Каракачанов: Няма либерален отговор на изнасилването

"В Кьолн тълпи от брадати заявиха целта си безпардонно"
Обновена: 15 яну 2016 13:01 | 15 яну 2016 13:00, Камелия Цветанова
35
Каракачанов: Няма либерален отговор на изнасилването
Снимка: БТА, архив

В Европа тече война между две различни цивилизации и тълпи от брадати колонизатори заявиха своите цели по един безпардонен начин, смята съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Още по темата

"Страхливо укриван дълго време зад кухи фрази и витиевати формули, този факт лъсна в Кьолн и още няколко европейски града още в първите минути на настъпващата 2016 г. Тези, които европейските лицемерни политици дълго време наричаха бежанци и на които десетилетия бе оказвано незаслужено гостоприемство, показаха каква е тяхната цел", отсече той в декларация от името на Патриотите в парламента.

"Нека не се заблуждаваме – беше направен опит не само да бъдат насилени хиляди жени, тези хора ясно и недвусмислено се изплюха в лицето на неадекватната европейска политическа класа и нейната политика, показвайки, че не признават ценностната система, история, култура и традиции на европейските страни, оказали им своето гостоприемство", продължи с критиките Каракачанов.

Според него бруталните нападения показват, че голямата част от хората, които през последните десетилетия и най-вече последната година наводниха Европа, нямат желание и намерение да се интегрират в обществото.

Те имат намерението да наложат на нас, европейците, своите порядки, начин на живот и своята религия, смята Каракачанов.

Патриотът е убеден, че тази година ще стане ясно дали Европейският съюз ще го бъде или не.

"Вече стана ясно, че мултикултурният либерален модел се срути. Няма либерален отговор на изнасилването. Когато някой се е разгащил нагло в твоя дом, отговорът трябва да е безкомпромисен“, предупреди той.

След като напомни, че България е на самата граница на конфликта заради Турция, той призова политиците да излязат от самозаблуждението, че сме някакъв остров на стабилност.

"България е непосредствено до опасността да бъде лесно дестабилизирана. Днес вече не ни е необходима просто стабилност, нужна ни е сила. На първо място силата да прозрем необходимостта от единство на нацията и да спрем безцелните политически боричкания между партиите, които продължават да разделят българската нация на враждуващи лагери. Силата да принудим хората от гетата да спрат да бият лекари и учители и да спрат да крадат“, обърна се Каракачанов към парламента.

Заради това той обяви, че Патриотичният фронт очаква незабавно действие за решаването на няколко проблема.

Според него на първо място не бива да се увеличава цената на тока, защото в момента българите са притеснени от идеите за либерализация на пазара.

Каракачанов настоя да се направи ревизия на подхода към исляма у нас: не трябва да се позволява на лица, завършили ислямски институти в страни, в които се проповядва радикален ислям, да практикуват в България, както и да имаме ясна позиция дали евентуално членство на Турция в ЕС ще бъде подложено на референдум у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
12
 
! Отговори
Злобният трол преди 8 години
От войната бягат жените и децата. Мъжете се сражават за родината си. Ако се случи нещо с България нас всички ще ни мобилизират. А на тия "мигранти" кой им позволява да дезертират? По военновремените закони това се наказва с разстрел. Няма не искам - отиваш на война.
29
0
 
7
 
! Отговори
бай Х преди 8 години
до псевдо защитниците на бежанците- които е в защита на "бежанците" да си вземе по няколко в къщи и лично да носи отговорност за тях и за това какво правят- които е бежанец търси защита, спокойствие, топла храна и послон - той не се преселва там където на негому се иска щото е по хубаво, не стой по кафетата и площадите по цел ден и не търси нещо за кле..цане, а бяга със семейството си- аз не мога да си представя да тръгна да бягам и да оставя децата си .....а те имат по много деца и се женят
28
0
 
