Борисов към критиците: В никоя държава не е цветя и рози

Виждате в много развити държави какви престъпления има, рече той
15 яну 2016 12:40,
128
Борисов към критиците: В никоя държава не е цветя и рози
Снимка: архив, БулФото

Няма държава, в която премиерът да излезе и да каже, че всичко е наред и е цветя и рози. Това отвърна премиерът Бойко Борисов на критиките за състоянието на националната сигурност у нас. 

Те му бяха отправени от депутата от "Атака" Станислав Станилов по време на петъчния парламентарен контрол.

Националистът припомни неразкритите знакови убийства и битови престъпления, протестът на хората във Враца заради убийството на невинен човек. 

Станилов припомни и времето, в което Борисов беше главен секретар и обещаваше, че убийствата ще бъдат разкрити, но има някои, които още не са. 

"Няма държава, в която премиерът да може да излезе и да каже, че всичко е наред и е цветя и рози. Виждате в света в много силно развити икономически и институционално държави какви престъпления има и полицията как я атакуват", отвърна Борисов.

Той обясни и че в други имало тотални чистки в държавните медии. 

Премиерът обеща, че до март кабинетът ще внесе в парламента годишния доклад за състоянието на националната сигурност. "Надявам се в този доклад да предложим мерки, които да целят подобрение", каза още той. 

Борисов изрази надежда и че с промените в закона за съдебната власт ще се регулира проблемът и с висящите дела. "Многократно съм казвал - не може хора с десетки присъди за кражби да се влачат с години", заключи той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В цялa България в момента няма ток, вода, обхват. Пада сняг или проливен дъжд и държавата абдикира.Това са елементарни неща с които една държава трябва да се справя бeз проблем. После да ни разправят имало 3% растеж и т.н. То не остана нищо- лекари, мед. сестри или какъвто и да е друг квалифициран персонал. Направо да закриват държавата. След 10 години ще има само пенсионери и ци.ганета.
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НО тук има само фекалии във властта
87
0
 
2
 
! Отговори
Баба преди 8 години
Тоя премиер колкото пьти си отвори устата толкова пьти приказва глупости ,икономика и произдство няма народа яде вносно ла...но с вкус на месо,сирене,мляко,хляб,зеленчуци и прочие,трагнал да говори кво ли не но не и за най важното народа ,гладния народ!!!
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До LidiaAKO ISKASH I EGN-ZA DA GO UBIAT PO-LESNO.
85
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZASHT LI U NAS E SAMO TRANI?
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ви моля избере ме мен Аз ще ви лъжа по сладко от тоя толуп.
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видими резултати !Никъде ама никъде не е ЦВЕТЯ и РОЗИ Розите се раждат без бодли
82
1
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 8 години
Какво му беше на Орешарски та избрахте тоя !?
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не съм ходил в други държави и не знам как е ,но мого хора които познавам са ходил и са ми казали ,че никъде не е като тука !Оставка ОСТАВКА О С Т А В К А ...
80
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 8 години
Прав си др.борисов,но и никъде в друга държава няма заплата 212евро и пенсия 79евро,а за винетката да не говорим,за ''качествените''магистралки,пък изпбщо.
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само в Османската империя е имало гюл, демек рози.Сега, всеки си сърба каквото си е надробил.А цветята са в Холандия.
78
1
 
15
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Да, никъде не е само "цветя и рози",но в България са само тръни във всяко едно отношение, благодарение на мутренското, и лелино, и какино управление. Никакво възпитание, никакъв изказ, никакво поведение, пълни про.стаци и истерични лелки. Навсякъде има престъпления, но там ги ХВАЩАТ и ОСЪЖДАТ за дълго. Как търпим още това, бе хора, този де.бил се изживява като самодържец. А какви са тези съдии, ще му стават на крак! Те, какво, да не са му подвластни, мръсни, подкупни изчадия. В Северна Корея сме
77
1
 
12
 
! Отговори
кон спиратор преди 8 години
Този отново говори глупости. Още не е вдянал, че той не е пожарникар в някоя друга държава, а в България!
76
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До У нас!Наш колко беше у нас цветя и рози при бай Тошо цървула, колкото сега има цветя и рози в твоето онова място дето никога не го огрява слънцето.
75
4
 
13
 
! Отговори
У нас! преди 8 години
У нас беше цветя и рози при Тато.
74
5
 
6
 
! Отговори
е преди 8 години
Именно -Слави беше зад Тиквата,сега *** и той за парче ,че и за реформи. Викат ,плюят се,но като ги гледам всичките без Серго са си прости подмазвачи за власт и пари. Затова и Боце е на власт..И да го свалят пак ще се върне.Тия нещастници са по- зле и от ГЕРБ.
73
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов към критиците: В никоя държава не е цветя и розиРозата не е ли цвете?Ще питам Винети и Хорейшу...
72
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я бе хора, моля ви се бе, няма ли някой лингвист, да му напише на тоя *** на няколко езика - МАХАЙ СЕ БЕ ПРО-СТАК !!! Пък белким разбере най-после !? Или то пък ще излезе че неможе да чете ???
71
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При правителството на Станишев , човека не беше откраднал и една стотинка.Човека искаше да гради КАРИЕРА а не да граби като невидел както прави Тиквоний вече 7 години (изключвам кметсвото и МВР макар че и там ШЛЯВЕНЕТО не беше по-малко)И какво направи ПЛЕБСА??Ами докара Тиквата на власт за да КРАДЕ НА ВОЛЯ.И най-лошото е че Тиквата заяви НАМЕРЕНИЯТА си на предизборната кампанияно ПЛЕБСА беше ЛУМПЕНИЗИРАН и гледаше като теле в ножа на касапина.Кой е виновен сега??
70
1
 
4
 
! Отговори
ivan преди 8 години
BOIKO TEZI SME GI SLUSHALI VECHE.......AKO IMASH MALKO DOSTOINTSTVO I SAVEST SI PODAVAI OSTAVKATA VEDNAGA