Плевнелиев се появи в рекламен клип на Клинтън

Тя го посети през 2012 г., когато той тъкмо беше станал президент
Обновена: 20 яну 2016 07:22 | 20 яну 2016 07:21, Камелия Цветанова
27
Плевнелиев се появи в рекламен клип на Клинтън
Снимка: БТА, архив

В рекламен видеоклип, в който Барак Обама, бившият австралийски премиер Джулия Гилард, бившият военен министър Леон Панета, Мадлин Олбрайт описват Хилари Клинтън като за лидер със световен опит, на 17-ата секунда се появява и българският президент Росен Плевнелиев.

Като държавен секретар в първия мандат на Обама Клинтън посети България през февруари 2012 г. Президентът Плевнелиев тъкмо беше встъпил в длъжност, припомня в. "Сега".

В момента Хилари Клинтън губи предварителните избори в Ню Хампщир за номинацията на президентските избори на Демократическата партия, съобщава Си Ен Ен.

Сенаторът демократ и кандидат за президент на САЩ Бърни Сандърс уверено стои пред своя основен конкурент Хилари Клинтън в ключовия щат Ню Хемпшър, пише The New York Times.

Според изследване на университета на Ню Хемпшър за Сандърс биха гласували 60% от местните демократи, а за бившия държавен секретар на САЩ – едва 33%. Още през ноември миналата година Сандърс задмина Клинтън с 10 пункта. В момента повече от половината демократи в щата са на мнение, че са сигурни за кого да гласуват.

На Сандърс ще му се наложи да подсигури явяването пред урните на своите поддръжници, които традиционно не обичат да гласуват. Вътрешните за Демократичната партия избори в Ню Хемпшър ще се проведат на 9 февруари. Вторият щат, където ще има партийни избори, ще е Айова. Социолозите прогнозират, че гласовете за двамата претенденти ще бъдат фактически равни – 42% за Клинтън срещу 40% за Сандърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
щастливТ преди 8 години
На фона на чии планини се появява? Български или американски?
20
0
 
2
 
! Отговори
До ДНЕС-аааа преди 8 години
Ми къде е клипа бе, *** драскачи?
19
0
 
4
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
" Плевнелиев се появи в рекламен клип на Клинтън "П.П. Като -уха ли?
18
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
клинтън е голямо зло ще подлуди още повече света злобна и коварнаспомнете си какви ги вършеше като държ секретар ще се изпокара с русия и путин
17
1
 
9
 
! Отговори
ха така преди 8 години
За къде без наш'та мажоретка
16
3
 
15
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Нормално! Отпадъкът се събира с друг ***. Отпадъците взаимно се привличат.
15
2
 
10
 
! Отговори
погр ебален агент преди 8 години
След като Хилърката се хвали с плевела, значи ще загуби изборите.
14
0
 
16
 
! Отговори
! преди 8 години
Вероятно му е поверена ролята на домашния любимец- спретнат, вързан на сребърна каишка, който весело мята опашка и скимти приятелски на господаря си.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хе-хе, сега *** със сигурност ще загуби!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РумбоНи най-малко не се заблуждавам. Пазарните принципи са само за наивници. В световната икономика процесите отдавна се регулират с помощта на директиви. Добре си спомням миналогодишната директива на Голдман Сакс, че цената на нефта ще стане $20. Въпросът е, че колкото тази граница е по-близо, толкова по-нервни стават играчите и толкова по-жестоко се съпротивляват и противопоставят на саксофонската директива.
11
0
 
3
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До Анонимендо 10 Не се заблуждавай,цената на нефта ще пада още-войната все пак е в разгара си,но резултатът ще е коренно различен от очаквания.
10
3
 
12
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Що пък вещицата,правеща се на Снежанка,да не сложи едно джудже в рекламата си?
9
23
 
4
 
! Отговори
Европеец преди 8 години
Най добрия Президент на страната в цялата история на България! Радвам се, че гласувах за господин Росен Плевнелиев и отново ще гласувам за него! още един мандат за Плевнелиев!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цената на барел нефт тръгна нагоре, рублата се усмихна, а доларот се срина.Дебелата лъжа (за трети път) за масирания ирански износ не мина. Не, че такъв износ няма да има, но за да придобие той значими в световен мащаб размери ще му трябват около 3 години време.
7
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** се чуди какво да измисли ама нали си е необразован и т.ъп не му се отдава . Спомнете си Гоце Първанов и някой да го е снимал или да се е срещал с него. Никой не го искаше да го види .
6
1
 
17
 
! Отговори
овеч преди 8 години
Катастрофа,то не че Хиларито и Плевнята се различават.
5
2
 
14
 
! Отговори
ку-кундрел преди 8 години
П.....А....Л....Я.................О
4
3
 
24
 
! Отговори
3-та световна преди 8 години
Дано краварите да изберат Тръмп или Буш (най-младши).Тези двамата не са нещо, но поне са бизнесмени и ще заложат на развитиетона американския бизнес и индустрия за да си напълнят джобовете.Ако дойде бабата става страшно. Доказано е, че тя има тумор на мозъка и й оставамалко време да живее. Затова на нея не й пука какво ще стане и ще тласне света директнокъм 3-та световна война. Ще бъде подкрепена от ултра-ястрбите, които без това имат ядрени укрития за десетилетия - тях и семействата им.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По скоро е антирекламен клип и затова изостава от конкуренцията
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе това е мистър Бийн, те много си приличат, като две капки вода