Щом Турция провокира Русия, ще спре ли пред нас?

Сидеров: Анкара мечтае да сложи ръка на България!
18 яну 2016 17:52,
163
Щом Турция провокира Русия, ще спре ли пред нас?
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров разкритикува депутатите, дали разрешение и натовски самолети да охраняват небето ни заедно с българските. Промяната в закона за отбраната бе гласувана от парламента миналата седмица.

Още по темата

"НС даде картбланш, когато някой наш "партньор" поиска да влезе в нашето небе, а защо не и в нашата земя. Най-близък наш натовски "партньор" е Турция. Щом тя не се колебае да извърши военна провокация срещу Русия, смятате ли, че България ще я спре?", попита националистът.

Сидеров е категоричен, че промените в Закона за отбраната е нарушение на Конституцията, чийто чл. 2 казва, че територията и небето на България са неприкосновени.

"Те вече не са неприкосновени, тъй като 122-ма национални предатели, начело с Валери Симеонов от Патриотичния фронт, гласуваха нашето небе да може да се пази и от чужди военни самолети. Турция отдавна мечтае да сложи ръка на България", коментира още Сидеров.

Той призова и хората да си отговорят на въпроса дали Патриотите, които гласували за промяната, не помагат на Турция да ни завладее. Волен Сидеров нарече и депутатите, подкрепили изменението, национални предатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...помагат на Турция да ни завладее "... СидероФ е искал да каже "да ни поКРИМчи" !
11
8
 
35
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Казаното от сидеров не е пропаганда, а реалност. Който не я вижда е проста марионетка.
10
7
 
11
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Че да не би да не летят бре Американски самолети над Българското небеЩо не се помолят на ГЕРМАНИЯ или АНГЛИЯ или ФранцияНали уж Ще си правиме Европейска АрмияЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ НЕ ОЗНАЧАВА ТУРСКИ АСКЕРИАЛАНКОЛУУУ
9
1
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Как меко така, нежно "бялата златка" . Извинете да не сте от "нежните" десняци?.
8
16
 
9
 
! Отговори
копейко преди 8 години
волене руски патриоте рублите са ти взели акъла по еваш да не ги харчи някой твой баджанак
7
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами пак с Пълно Право говори Волен ЗАЩО ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА НИ ОХРАНЯВА ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО ВЯРНО В СЪЮЗ СМЕ С НАТО НО ТОВА НЕ ДАВА УЧАСТИЕ НА ТУРЦИЯ В ЕВРОПАЗАЩО ДА НЕ НИ ОХРАНЯВА НАПРИМЕР ДРУГА СТРАНА ЧЛЕНКА ОТ АЛИАНСА НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ДА Е И ЕВРОПЕЙСКААЙДЕ СЕГА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ АКО ТУРЦИЯ РЕШИ ДА УДАРИ РУСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ДАЛИ НЯМА ДА ВКАРА В ВОЙНА НЕ САМО ТУРЦИЯ НО И ЕВРОПА НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ПРЕДАДОХА СИГУРНОСТА В ЕВРОПА НА ТУРЦИЯБЪЛГАРСКИТЕ ***
6
16
 
8
 
! Отговори
Реплика преди 8 години
Щом в парламента има руска и турска партии, смятате ли, че той е български ?
5
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Паричния, простете, Патриотичния фронт гласуваха единодушно "за" турските ВВС да пазят българското въздушно пространство. Срам и резил.
4
25
 
13
 
! Отговори
Спас Турчев преди 8 години
Още ли не са му повдигнали обвинения за руски шпионин?
3
12
 
12
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Narkoman,zashto mulcheshe,kogato podkrepi dps i bsp vuv vsichkite im igri? Hapna li para ot tyah?A sega patriot si stanal mizerilnik...Otivai za pandela chakat te hubavi spomeni.
2
12
 
16
 
! Отговори
как бе преди 8 години
Как да спрем Турция с такава ДС ,която издигна Доган за лидер на бизнеса в бг ,който да раздава пари на такива като Волен.
1
46
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Педaлът Путин и неговите български любовници...