Волен на старта: Реформи в концлагер не се правят...

"Пожелавам ви да не станете жертва на политическо убийство"
13 яну 2016 11:52,
65
Волен на старта: Реформи в концлагер не се правят...
Архив: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви за клишета приоритетите на мнозинството за сезона - реформи и просперитет. 

"Реформи не могат да се правят в концлагер, те се правят от свободни хора", каза националистът от трибуната при началото на новата сесия на парламента. Според него и няма как да има просперитет в държава без армия и свобода. 

"Започва поредният безсмислен сезон", каза Сидеров и се обърна към депутатите: "Пожелавам ви през 2016 година да сте на свобода и да не станете жертва на политическо убийство. Всичко останало си го имате".

Сидеров използва старта на сесията, за да обвини Турция в намеса във вътрешните работи на България и да поиска отстраняване на турския посланик. 

Лидерът на "Атака" коментира и нарастващата престъпност и припомни, че първи поиска оставката на Румяна Бъчварова. Според него обаче вече е късно за нея. 

Сидеров поиска друго - възобновяване на "Южен поток" и построяване на стена по границата с Турция срещу мигрантите. 

"България трябва да поиска защита за "Южен поток". Русия ще я даде и така ще бъдем защитени от опасността на годината - разбиването на Европа", каза националистът и допълни: " Да не стане така, че след години да кажете - Сидеров пак беше прав. Но не зная дали ще има България тогава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Червей "Пожелавам ви през 2016 година да сте на свобода и да не станете жертва на политическо убийство." За какво политическо убийство говори тоя? Ако вие знаете-споделете! Аз пък му пожелавам да го осъдят за хулиганство, защото един народен представител не може да се държи, като махленски побойник и да опетнява и без това ниската репутация на избраниците ни и в чужбина!
33
3
 
10
 
! Отговори
до 39,38,37 преди 8 години
От ЧервейБългария ще спечели или ще загуби от Южен Поток? Бил прекомерно скъп казваш, но България не дава и лев за неговото построяване!!! Всичко се плаща от Русия!!! "Законите" и интересите на ЕС според теб по-важни ли са от благосъстоянието на българина? От икономиката ни, сигурността ни и всичко останали, което следва подобен проект? Значи ли, че всеки чужд посланник в България може да се намесва във вътрешните ни работи, а ние да мълчим за да не се скараме. Това поведение е робско-концлагер
32
4
 
18
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Адски е прав ! Южен поток би значил много за България ! Видя се САЩ какво направиха с Европа .....Турция се меши в вътрешните ни работи от години (По искане на Турция , САЩ поиска да си нарежем ракетите СС-23 и Скъд) .....Още ли мислите че Меркел , Обама и Оланд ще оправят Европа ? Още ли сте слепи и облъчени ничий същества с нереална представа за бъдещето си ? Още ли си мислите че България е неуязвима защото имаме 5 американски танка и 200 американски войника ? Проклинам ви Евроатлантици !
31
8
 
3
 
! Отговори
Аргументи преди 8 години
До Червей "обвини Турция в намеса във вътрешните работи на България и да поиска отстраняване на турския посланик." Значи копира Борисов, който пръв говори за опити за намеса. Що се отнася за отстраняване на посланика, то това е поредния показател, че си няма никакво понятие от дипломация и, че ако дойде на власт ще ни скара с половината свят! Плоско и без вложена мисъл!
30
8
 
4
 
! Отговори
Аргументи преди 8 години
До Червей "България трябва да поиска защита за "Южен поток". Каква защита? От кого защита? В предишното си издание "Южен Поток" не отговаряше на законите на ЕС, беше прекомерно скъп и икономически неизгоден! Няма нужда от защита, а от предоговаряне! Та отговорете пудели каква защита иска Болния?
29
10
 
6
 
! Отговори
Аргументи преди 8 години
До Червей Нарича България "концлагер" ! Тоя наред ли е с главата? Знае ли какво е съдържанието на думата "концлагер" ? Как смятате пуделчета? Дайте аргументи в защита на това определение! Може ли човек от "концлагера" да почива на Варадеро и да прескача до Москва .
28
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на Волен Сидеров...
27
7
 
11
 
! Отговори
атакист преди 8 години
това е положението в бг парламента има само две политически сили АТАКА и американският посланник е и банда българо говорящи марионетки "избиращи си" "правителство"
26
7
 
20
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 години
Може да не го харесвам особено,но когато е прав го подкрепям.Този който не гледа геополитически не може да схване цялата картинка.Ако не се отървем от националните предатели с България е свършено!
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Реформи в концлагер не се правят...Сидеров греши, в концлагерите е имало безплатно здравеопазване, храни и дрехи.
24
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До янев Коя истина, нашата или на Путин? И въобще не е луд, а тези които гласуват за него!
23
5
 
22
 
! Отговори
янев преди 8 години
Сидеров може и да е луд но лудите казват истината друг е въпроса че политиците ни не обичат да я слушат говоря за политици от всички партии които са от едно котило
22
6
 
23
 
! Отговори
Червей преди 8 години
коментирайте какво е казал Сидеров, а не се впускайте в безсмислени обиди, които нито ви правят по-богати, нито по-проспериращи. *** нападки са признак на слабост присъщи единствено за *** или завършени безумци
21
11
 
12
 
! Отговори
Волен преди 8 години
Ако ме заплашат, ще избягам в руското посолство!
20
11
 
10
 
! Отговори
Болен преди 8 години
Има ли стюардеси за шамарене?
19
13
 
12
 
! Отговори
ХА преди 8 години
Бушон-войвода бил жив?!
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МРАВКА Явно и мозъка ти е, като на мравка! Ти не можеш да си позволиш една пура, като на Волен, нито една вечер в парижкият му хотел!
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Треперете клек-шопове!
16
3
 
7
 
! Отговори
Знам преди 8 години
До РепликаВ поделение 007 (Скатавската дивизия)
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заминавай тогава за Северна Корея!