Ячев от ПФ: Продължаваме да сме коректив във властта!

Българите заслужават по-добър живот, отбеляза Явор Нотев от "Атака"
15 яну 2016 20:06,
21
Ячев от ПФ: Продължаваме да сме коректив във властта!
Снимка: bgonair.bg

Патриотичният фронт ще продължава да подкрепя Програмата за стабилно управление, докато тя продължава да се изпълнява, заяви депутатът от ПФ и зам.-председател на НФСБ Борис Ячев.

"Това, с което влизаме в тази парламентарна сесия е наблягане на темповете на изпълнение на приоритетите, защото считаме, че има тревожно забавяне по изпълняването им", обясни Ячев.

"Ако направим ревизия на предходната година, ПФ до голяма степен не е подкрепяла предложения на правителстото тогава, когато сме считали, че не са в унисон с общата Програма за стабилно управление и са извън начертаните приоритети. Така че тази политика на коректив ще продължи и през 2016 г.", добави Ячев.

Патриотичният фронт без да иска вот на недоверие поставя същите акценти, които са в основите на мотивите за него - проблемите със справянето с битовата престъпност, коментира още Ячев.

Новият политически сезон не носи елемент на изненада за ПП "Атака", коментира и зам.-председателят на НС и депутат от "Атака" Явор Нотев.

По думите му от политическата група ще бъдат изключително внимателни и отговорни към решаването на всички въпроси, които ще имат своя социален отзвук.

Българските граждани заслужават и трябва да живеят по-добре, защото към настоящия момент не е възможно да живеят по-зле, отбеляза Нотев.

Стабилност в условията на мизерия не е нито цел, нито привлекателна перспектива, посочи Нотев. По думите от "Атака" имат визия, която ако бъде споделена, правителството може да остане и да изпълнява задълженията си, но такъв път за момента не се вижда.

Вижте цялото интервю във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Кака Пена преди 8 години
Хей драскачи-приятели подписахте ли се за референдума на Слави Ако не никой няма право на оплакване.
10
0
 
2
 
! Отговори
БОКО преди 8 години
национален фронт за спасение на бойко - коректив...,боже събери си версиите
9
0
 
7
 
! Отговори
Жалки предатели преди 8 години
Това че ГЕРБ, Реформаторите и ДПС гласуваха, чуждестранни самолети да летят в небето над България е разбираемо. В края на краищата, тяхната политика е такава. Но Патриотарите, дето патриотично се тупат в гърдите, о, не. Това е предателство към собствените им приказки за Българщина. Бургаското отроче и Макетата се оказаха съюзници на чужди интереси. Просто са си предатели на Българщината.
8
0
 
7
 
! Отговори
Смолян преди 8 години
Никога повече няма да гласувам за ПФ. Освен ако не го оглави Велизар Енчев. Излязохте долни *** на Бойко, лъжци мръсни!
7
2
 
7
 
! Отговори
Веселяка преди 8 години
Ще подкрепете Бойко докато имате изгода, да висите на гърба на народа. Такива като ПФ само една годена в турски затвор ще ги направи хора.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
продължавате да сипете клишета и да сте пълен ***. накрая излизате в заглавията с някоя глупост от рода на "продължаваме да сме коректив". коректив, КОРЕКТИВ, МУААААА КОРЕКТИВ ЛИ?!? ако коректив означава "мога да си ровя в носа, когато в действителност ми се иска да си ровя в ***", то да, вие сте точно това. нещастници.
5
1
 
12
 
! Отговори
не търпят корумирани преди 8 години
То правителството ще падне тия щели коректив да му бъдат,само изчакват стиковане с Вашингтон и гледайте какво става и то през зимата!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коректив на властта във властта. Евала. Нещо като ДСБ - опозиционери с министър. И най-големио опозиционер ще разчита на властта президенитн да става. Такава шизофрения настана в страната...
3
1
 
11
 
! Отговори
Повръщачев преди 8 години
Боже пази България от таквиз лопчовци...Амин.И престанете да триете мнения...
2
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан президент! Идва краят на руския пудел Бойка Барисович!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KRADAT PARI NALI ZATOVA SA PARICEN FOND.VSEKI PROKURROR MOGE DA GI VKARA V ZATVORA ,DOSTATACNO E DA MU RAZRESHAT.