Новият проект на Радан: По-силна партия ДСБ!

Тъмносините ще се обновят и ще трупат още подкрепа
18 яну 2016 20:02,
140
Новият проект на Радан: По-силна партия ДСБ!
Снимка: архив Булфото

Новият политически проект на Радан Кънев не включва закриване на ДСБ, а напротив – засилването на партията. Това стана ясно от думите на политика във Варна. Кънев, който мина в опозиция на кабинета, обяви, че предстои сериозно преструктуриране на партията и разширяване на подкрепата около нея.

Радан Кънев обяви преди седмица намерението си да формира нов десен проект и дори даде да се разбере, че чрез него би се кандидатирал за президент на изборите в края на годината.

"Новият десен проект не е закриване на ДСБ или отделяне на части от нея, а засилване на партията, защото без силни демократи за силна България в България няма силна десница. Това в последните 10 години се доказа многократно", каза Кънев, цитиран от "Дарик".

Още по темата

Лидерът на ДСБ анонсира процесите, през които ще мине преструктурирането на партията и формирането на новия проект.

На 23 януари ще има национално съвещание на общинските и областните лидери на ДСБ, заедно с кметовете и общинските съветници на партията. На 13 март ще се събере Националното събрание. На тези форуми ще бъдат обсъждани сериозни решения за преструктуриране на партията, промяна в нейния устав, промяна в нейното политическо позициониране и организационно укрепване.

"На този етап не се говори за коалиции, защото формата на междупартийни коалиции в дясното е изчерпана", каза още Кънев. Той обясни, че ще се търси разширяване на подкрепата около ДСБ, привличане на широки граждански политически кръгове с общи позиции към настоящото управление и с общо виждане за нуждата от реформи.

"Аз виждам една много остра кризисна ситуация в страната. Какво ще стане до март, дали дотогава няма всички партии в Реформаторския блок да са опозиционни, дали дотогава сегашното правителство изобщо ще е на власт в този си вид, е нещо, което не може да се предвиди. Както малцина в момента, в който ДСБ излизаше в опозиция, знаехме, че това ще доведе до бърза политическа криза", каза още лидерът на тъмносините.

Той бе категоричен, че без ДСБ не може да се управлява България в сегашната ситуация на доверие вътре в обществото, на необходимост от реформи и на силно разколебано доверие към България от западните й партньори.

"Реформаторският блок беше слаб в налагането на реформи, поради липсата на единство", коментира още Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наште ЕвролауреатиБоковите ТарикатиПърво Еврото ще УсвоймеПосле ще го ПоделимеСлед което тичай бежКожата да оттървешБългаринът гол и босЩе го купим като й простКато няма накъде глас за нас той ще дадеНий ще сме му Орисиятой за нас Мас на ФилияОт това по Убаво НемаГерб е вашата ДилемаГерб е вашто Слънце в НощГерб е селският галошГорди Бодри ЧленовеПартията ви ЗовеПлащаме парици в КешВсичко друго да е ЛешНек се слави в вековетеГАНЬОВСКОТО РАЗБЕРЕТЕ
71
3
 
7
 
! Отговори
седесар преди 8 години
Докато Костов не бъде отхвърлен..значи нищо не се е променило.....
70
2
 
4
 
! Отговори
conservator преди 8 години
В ДСБ преди повече от 10 години, в първите години от създаването му, имаше млади хора които бяха идеалисти, но бяха неглижирани заради хора, които днес са министри, но още тогава си бяха номенклатура. Създаде се впечатление, че форума, които създаде партията беше овладян от партийни кадруваци, които използваха заряда на истинските седесари за свои лични цели. Пожелавам на Кънев, да ги открие и покани отново. Дано се съгласят, защото бяха сила.
69
8
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До 87Вземи вапцай някой паметник, да ти спадне напрежението.... Или поне целуни верноподанически коляното на Тиквата, ще зарадваш и Радан...
68
6
 
7
 
! Отговори
РаКо преди 8 години
Смешници!Къде живеете?И живот ли е това?Пишете, кефите се и кво!Я по-добре си пуснете АЛФА тв!
67
9
 
