Бъчварова чувствала подкрепата на премиера

"Ченгеджийски номера" пречели на дейността на МВР
14 яну 2016 09:14,
158
Бъчварова чувствала подкрепата на премиера
Снимка: БТА

От различни страни има преднамерено отношение към МВР, което внушава, че министерството не работи достатъчно добре, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Във връзка с декларацията на КРИБ, с която се поиска оставката на вътрешния министър, ако в кратки срокове не бъде разкрито убийството на бизнесмена Александър Антов, Бъчварова коментира: "В ситуация, в която страната ни е заобиколена от случаи на терористична активност, в ситуацията, в която има натиск върху българските граждани, поредица от проблеми в страната да атакуваш систематично институцията, която трябва да гарантира сигурността на гражданите носи едно много съществено послание".

Още по темата

"Аз тълкувам отношението към мен като опит да се покаже, че МВР не работи и като съзнателно затваряне на очите пред усилията на МВР и пред резултатите, които МВР дава в момента", заяви още вицепремиерът пред Нова тв.

"Призивът ми е: "Оставете МВР да си върши работата", заяви Бъчварова и добави: "Нека не използваме МВР за политически атаки". Прекалено дълго време мислих, че толерантността лекува проблемите на другите, но очевидно не е така. В обществото ни има потребност да се казват истината", каза още Бъчварова.

Тя съобщи, че чувства, че има подкрепата на премиера. "Откакто съм министър и откакто съм в правителството не е имало случай, в който да се съмнявам в това", подчерта Бъчварова.

Бъчварова говори и за  "поредица от ченгеджийски номера", от които "трябва да се отърсим или поне да не им обръщаме внимание". Тя съобщи, че има случаи, при които документи, свързани с дейността на МВР, включително и нейни заповеди са ставали публично достояние. "Не е трудно човек да разбере какво се случва на практика особено,  когато знае каква е истината", подчерта тя.

Тя добави, че атаките срещу МВР допълнително нагнетяват обстановката и според нея това е сигнал към престъпниците, че имат поле за действие. 

"С Цветан Цветанов имахме разговор и мисля, че няма проблем. Той ми даде съвет, съветът беше правилен, но не за тази ситуация, защото аз по-спокойна и убедена в това, което казвам, от това, което направих вчера, не съм била никога", каза още вицепремиерът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, то Мутрата си я е сложил, за да се чувства безнаказан, както той, така и останалите престъпници в държавата, как да не стои зад нея, та тя е там за параван само..., върнахме се в мутренските години с пълна пара!
82
0
 
5
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Олееее, ама тя се конкурира с Лили-Пиги. И двете дебели, без мозък в главите си. Що не отидете малко на село. Едната да види, какви са пътищата, по-скоро рововете, а другата да види и изпита реалността от бездейността на МВР - побоища, обири и убийства... Па после да разкажат.... СТИГА ВЕЧЕ!!!! Да си ходят, където искат, че народът е почнал да се събужда, и горко им...
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами то Бъчварова не са я избрали полицаите там я турна Борисов така че няма нищо изненадващо кой й е гръб.
80
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Oрешарски е върха.
79
4
 
1
 
! Отговори
Dnes преди 8 години
Boiko borisov e varha
78
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 години
До СТРАНДЖАТА,а защо толкова много обичаш тиквата,щом мразиш комунистите.
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шматката била и грозна бе!Я виж снимката! Малееее-е-е!
76
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
поискайте помощ от сащ да изпратят екип и техника да обучат наши кадритова на нищо не прилича вече чов живот не струва нищо
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя го чувства , значе той е вътре
74
2
 
6
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Г-н премиер, Руми, преди да си отидете , направете нещо хубаво - да притежаване оръжие и правила за действие както в любимата ви Америка, тогава ще ви изпратим с ръкопляскане.Руми, не пипай възнагражденията на подчинените си, тези 20 заплати са за риска в работата на полицайте какъвто има само при военните - прочети преди 9 ти, какви възнаграждения са давали и по точно - какви песни И ПОСЛЕ СЕ ЗАКАНВАЙ НА СИНДИКАТИТЕ.
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова чувствала подкрепата на премиера.............Другарко, Бъчварова, ... защо (по изключение) не започнете да работите.Разбираме, че сте експерт по ПР и медийни изяви, no PR-а няма да ви разкрие едната камара убийства от последните дни.
72
8
 
3
 
! Отговори
Ура преди 8 години
Радвам се че Бойко Борисов упрвлява. Страхотен държавник и патриот. :)
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко изгони ги всичките ти министърчета,и без туй ти им въртиш цялата работа.На тоалетна не отиват без твое знание.В Англия 6 *** министри се опълчиха на Камерън,защото Камерън държи да останат в ЕС.А 6 те министри казаха му че ако излезнем от Европейският Съюз трябва веднага да си подадете оставката.Камерън им казва но проблем.При теб това кога щесе случи.
70
0
 
4
 
! Отговори
Баце преди 8 години
У Враца у МВР-то минцифайките са от племето на печенезите. Техните прадеди са дошли, навремето голи и боси, по двама на кон.
69
0
 
16
 
! Отговори
ТАКА... преди 8 години
Г-ЖО БЪЧВАРОВА НЕ ГЛЕДАЙТЕ КОЙ СТОИ ЗАД ВАС А ПРЕД ВАС ЩЕ ДОЙДЕЕ МОМЕНТ КОГАТО ЩЕ НИ ПИСНЕ ОТ УБИЙСТВА,ПОБОИЩА И КРАЖБИ И КАКВО СЛЕДВА ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ СТОИ ПРЕД ВАС НАРОДА ВЕЧЕ ОЗВЕРЯЛ - СЛУШАХ ВИ ВЧЕРА АМИ ВИЕ АКО НЕ ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО НЕМОЖЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ С ЕЗИКА НА МИНИСТЪР НА МВР ДОРИ И НАПИСАНОТО НЕ Е КАТО ХОРАТА ПОМИСЛЕТЕ СИ И САМА СЕ ОТКАЖЕТЕ ЗАЩОТО НЕ СТАВАТЕ ЗА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Но как да я свърши като си няма и грам понятие от полицейска работа,но то май и затова са я сложили там...
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички коментиращи сте заплаха за националната сигурност !Не искам като излеза на улицата да не чувствам сигурност
66
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е г-жа Бъчварова да свърши някаква работа вместо да се обяснява по медиите!
65
0
 
19
 
! Отговори
NN преди 8 години
Бъчварова -универсалният министър, запълва дупски всякакви..Типичен пример за гербески кадър!
64
0
 
13
 
! Отговори
И те така! преди 8 години
- Ако МВР не работи, ама все пак взима лъвския пай от вашите данъци - НЕ КРИТИКУВАЙТЕ, защото това е знак за престъпниците и е атака срещу сигурността на страната;- Ако боледувате и докторът не е кадърен да ви лекува, ама все пак ви скубе - НЕ КРИТИКУВАЙТЕ, това е знак за вирусите и е атака срещу здравната система;- Ако виждате във властта устати некадърни министри, които не си разбират от работата, но лапат като за последно - НЕ КРИТИКУВАЙТЕ, давате сигнал за репресии и атакувате Пожарникаря.