време не се е провеждал дебат с аргументи и факти както сега ! И без обиди /дори и да си атакист /! Относно значението на "Южен поток" според мен няма съмнение в огромната полза за нас, а и за целия ЕС ! А Сидеров трябва да си влезе в затвора или лудницата !
39
5
 
23
 
! Отговори
КуКлусКла преди 8 години
Само да подметна , Русия със "старото" си военно оборудване може да направи България толкова добре укрепена държава че и пиле да не може да прехвръкне , да не говорим някой да се опита да ни навреди ! Една малка страна като България би била елементарна за Русия да я направи доста силна държава . Сега какво имаме ? Нищо ! Войниците ни които пазят границата ни дори нямат автомати ! ЗАЩО СВЕДОХМЕ ГЛАВИ И СЕ ПОДВЕЖДАМЕ ПО ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ДА СМЕ В СТРАНИ ОТ РУСИЯ ? Не се ли осъзнаем ..пази боже !
38
9
 
7
 
! Отговори
не син преди 8 години
Добре, Червей коментирам ! Истините за западните ***, за САЩ, за имигрантите, за изгодата от газопровод и т.н. всички ги знаем и не ни е нужен умник за да ни ги разяснява ! Когато един психопат вилнее, бие, псува,обижда,лъже,подкрепя турци и камунисти и накрая се появява на трибуната и казва : "Бялото е бяло, а черното - черно "какво следва ? Да му се възхищаваме на "проницателността" ?! НЕ, продължава да си е психопат !
37
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 39,38,37 "България не дава и лев за неговото построяване!!! Всичко се плаща от Русия!!! ". Ти явно не си от умните! За пръв път ли чуваш, че България ще го изплаща, като 30 ГОДИНИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВА ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ ??? 30 години ще го изплащаме без стотинка печалба! А след 30 години може и да няма повече газ!!! Точно законите на ЕС защитават нашият интерес с изискването по тръбата да се пуска газ и от друг източник! Ти си истински атакист Браво!
36
3
 
1
 
! Отговори
До 42 преди 8 години
Не отговори на нито един мой въпрос, а отново тръгваш с торбата пълна с празни приказки
35
21
 
5
 
! Отговори
Герб преди 8 години
Тоя е луд ! Меркел и Обама могат да спасят Европа ! Разбира се като я ислямизират и така всички неверници ще следват правата вяра ......минаретата ще станат милиони в Европа и жените ще са забулени ! Волен да си ходи в Русия щом не му харесват забулени жени и воя на ходжата !