След скандал: ВСС замени Найденова с Димитър Узунов

Името на Узунов се завъртя покрай СМС-скандала
20 яну 2016 16:28,
17
След скандал: ВСС замени Найденова с Димитър Узунов

Тринайсет от членовете на ВСС гласуваха да прекратят мандата на Соня Найденова като представляващ Съвета и я замениха с Димитър Узунов.

Предложението, което внесоха дванайсет от членовете на съвета, беше направено в началото на днешното заседание, пише БТА.

Именно това предизвика скандал, който доведе шестима членове да напуснат залата - Калин Калпакчиев, Магдалена Лазарова, Юлия Ковачева, Камен Иванов, Соня Найденова, Галина Карагьозова и самият Узунов.

Още по темата

След като Соня Найденова напусна заседанието, то бе оглавено от колегата й Светла Петкова. Тя сметна, че е нарушение на трудовата дисциплина фактът, че шестима от съвета са напуснали залата и видя в Узунов човека, който ще доведе по-голяма дисциплина.

Един от напусналите заседанието - Калин Калпакчиев коментира, че няма да участва в този режисиран фарс, "който е провокация срещу здравия разум на обществото". Той определи ситуацията като непонятна безпардонност, в която вее тоталитарен хлад.

По повод факта, че името на Димитър Узунов присъства в редица медиини публикации във връзка с последния СМС-скандал, друг член на ВСС Ясен Тодоров заяви, че това е проблем на медиите, които трябвало да пишат нещо.

Друг член на съвета - Камен Иванов, смята, че случващото се е обидно, особено заради начина, по който е било направено предложението днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Кво да ти кажа, драги мат'ряле. Никой вече дори не се старае да си прикрива срамотиите и да върши беззакония пред погледа на т.нар. общество. След като вчера шефът на ЕТИЧНАТА комисия, милиционерът Ясен Тодоров се похвали,че всичките му смс-и били до жени и имали сексуално съдържание, та затуй нямало да даде разпечатка, днес Найденова, която поиска разпечатки, беше набързо отстранена. А Ясен Тодоров, тоз български Казанова, заяви, че цялото възмущение в медиите било просто " щото те трябва нещо да си пишат". Ми, кво да ви кажа. Ако поне един българин имаше нещо повече от гнойна пъпка между кра
13
0
 
0
 
! Отговори
Обиден преди 8 години
И аз ще се разсърдя и ще спра да ходя на работа и да плащам данъци. Да, ама за нас простосмъртните не става. За нас има закони.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***. За всички тях да идва Коледа.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами тези кукли на конци ни ги назначават политиците,за каква независима съдебна власт говорим,за какви пет лева.
10
1
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Тия блюдолизци от ден на ден все повече се излагат. Отврат. Иначе издават наредбички да се ходи прилично облечен в съдебната палата, за да не се уронвал престижа на съдебната власт. Все едно тя може да падне по-надолу.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който нож вади от нож умира. Така е другари, кой кого е сега . Значи ти ще ми биеш шамари , а аз ще ти се усмихвам . Плува ли корабче .
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да минат 6 месеца на минимална заплата
7
0
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Помия се лее отвсякъде...Гнус.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
13те бойковчета днес направиха преврат в ВСС, поне кажете им имената
5
1
 
19
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
....ЕТО С КВО СЕ ЗАНИМАВАТ В СЪДА .......С ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИЙ...!А , ВИЕ ИСКАТЕ СПРАВЕДЛИВОСТ...??!!!ОТ.... КОМУНИСТИ-- "СПРАВЕДЛИВОСТ"-------като... "ОТ КЕРЕМИДА"---МАСЛО......!!!!!!
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е като знае на кого да праща СМС-си!В БГ-то наколенкаджиите са на почит.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно вече е изпратил смс на господаря си бб да го уведоми.
2
0
 
31
 
! Отговори
1 преди 8 години
Те сами се разделиха на прислужници и на магистрати. Прислугата управлява съдебната система,прислугата на Мутрата,цацата и прасето. Ако някой досега не е знаел кой кой е в този съвет сега ви е ясно,нали?
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
зле ще свършат тия работи и за тиквата и за цацата