8
 
! Отговори
комар преди 8 години
Радане ,ай спри продажбата на алкохол до февруари,можеш ли ?!
66
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ваньо Костов дали ще последва примера на Радо с фотоапарата?
65
10
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 8 години
Не се хабете тез дето сте си сложили етикет да сте сини! Най-подходящ за президент на България е Велизар Енчев, при това е човек от дипломатическата кариера! пп а стига с експериментите в тази държава с лайци, лигльовци като Плевнелиев, Радан, ....
64
6
 
6
 
! Отговори
шушко преди 8 години
Хайде да оставим Радан и да си спомним Костов.Този, когото всички пенсионери намразиха.Тогава аз го харесвах.Сега вече- НЕ!Щото скоро и на мен ми предстои пенсиониране.Ако даде Господ и ББ.Та питам - как така КСО иска да се избират години преди 97-а, щом тогава няма натрупвания в пенсионния фонд?
63
8
 
8
 
! Отговори
Де Се Беец преди 8 години
Що за тип е тоя бе? Те го хулят, осмиват и плюят, а той лидер ще става, партия ще оздравява и кандидат за президент или премиер се цани. Как го търпи Костов и защо не последва примера на Доган да го прати в небитието, където му е мястото. Там всичко ще му е простено даже и *** - човешко е все пак пък и на него му отива. Личи си от снимките нали!
62
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан Кънев - известен в гей средите като Рада Дълбоката... Много заблудени гласуваха за десни и либерасти и сега им мъчно че са толкова прости..
61
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан-чо ... знаеш ли го оня виц за тоя дето искал да гръмне с чифте пищови и тъкмо гръмнал и гащите му паднали, пук и пищовите били халосни.тa и твоята така
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нещо много объркано в главите на управниците още от зачеването им.ЕДИНСТВЕНО ПРИРОДАТА управлява със ЗАКОНИ.С много физически и умствени усилия Нормалния Човек ги "открива" и ги използва в своя полза.БОГ- като БОГ!- управлява с БОЖИ ЗАПОВЕДИ- и то само 10 броя!Императори, царе,крале и и президенти управляват с указания-УКАЗИ! А някакви *** и и ТВАРИ,плод на "съчетанието" на "***" с яйцеклетки- били ЗАКОНОТВОРЦИ и ни управляват!УЖАС! ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ!Да си изчистим държавата!
59
4
 
17
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Напред с Рада Дълбоката !
58
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един отявлен хомосексуалииист щял да прави ПО-СИЛНА тоест ПО-МЪЖЕСТВЕНА партия- ДСБ!!! Боже, и тези се вживяват в ролята на народни вождове!!!! Ега ти държавата сме! Немам думи просто!
57
4
 
12
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 8 години
ДСБ И РБ- БАНДА БЕЗСКРУПУЛНИ КАРИЕРИСТИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА!!! щЕЛИ ДА ТРУПАТ ОЩЕ ПОДКРЕПА! ОТ КЪДЕ БЕ???? ТО СЕ ВИДЯ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ КОЛКО БАЛАМУРНИЦИ ВИ ПОДКРЕПЯТ- ЖАЛКИТЕ 9%!!! И ТО ЗАЕДНО, ПОЗАКЪРПЕНИ С ДРИПАВИ КОНЦИ! ПРЕД ВИД БОКЛУЧАРСКААААТА ВИ ПОРОДА, С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО БОРИСОВ, ПРЕДПОЧИТАМ ДА ИЗБЕРА ПО-МАЛКОТО ЗЛО!
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
abe kato vi upravlyava nai otvratitelnata cherta na balgarina Bai Ganio po dobre li ste ???
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е и????Докога ще го тьрпим всичко това??? Задкулисно писане -няма да ни оправи,,,
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз селфи на цвайтера си напраил.Надмина Станишев,Яне и Шулц и на вторият ден след снимката Местан го заключи в насаме в парламента
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора видяхте ли на Радан анусът.