13
 
! Отговори
бай Х преди 8 години
евро ценности ....единство...нация .... ала бала и общи приказки ...абе Вие хора неможетели вече да наричате нещата такива каквито са и това което трябва да се направи 1. монтиране на гранични огради2. армията ако има такава на границата ...там и е мястото, там е опасноста3. полиция постоянно навсякъде 4. бежанците и такива без паспорти в бежански лагери /без свободен достъп/- до приключване на войната и след това връщане ....това е а не лозунги, пожелания и фалживо лицемерие
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимен До 28просто тъпо се е изказал- имал е друго предвид то е ясно.......пък и ти ...недостоверни инциденти ...ето това е абсолютна глупост
26
0
 
6
 
! Отговори
AZ преди 8 години
ТРЯБВА да "прозрем необходимостта от единство на нацията и да спрем безцелните политически боричкания между партиите"!!! Прав е! Трябва да сме единни и взаимно да се пазим... Щом къщата на съседа гори...не е интелигентно решението да си извадим пържолите от фризера за барбекю-то :) Сега изнасилват жени...утре ...ще обиждат наред ... От къде се пръкна това варварство?! А напредваме през вековете(човечеството) и трябва да сме все по-цивилзовани...
25
18
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Отиваш в една страна разрушаваш икономиката избиваш населението и ограбваш богатствата. Тези са принудени да бягат от войната и не искаш да ги приемеш. Овиняваш ги за единични инциденти недостоверни и заключаваш на религиозна основа, накрая свръзваш всичко с Турция. По голям популизъм от това не може да има. Но от предатели и доносници всичко може да се очаква.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименА кой да ни пази като ние нямаме наши И СМЕ В НАТО?
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно и ясно без увъртания.
22
1
 
18
 
! Отговори
Точно така преди 8 години
Хората от гетата, но не всички там са такива. Част от тях крадат и пребиват лекари и учители, които ги обслужват, защото система ги принуждава да вършат това в полза на същества, които НИЩО НЕ ВНАСЯТ В ХАЗНАТА, ЖИВЕЯТ НА АВАНТА И СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ. Те са същите, каквито са днешните неблагодарни пришълци в Европа.Останалите обитатели на гетата не са агресивни, но не са и градивни (с малки изключения). Те създават средата, в която се формират проблемните.Нужно е да променим нещата. Със сила!
21
2
 
19
 
! Отговори
Как Сийка преди 8 години
За съжаление това,което казва г-н Каракачанов е абсолютно вярно,а още по-жалкото е,че много слепци с очи не могат да прозрат истината - под лъжливия претекст за "изстрадали имигранти" Европа е подложена на тотална ислямизация!
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народът иска да види какво става с оградата на турската граница?Защо никой не показва какво е построено, а само показват протестите на местните, че им разбили пътя?В Европа вече се говори по-различно за бежанците. Вземат им вещи и пари за наема за жилищата. Ще ги карата да учат немски и да работят от самото им пристигане. Стига клатене и сбивания от нямане какаво да правят. В българия веднага да ги пращат да чистят коритата на реките и да възстановяват микроязовирите. Стига мързел!
19
1
 
0
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
До помакМоля???
18
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
pitam pomaka:a kakvo sa pravili turskite bashibozuci iz Rodopite,che da ima sega pomaci?klali sa i sa besili tvoite i nashite dedi
17
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този шишко и другия - Валери Симеонов ми омрзъзна да им слушам популистките изказвания и лъжи. Кои *** ги вкараха в парламента никому ненужни търтеи като двамата.
16
2
 
0
 
! Отговори
gost преди 8 години
Като една голяма фирма сутринта почерпила всичките *** да им дирят клиенти баси честния бизнес с мои приятели а в един малък град
15
0
 
6
 
! Отговори
Лошо ми е преди 8 години
Лошо Седларов, лошо! Дупе да им е яко на германките, па и на германците.
14
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Както повелява традицията големите батаци в Европа ги забърква Германия
13
19
 
2
 
! Отговори
помак преди 8 години
Каракачанов: Няма либерален отговор на изнасилването!!- А какво са правили четите на ВМРО по Родопите?
12
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фалшив си, агент Иван, фалшив. Ти и цялата пшман-патриотична клока МВРО.
11
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най обичам русофили като въпросния другар да ме поучават на патриотизъм, родолюбие и руска ненавист и омраза към целия свят.